Si RHOC Sezoni 18 mund t'i japë jetë të re ekskluzivitetit

Klea

Si RHOC Sezoni 18 mund t'i japë jetë të re ekskluzivitetit

Është një mbyllje e xhirimeve për sezonin 18 të Amvise të vërteta të Orange County. Së shpejti, ne do të shohim përpjekjet e këtyre zonjave duke luajtur në Bravo, të ndihmuara nga një anë shpresëdhënëse e mashtrimit dhe të ardhurave nga prodhuesit e tyre. Megjithatë, në këtë pikë, shumë nga shikuesit janë lodhur nga ajo Amvise të vërteta ekskluzivitet. Nga qytetet e mbushura me anëtarë të kastit që refuzojnë të filmojnë si një, deri te linjat e përsëritura, shpesh të skenaruara që janë shfaqur kohët e fundit, kjo ekskluzivitet është në një vend masiv të mbërthyer.

A mund ta shpëtojë RHOC Sezoni 18 këtë shumë? Eshte e mundur. Me shumë mundësi do të transmetohet në një kohë kur seritë e tjera Real Housewives janë errësuar. Prandaj, kjo mund të jetë gjithçka që kemi, por nëse këto zonja mund ta kthejnë komunitetin e tyre të mbyllur, atëherë edhe seritë e tjera mund të ndjekin shembullin.

Në vitet e mëparshme, ky kast ishte gjithçka që kishim. Si OG të kësaj ekskluziviteti, këta yje paraqiteshin si rrëmujë të vogla të pastra. Në atë kohë, skuadrat glam të punësuar nuk ishin një gjë, gjë që na dha (kryesisht) gra të afërta. Gjithashtu, linjat e tregimeve ishin shumë më të lehta, dhe me kalimin e kohës, gratë brenda në fakt e lanë atë mish viçi minjtë shkojnë.

Sigurisht, këto gra ende luftuan, por bëhej fjalë për tema marrëzi, të tilla si tava që nuk u shfaqën në pragjet e tyre gjatë kohës së tyre të nevojës. Këto ditë, është e njëjta gjë që përsëritet, dhe disa nga këto argumente të rikthyera janë aktualisht AF e errët. Tani kemi mashtrim tatimor, striptistë dhe familje të ndara, në krye të jetimëve dhe të vejave. Pra, përsëri pyes, a mund t'i japë frymë RHOC Sezoni 18 një jetë të re në këtë ekskluzivitet të vjetër të lodhur?

Mendoj se ka një shans dhe do ta shpjegoj pse tani.

Sezoni i 100-të i Housewives mund të sjellë ndryshime

Së pari, Sezoni 18 në OC shënon sezonin e 100-të të ekskluzivitetit të Real Housewives. Më pëlqen që seriali origjinal që e nisi për herë të parë gjithë këtë rrëmujë mund të festojë këtë fitore. Por unë e di gjithashtu se disa anëtarë të kastit të vjetër duan të mbajnë portokallet e tyre dhe me 100 sezone në kanaçe, ata e dinë se tani duhet ta sjellin atë. Si rezultat, historitë e tyre ka të ngjarë të na lidhin të gjithëve për një lloj udhëtimi të shkëlqyeshëm, më organik, i cili shpresojmë se do të krijojë një efekt rrëshqitës në këtë ekskluzivitet të ngecur.

Duke folur për historitë e tyre…

Linjat e tregimeve të RHOC do të tregojnë shumë çështje pa skenar

Unë nuk jam këtu për të goditur ndonjë nga qytetet e tjera. Pra, le të themi vetëm se disa nga këto lokalitete të tjera kanë vetëm një histori, të cilën e rrahën deri në vdekje, vit pas viti. Fatmirësisht, ky nuk do të jetë rasti për sezonin 18 të RHOC. Në vend të kësaj, ky kast po vjen i nxehtë, me shumë vështirësi për t'u zgjidhur.

Për të filluar, Tamra Judge, Heather Dubrow, Emily Simpson, Gina Kirschenheiter, Shannon Beador dhe Jennifer Pedranti pritet të kthehen të gjithë. Kur ta bëjnë këtë, ata do të takohen me një fans të vjetër të preferuar në Alexis Bellino, i cili po kthehet në një rol mik. Për më tepër, ne po marrim vetes një vend të ri për amvise në Katie Ginella.

Oh. Vicki Gunvalson gjithashtu është parë duke filmuar. Ashtu si Jo De La Rosa.

Aktualisht, Tres Amigas janë duke luftuar. Prandaj, kur Vicki të kthehet në qytet, mund të presim të shohim një përballje midis saj, Tamra dhe Shannon. Duke folur për Shannon, Alexis është në lidhje me ish-in e saj, John Janssen, kështu që rikthimi i Alexis do të sjellë gjithashtu shumë histori të reja. Por gjithashtu, BDI-ja e Shannon-it dhe orët pasuese të shërbimit në komunitet do të marrin njëlloj shumë kohë transmetimi, por për fat të Shannon-it, ajo nuk do të jetë e vetmja anëtare e kastit në sediljen e nxehtë.

E shihni, njeriu i Jennifer-it, Ryan Boyaijan sapo ishte i lidhur me një skemë prej 16 milionë dollarësh, e cila përfshin Shohei Ohtani nga MLB. Njoftoni mbulimin për rrëfimet e Ryan, ka të ngjarë që nga kërcimi.

Siç mund ta shihni, ka një sërë historish të ndryshme, të gjitha shumë reale tashmë në dispozicion. Unë as nuk kam prekur asgjë në lidhje me Katie, Gina, Heather, Jo dhe/ose Emily. Për shkak të kësaj, Sezoni i 18-të i RHOC ka të ngjarë të na tërheqë të gjithëve, me topa të shumtë jo të shkruar për të përqendruar trurin tonë.

Kini parasysh, qytete të tjera.

RHOC Sezoni 18 na rikthen në miqësitë aktuale

Gjatë gjithë kësaj ekskluziviteti, shumë nga yjet ikin nga njëri-tjetri pasi kamerat e tyre të fiken. Ka kohë që ka ikur koha e casteve organike, të cilët janë edhe miq jashtë transmetimit. Ky nuk është rasti edhe pse për pjesën më të madhe të kësaj serie, pasi tani, Tamra dhe Heather janë kthyer në lidhje të ngushtë. Po kështu, Heather është gjithashtu i mirë me Alexis, siç është edhe Tamra.

Natyrisht, Gina dhe Emily janë gjithashtu të mira, dhe tani për tani, ata janë gjithashtu të mirë me të gjithë emrat e përmendur më lart. Ka kohë që nuk kemi pasur kaq shumë çanta të ngushta në një seri. Unë jam këtu për të. Qytetet e tjera e marrin parasysh këtë, sepse miqësitë do të jenë gjithmonë në krye të grupeve të thyera.

Është e qartë se konfrontimet do të ekzistojnë ende. Sidoqoftë, ndërsa sezoni 18 i RHOC po na sjell miqësi të vërteta, më shumë histori sesa mund të fillojmë të numërojmë, dhe kthimi i disa prej alumeve tona të preferuara, koha jonë e kaluar në OC duhet të jetë si një frymë e freskët. Ose kështu shpresoj.