Si mund të reagojë Fraser Olender për Barbie Pascual

Klea

Si mund të reagojë Fraser Olender për Barbie Pascual

Si merak kryesor i Shën Davidit, Fraser Olender i ka duart plot. Të Poshtë kuvertës ylli po përpiqet të afirmojë veten dhe të mbajë pozicionin e tij të pushtetit. Por një përplasje e titanëve po e pengon atë dhe punën e tij. Barbie Pascual dukej si një biskotë e vështirë, por episodet e fundit e kanë treguar atë duke trajtuar në heshtje dhe duke u grindur me shefin e saj. Të dy pajtohen se janë shumë të ndryshëm për t'u marrë vesh, por a po përpiqet njëri prej tyre?

Barbie ka dalë në mbrojtje të Fraserit në Watch What Happens Live with Andy Cohen, duke thënë se pasi ndoqi sezonin e kaluar, ajo e kuptoi pse chief Stew kishte një problem me qëndrimin e saj. Barbie gjithashtu vuri në dukje se ajo e respekton Fraserin dhe mësoi shumë prej tij. Kështu që ndoshta do të ketë grim në të ardhmen e tyre, por tani për tani nuk janë në marrëdhënie të mira. Le t'i hedhim një sy.

Fraser është i ndjeshëm

Tani, më pëlqen Fraser. Unë mendoj se ai është një punëtor i palodhur dhe me të vërtetë dëshiron të shkojë mirë me njerëzit. Por a duhet ai të kontrollojë emocionet e tij në derë dhe të mësojë se si të flasë me ekuipazhin e tij? Një drejtuese e departamentit nuk mund të pushojë nga puna njerëzit që nuk i pëlqejnë, edhe nëse ajo është më e bezdisshme në bord. Episodi i fundit i Below Deck tregoi Fraser duke arritur një kufi me ndjenjat e tij ndaj Barbie. Dhe ndjej një vendim të nxituar që vjen.

Fraser ka luftuar për të menaxhuar emocionet e ekuipazhit të tij. Barbie nuk ishte e vetmja, pasi Cat Baugh gjithashtu e kishte të vështirë t'i ndante problemet e saj me udhëheqësin e patrembur. Ndërsa duket se Fraser është i dhembshur në një masë, atij i mungon durimi kur zhytet në çështjet. Barbie nuk duhet të injorojë komandat e punës së shefit të saj ose të flasë përsëri. Por Fraser mund të ishte një komunikues më i mirë, po.

Fraser zgjedh Barbie

Po marr ndjesi keqdashëse vajzash nga Fraser për shkak të trajtimit të tij ndaj Barbie. Tani, unë nuk mendoj se Barbie është një engjëll, por nëse ajo është e qetë, ai pyet pse. Nëse ajo thotë mendimin e saj, ai pyet pse. Vajza nuk mund të bëjë asgjë siç duhet. Nuk ndihmon që Fraser është përpjekur tre herë të adresojë çështjet serioze ndërsa ishte jashtë varkës dhe ishte duke pirë. Të gjithë mund të pajtohemi se ky nuk është koha apo vendi për të pasur një bisedë serioze pune pasi garantohet se do të marrësh një rezultat të dobët.

Lojë telefonike

Fraser thashetheme për Barbie. Kjo përfshin besimin tek Ben Willoughby, të cilit ai ka thënë hapur se as nuk i beson. Matematika nuk është matematikë këtu. Edhe pse e njihte Paris Field, ardhjen e re, ai gjithashtu ia shpërndau asaj dramën, duke e vendosur zierjen më të re në një pozicion shumë të vështirë, ndërsa ajo u përpoq të ngushëllonte si Barbin ashtu edhe shefin e saj.

Fraser dëshiron përsosmërinë

Nuk mund ta imagjinoj sasinë e retushimit të OCD që shkon për ta bërë anijen të duket në formë të lartë. Por nuk mund të mos ndiej se përpjekja e Fraserit për përsosmëri po dëmton aftësinë e tij drejtuese. Sa më shumë që e urrej ta pranoj, më duket sikur ai është paksa një mikromenaxher. Fraser i ka vendosur vetes një vijë të qartë në rërë. Duke vënë në dukje se ai nuk do të kishte një përsëritje të sezonit 10 kur ai u largua.

Deri më tani, gjatë sezonit 11, të gjithë ata që janë shkarkuar nuk kanë qenë të shkëlqyer në punën e tyre. Por Barbie duket se është përjashtim. Ajo e ka bërë mirë detyrën e saj, edhe kur një zierje është e mbyllur dhe nuk ka krijuar asnjë konflikt para të ftuarve të çarterit. Si lider, Fraser duhet të përpiqet maksimalisht për të nxjerrë më të mirën e saj. Barbie e bën mirë punën e saj dhe unë dua të shoh Fraserin t'i kthejë gjërat. Pra, mbani mend, Fras, jo të gjithë me të cilët punoni duhet të jenë miku juaj më i mirë.