Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Si Kody Brown sabotoi martesën e tij me Robyn

Duket e çuditshme që patriarku të pranojë se ka prishur marrëdhënien e tij të dashur kur bëhet fjalë për gruan e tij të katërt dhe të preferuar, Robyn Brown. Por asgjë nuk befason Gratë Motra fansat rreth Kody Brown më. Babai i 18 fëmijëve është bërë lehtësisht një nga yjet më të bezdisshëm të realitetit televiziv për shkak të viktimizimit të vazhdueshëm dhe aftësisë për të ndezur tre gratë e tij të para. Për vite të tëra, ka qenë shumë e qartë se ai gjithmonë e ka vënë Robin në vend të parë, por ai ka folur jashtë radhës, duke i dhënë fansave arsye për shqetësim.

Kodi është ende në zi

The Sister Wives Sezoni 18 Tell All tregoi Kody ende shumë konfuz se si përfundoi me vetëm një grua. Dua të them, është e arsyeshme që ju të mos i vlerësoni gratë tuaja dhe të supozoni se ato do të qëndrojnë me ju përgjithmonë. Por me sa duket, kjo është ajo që Kody mendoi se do të ndodhte. Sobbin’ Robyn me lot vuri në dukje se ajo është gjithashtu në “një vend të madh zie”, duke zbuluar se ajo dhe Kody janë në “vende të ndryshme” emocionalisht.

Fansat e Sister Wives e kanë parë Kody duke u zemëruar dhe më shumë gjatë viteve. Burri-fëmijë ka hedhur zemërim pas zemërimi dhe madje është kthyer në Robyn gjatë sezonit 18. Ndërsa ajo u përpoq të ruante një kokë të qetë, Kody qartazi i mori krahët hapur si të mirëqenë, duke shkelur shpesh stilin e jetës poligame që ajo e do aq shumë.

Kody po saboton dashurinë

Gratë e motrës së Kody Brown

Rënia e familjes Brown i ka goditur rëndë të gjithë. Por pjesa e tretë e Tell All tregoi sesi 54-vjeçari u përpoq të dëmtonte qëllimisht jetën e tij me Robin. Zoti e di vetëm pse – ai është një arrë. Kody tregoi se ai nuk po bën përpjekje për martesën e tij me Robyn, duke pretenduar se është “nga zhgënjimi dhe zemërimi” pasi të tre gratë e tij të para e quajtën dorëheqjen. Ai më pas i tha prezantuesit Sukanya Krishnan se donte të “dënonte” veten.

Kody shpjegoi, “Mendova të largohesha nga Robyn dhe të kisha një dashnor tjetër dhe ta shikoja këtë dashnor dhe të shkoja, ‘Nuk të dua. Unë jam i dashuruar me një grua tjetër. Unë jam i dashuruar me një grua që e lashë sepse isha shumë e çuditshme për të menaxhuar marrëdhënien.’ Dhe ajo që ishte ishte vetëm zemërim, dhe unë jam i turpëruar.”

Kody ka një histori të sjelljes së keqe

GRUAJA MOTRA KODY BROWN

Edhe pse Kody e ka jashtëzakonisht të vështirë të pranojë përgjegjësinë për ndryshimet e tij të tmerrshme të humorit, ai ra dakord që emocionet e tij të çrregullta e çuan atë në “sjelljen e tij të keqe”. Dhe kjo është e thënë butë. Kody ishte dramatik teksa shpjegoi motivet e tij, duke theksuar: “Këta janë demonët e mi dhe kjo është si të bëj diçka që shkatërron veten. Christine po largohet dhe unë jam thjesht i zemëruar. Kështu që shumë erëra të errëta po kalonin nëpër mua. Shumë djall, shumë tundime, të cilat do të ishin shkatërruese për marrëdhënien time me Robin.”

Robyn Pothuajse e quajti It Quits

Jo për t’u habitur, bashkëshortja 45-vjeçare e ka pasur deri këtu me shpërthimet e Kody. Babai i 18 fëmijëve zbuloi: “Unë u përballa me shumë zemërim dhe ajo do të frustrohet. Zemërimi im ishte një mbyllje.” Ndonëse është befasuese që zemërimi i tij ishte e vetmja pengesë për Robyn, ka kuptim që ajo nuk donte të bëhej një thes grushti.

Kody vazhdoi duke thënë: “Ishte e frikshme. Dhe gjëja memece është – sepse jam kaq i sinqertë – thjesht ndaj gjithçka me të, kështu që ndava me të gjëra që më thyenin zemrën. Ka disa gjëra në mendjen e një mashkulli që nuk duhet të shprehen kurrë.”

Robyn ndjehet sikur ajo është heroina

Gruaja e shenjtë e Kody shpërtheu në lot kur ishte fjala për intervistën e saj të veçantë mbi këtë temë. Askush nuk e ka besuar kurrë për një sekondë se Robyn donte një familje të lumtur, por ajo filloi të qante ndërsa iu drejtua zakonit të të shoqit për të sabotuar, duke thënë: “Ai përpiqet ta bëjë këtë. Unë duhet ta ndaloj atë gjatë gjithë kohës.” Rezulton se Robyn filloi të përjetonte atë që kishin tre gratë e para, ndërsa Kody filloi të grindej për gjëra budallaqe.

Në gjendje të kompozonte më në fund veten, Robyn pranoi: “Ne jemi në vende të ndryshme. Na vjen keq, ne jemi në vende të ndryshme për bombën që shpërtheu në familjen tonë. Dhe si, unë jam në një vend të madh zie, dhe ai është i zemëruar dhe nuk dëshiron… Ai thjesht dëshiron të shkojë të gjejë çfarëdo, e dini? Dhe unë jam sikur, jo, nuk mund të ndihem kështu.” Për momentin, Robyn ka vendosur ta bëjë këtë me Kody, por vetëm koha mund ta tregojë nëse ata janë vërtet binjakë shpirtërore dhe ia vlente të hidhte një bombë në familje.