Momentet më qesharake të Premierës së Sezonit 11 të Vanderpump Rules

Klea

Si po e lëndon vogëlsia e Ariana Madix

Që nga marsi 2023, pjesa më e madhe e Bravosferës ka qenë e fiksuar pas Scandovalit, veçanërisht sa keq Ariana Madix u tradhtua. Tani, unë jam plotësisht i lidhur me fuqinë e vajzës dhe goditjen e një humbëse në alumin, por në një moment, një kufi u kalua. Tani, kam filluar të pyes nëse Ariana nuk po tregohet pak e imët. Unë dua të jem Ekipi Ariana, por do të më duhet vajza që të bashkohet. Të Rregullat e Vanderpompës ylli duhet të lëvizë lart e tutje pa u përkulur në një nivel të ulët. Por me nivelin aktual të vogëlsisë së Ariana Madix, thjesht nuk jam i sigurt se mund të bëhet.

Ariana nuk është shefi

Edhe pse Ariana-s mund t’i pëlqejë të besojë se ajo mban të gjithë fuqinë dhe lartësinë, e vërteta është se ajo nuk është. Në fakt, mendoj se ajo po harron se është ende një bashkë-nënshkrues në shtëpinë e fshatit Valley që ndan me Tom Sandoval. Kjo vjen me një sërë përgjegjësish, që do të thotë se ajo dhe Tom kanë të drejta të njëjta. Shikuesit u ulën në rreshtin e parë në hije duke u hedhur nga Ariana, e cila sapo pranoi se nuk do ta lejojë Tomin të kontrollojë narrativën.

Tom, nëpërmjet asistentit të tij Ann (që ka nevojë për një rritje të pagës), u shpreh se donte të bënte një festë për ditëlindjen e 40-të, që unë e marr, 40 është e madhe! Ariana i tha rreptësisht asistentit të tij: “Kjo nuk po ndodh. Unë mendoj se kjo është shumë mungesë respekti dhe e papërshtatshme. Nëse ai dëshiron të ketë një festë, ai mund ta bëjë atë diku tjetër.” Ariana shkoi aq larg sa tha: “Nëse ka njerëz këtu që bëjnë zhurmë, unë do të thërras policët”. Ikes-mënyrë për të provuar dominimin tuaj. Cfare pooper partie.

Një pagesë mund të jetë e zgjuar

Në vend që t’ia lehtësojë jetën, Ariana ka zgjedhur të ndajë një vendbanim me Tomin. Nuk mund ta imagjinoj toksicitetin që rrjedh nëpër atë vend. Të dy qëndrojnë në dhoma të ndara dhe refuzojnë të ndërveprojnë. Por me siguri një blerje mund të jetë një opsion solid. Tom ka shprehur dëshirën për të mbajtur shtëpinë, por Ariana nuk mendon se është e drejtë që ajo të duhet të lëvizë, por me siguri, mirëqenia juaj mendore vlen shumë më tepër sesa të luani një squatter të vogël.

Ariana zbuloi në një episod të fundit, “Nuk mund ta shesësh shtëpinë nëse të dy nuk pranojnë ta shesin shtëpinë, por Sandoval dëshiron të më blejë dhe të qëndrojë atje. Dhe unë nuk do të paketoj rrobat e mia dhe nuk do të eci me autostop rrugës, sepse Tom më ofroi një shumë të ulët parash. Fakti i kësaj çështje është se ai theu shtëpinë. Ai nuk mund ta bëjë këtë.” Dhe me sa duket, nuk e bën as Ariana, duke mos bërë asnjë fitues në këtë skenar.

Ariana nuk duket mirë duke hequr dorë nga përgjegjësia

Natyrisht, do të ketë mosmarrëveshje se kush i detyrohet para, veçanërisht në një ndarje si ajo e Tomit dhe Arianës. Në rregullat e Vanderpump, Tom zbuloi, “Llogaria ime bankare ishte fjalë për fjalë e mbitërhequr. Shoku, Ariana nuk kishte paguar asnjë nga faturat, si p.sh., për tetë muaj fu * king, o burrë, duke pretenduar se ai po “lëvizte 1000 dollarë në këtë llogari” dhe “duke lëvizur 500 dollarë nga kjo llogari” për të paguar për hipotekën e tyre.

Gjatë lidhjes, Tom u pa të bënte turne me grupin e tij, pa u dukur asnjëherë i shqetësuar financiarisht. Por ai tha: “Unë kam paguar pak a shumë për gjithçka nga të gjitha llogaritë e mia. Hipotekë, kopshtar, pastrim, shërbime, të gjitha. Është njësoj si të shkulësh dhëmbët për ta bërë Arianën të më kthejë”.

Nëse informacioni është i vërtetë, kjo është shumë e ftohtë dhe e papërgjegjshme e Arianës. A nuk e di ajo se mund të shkatërrojë totalisht vlerësimin e saj dhe të Tomit? Por në Vanderpump Rules After Show, Ariana hodhi pak dritë mbi vendimmarrjen e saj pasi ata rifinancuan shtëpinë e tyre në vitin 2021. “Pra, në thelb, unë kisha kërkuar këtë ndarje të detajuar për kaq shumë kohë, dhe ai do të thoshte: “Oh , ju i detyroheni X shumë parash, dhe unë jam si, “Si e kuptove këtë?””

Ndërsa unë e kuptoj rezistencën e Arianës për t’i paguar atij ndonjë para, ajo duhet të sigurohet që ajo të mos i mbajë në burim pagesat sepse kjo vetëm do të kthehet dhe do ta kafshojë në bythë. Ndaj të lutem, Ariana, pusho së qeni e imët!