Si Lala Kent zgjodhi dhuruesin e saj të spermës për fëmijën e dytë

Klea

Si Lala Kent zgjodhi dhuruesin e saj të spermës për fëmijën e dytë

Lala Kent është e rezervuar dhe e zënë me podcast-in e saj, duke qenë në Vanderpump Rules, linjën e saj kozmetike dhe vajzën e saj. Lala ndan Ocean Kent me ish të fejuarin e saj, Randall Emmett.

Ndarja e tyre ishte mishërimi i çrregullt dhe i hidhur. Lala donte t’i jepte Ocean një vëlla, por ajo donte të ishte një prind solo. “Pikërisht, unë jam aq i plagosur nga gjithë kjo ngjarje që ka ndodhur në jetën time. Nuk dua që një person tjetër të përfshihet”, ka shpjeguar Lala.

Epo, Lala kishte një lajm emocionues për të ndarë. Ajo njoftoi se po e priste! Koha për të shpërthyer shishet e bebeve. Ocean do të jetë një motër e madhe.

Si e zgjodhi Lala dhuruesin e spermës?

Lala diskutoi udhëtimin e saj drejt amësisë në podcast-in e saj, Give Them Lala. “Kam marrë donatorin tim përmes Cryobank-it të Kalifornisë. Vetëm 10 për qind e grave që shkojnë në Cryobank të Kalifornisë për të kërkuar një donator sepse duan të bëhen prindër vetë, ka vetëm 10 për qind të njerëzve që, si unë, thonë: “Unë dua vetëm një fëmijë dhe kam nevojë një donator’”, shpjegoi Lala.

Pra, çfarë atribute kërkonte Lala te një dhurues sperme? Sipas Lalës, “dukja ishte ndoshta më e ulëta në shtyllën e totemit për mua”. Ajo vazhdoi, “Dhe më urrej ta them, por gjithashtu nuk kisha nevojë që ata të ishin jashtëzakonisht të zgjuar sepse nuk jam”. Epo, kjo është një zgjedhje interesante.

Lala nuk e pa një foto të donatorit, por pyeti për pamjen e tij. “Unë thashë, ‘Si duket ai?’ Sepse ndihem si ky foshnjë – dhe ne jetojmë në Los Anxhelos, kështu që është e mrekullueshme – por bota e jashtme është qesharake. Jo të gjithë janë aq përparimtarë sa ne”, tha Lala. “Dhe thjesht u ndjeva sikur, ‘OK, po e sjell këtë fëmijë në botë sepse dua shumë që të jetë këtu. Por unë gjithashtu dua të eliminoj sa më shumë pyetje që të jetë e mundur’.”

Ajo shpresonte që donatori “do të kishte të njëjtën pamje estetike si unë, nëna ime, Ocean”. Lala shtoi: “Bota është tashmë e vështirë kur vjen nga një familje krejtësisht normale. Nuk dua ta bëj më të vështirë për ta.”

Dhe mes donatorit dhe Oqeanit kishte një fije interesante. Lala tregoi se poezia dhe kënga e tij e preferuar “të dyja kishin të bënin me oqeanin”. Kjo është e lezetshme!

Hera e parë ishte sharmi

Ndërkohë, Lala nuk ishte saktësisht e përgatitur për të mbetur shtatzënë kaq shpejt. Ajo ishte e suksesshme me raundin e saj të parë të inseminimit intrauterin, i njohur gjithashtu si IUI. Gjatë kësaj procedure mjekësore, sperma futet në mitër.

“Nuk mund ta kuptoja se po bëja një fëmijë të dytë në provë. Mendova se kisha pak më shumë kohë për t’u zhytur në like [becoming a mom again]”, deklaroi Lala.

Urime Lalës dhe Oqeanit!

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.