Si po kalon Anthony Iracane në sezonin 11 poshtë kuvertës

Klea

Si po kalon Anthony Iracane në sezonin 11 poshtë kuvertës

Shef Anthony Iracane e bëri të tijën Poshtë kuvertës debutimin në sezonin 11, ku ai është bërë një nga anëtarët më të pëlqyeshëm të ekuipazhit. Pavarësisht se ka një nga punët më të vështira në jaht, Anthony kurrë nuk dështon të ofrojë ushqim të mrekullueshëm. Pjatat e Anthony nuk janë e vetmja gjë që e kanë bërë atë të dallohet në sezonin 11, pasi edhe qëndrimi dhe personaliteti i tij vlen të përmendet. Sezoni 11 ka qenë mjaft i çrregullt, por Anthony është një nga anëtarët e ekuipazhit që ia vlen të shikohet.

Pjatat e Anthony kanë qenë fenomenale

Kur bëhet fjalë për kartat Below Deck, të ftuarit presin cilësinë më të lartë absolute të ushqimit për çmimin që paguajnë. Shefi Anthony ka bërë një punë të mahnitshme për të tejkaluar pritshmëritë e tyre dhe gatuan ushqime mbresëlënëse kartë pas karte.

Ushqimet e Anthony-t kanë marrë kryesisht vlerësime me 5 yje nga të ftuarit, të cilët janë të impresionuar nga shijet që ai i shijon në galerë. Shumë nga pjatat që bën Anthony janë klasike si biftek dhe karavidhe, por ai shton dhuntinë e tij për t'i ngritur ato. Anthony gjithashtu ka bërë një punë të shkëlqyer me ëmbëlsirat, duke përfshirë dardha elegante të ziera dhe madje edhe një tortë dasme! Ky njeri mund të bëjë gjithçka.

Përveç të qenit Shef, Anthony është edhe artist. Kur bëhet fjalë për ushqimin, prezantimi është shpesh po aq i rëndësishëm sa shija. Anthony me të vërtetë e kalon veten me prezantimin e çdo kursi, i cili nuk ka kaluar pa u vënë re nga të ftuarit. Midis shijes dhe prezantimit, Anthony ka përgatitur tashmë disa nga pjatat më mbresëlënëse në historinë e Below Deck.

Anthony i pranon mirë kritikat

Një cilësi tjetër e shkëlqyer e Anthony është aftësia e tij për të trajtuar kritikat nga anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Në fillim të sezonit, Anthony luftoi që t'u jepte enët mysafirëve në kohën e duhur. Pasi shefi Stew Fraser Olender pati një bisedë me të për këtë, Anthony filloi menjëherë të punonte për problemin. Në vend që të ofendohej nga kritika e Fraser-it, Anthony filloi të krijonte ide për ta ndihmuar atë të përmirësohej në kohën e duhur.

Anthony gjithashtu u përgjigj mirë kur kapiteni Kerry Titheradge i dha sugjerime për përgatitjen e ushqimit për ekuipazhin. Në fillim të sezonit, Anthony ishte më i shqetësuar për cilësinë sesa sasinë kur ushqente kolegët e tij. Kapiteni Kerry i tha atij se mund të bënte pjata më të thjeshta, por se duhej të merrte më shumë ushqim për ta. Edhe një herë, Anthony ishte më se i lumtur për të dëgjuar këshillat dhe menjëherë filloi të bënte ndryshime.

Anthony qëndron jashtë dramës

Sezoni 11 ka pasur tashmë pjesën e tij të dramës, megjithëse Anthony ka qëndruar plotësisht jashtë saj. Ekipi i brendshëm ka parë shumë konflikte, të tilla si grindjet e Barbie Pascual me Fraser dhe Cat Baugh. Ndërsa skuadra e kuvertës nuk ka pasur aq shumë probleme, kohët e fundit ka pasur shumë tension mes Ben Willoughby dhe Sunny Marquis.

Pavarësisht se është rreth dramës pothuajse gjatë gjithë kohës, Anthony ka bërë një punë të shkëlqyer për të qëndruar jashtë saj. Kjo është e rëndësishme, pasi shumë nga anëtarët e ekuipazhit priren të shpërqendrohen nga punët e tyre kur ka probleme në bord. Si kuzhinier, është e rëndësishme që Anthony të jetë gjithmonë në krye të lojës së tij, në mënyrë që asnjë mysafir apo anëtarë ekuipazhi të mos mbetet i uritur.

Antoni është gazmor

Nuk ka dyshim se Anthony është i shkëlqyeshëm në atë që bën, por personaliteti i tij optimist gjithashtu kontribuon në sharmin e tij në ekran. Anthony tronditi fansat kur zbuloi se çfarë ndodhi mes tij dhe ish-bashkëshortes në një rrëfim. Pasi u martua, ish-gruaja e Anthony-t u interesua për xhaxhain e tij. Siç tha Anthony, gruaja e tij e la për xhaxhain e tij, gjë që është goxha e çmendur. Këto lloj gjërash sigurisht që nuk ndodhin çdo ditë!

Anthony gjithashtu sjell një perspektivë të mirë në shfaqje si një kuzhinier ndërkombëtar, i cili vjen nga Franca. Kjo është shumë interesante, pasi Franca ka disa nga ushqimet më të shijshme në botë. Kultura franceze e Anthony është në qendër të gjithçkaje që ai bën, gjë që është gjithmonë e këndshme për t'u parë.

Ndërsa Sezoni 11 i Below Deck ka pasur disa ulje dhe ngritje, shefi Anthony sigurisht ka kontribuar në ngritjet. Ai ka prodhuar pjata mbresëlënëse, ka qenë një lojtar i shkëlqyer i ekipit dhe nuk dështon kurrë t'i bëjë shikuesit të qeshin. Ne shpresojmë që ai të kthehet për më shumë sezone në të ardhmen!