Si mund të duket një RHONJ i rindezur

Klea

Si mund të duket një RHONJ i rindezur

Kohët e fundit, më duhej gjithë durimi që mund të gjeja kur ishte fjala për të parë të dashurin tim Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Ndërsa hynim në sezonin e tij të 14-të, kisha shumë shpresa që gratë e Garden State do të rriteshin. Duke ditur nëse nuk do ta bënin, me shumë mundësi do të dërgoheshin jashtë. Për vite me radhë, fansat e vendosur kanë ngecur në krah, ndërsa Melissa Gorga dhe Teresa Giudice vazhdojnë me grindjen e vogël familjare. Dhe ndërsa ne argëtoheshim në ditët e para, kohët kanë ndryshuar për RHONJ.

Gratë kanë filluar të pushojnë mbi dafinat e tyre dhe kjo më nervozon shumë. Bravo ka sqaruar tashmë se ata nuk kanë frikë të ripërpunojnë një ekskluzivitet të njohur. Tifozët e panë këtë me Real Housewives of New York dhe Real Housewives of Atlanta, kështu që ne e dimë se New Jersey nuk mbahet në një piedestal të lartë dhe të paarritshëm. Por gratë po i zhgënjejnë shikuesit, për mendimin tim, dhe unë kam filluar të përballem me realitetin e ashpër që RHONJ-i im i dashur mund të rindizet.

Mulliri i thashethemeve është në mbingarkesë

Edhe pse Andy Cohen ka pohuar se çdo thashetheme e Real Housewives of New Jersey që fansat dëgjojnë në gjashtë muajt e ardhshëm janë ndoshta gënjeshtra, unë nuk e besoj atë. Mbreti i Bravo padyshim që ka dëgjuar saktësisht se çfarë kanë fansat, që është ajo që janë kërkuar të thonë katër femra. Katër kalorësit e apokalipsit, i njohur si grupi ynë kryesor, do të ishin Rachel Fuda, Jennifer Fessler, Teresa dhe Dolores Catania. Tani, personalisht, jam gati që Treja të varë përparëse dhe të vrapojë në kullota më të gjelbra. Unë përkulem për faktin se ajo është një OG, por e kam kaluar atë.

Jenn është thjesht e rrëmujshme dhe sinqerisht përpiqet shumë, kështu që nuk mund ta shoh atë duke fituar me të vërtetë një bazë fansash. Rachel, sidoqoftë, është interesante pasi ajo është duke nxjerrë më shumë papastërti për sezonin 14. Unë do ta mbaja atë. Dhe padyshim, mbretëresha që është Dolo, muskuli i Nju Xhersit, nuk duhet të rrëzohet kurrë. kurrë. ndonjëherë.

Tereza është një mollë e thartë

Tani, Teresa është një perëndeshë RHONJ. Ajo na dhuroi momente si rrokullisja famëkeqe e tavolinës, shtyrja e Andit dhe një model flokësh në dasmë që do ta bënte xheloz kastin e My Big Fat Gypsy Wedding. Por nëna e katër fëmijëve ka bërë rrugën e saj. Sezon pas sezoni, nuk mund të mos pyes veten pse sjellja e keqe e Terezës vazhdon të shpërblehet. Ekskluziviteti i Real Housewives dikur kishte të bënte me shikimin e një grupi grash të ngushta që debatonin, vepronin në mënyrë të paarsyeshme dhe gjenin rrugën e tyre drejt njëra-tjetrës. Por tani, shumë personalitete, si Tre, shpesh pëlqejnë të nxisin thashetheme të dëmshme, tregime të rreme dhe histori të rrjedhura. Kjo thjesht nuk është më pamja. Nuk është argëtuese. Është një atentat i karakterit.

Tereza e ka ngritur anten çdo sezon. Mes orkestrimit të tërheqjes së bishtave të Margaret Josephs, përpjekjes për të prishur martesën e vëllait të saj dhe trillimit të gënjeshtrave për martesën e Jackie Goldschneider, gjithçka duket paksa e rëndë. Do të doja ta shihja Terezën me hijeshi të largohej nga seria dhe të lejoja pak mish të freskët për të pasur një shans për të treguar se çfarë është New Jersey sepse Teresa’s Garden State nuk është më aq i freskët dhe i bukur.

Kasti është në trazira

Aktualisht, kasti i RHONJ i sezonit 14 është ndarë në mes. Gjysma nuk po flasin më me gjysmën tjetër. Nuk ka asnjë udhëtim të aktorëve në fund të sezonit. Dhe gjëja e madhe këtu është se nuk ka asnjë ribashkim. E vetmja herë tjetër që një ekskluzivitet nuk bëri një ribashkim ishte RHONY, dhe të gjitha zonjat u copëtuan. Si mund të presin gratë të mbajnë vendin e tyre dhe rrogën e tyre nëse refuzojnë të ndërveprojnë me njëra-tjetrën? Sigurisht, produksioni do të dëshirojë t’ua bëjë jetën më të lehtë dhe të punësojë një grup krejtësisht të ri miqsh. (Prodhimi, nëse po e lexoni këtë, unë dhe miqtë e mi jemi në dispozicion).

Pra, nuk shoh që Sezoni 14 i RHONJ të përfundojë mirë, por në një flakë lavdie. Do të doja t’i mbaja syzet me ngjyrë rozë, sepse ekskluziviteti pati një ecuri të shkëlqyer. Por meqenëse zonjat refuzojnë të luajnë sipas rregullave, kam frikë se Bravo do të fillojë një të re. Për hir të shikuesve, shpresoj që grupi i ardhshëm i grave të jenë të paktën shoqe që kanë probleme reale, sepse nuk mund të pranoj një sezon tjetër të dramës së orkestruar. Unë thjesht nuk mundem.

Real Housewives of New Jersey aktualisht po transmetohet në Peacock.