Kody Brown's Worst Parenting Moments

Klea

Si Kody Brown Gaslighting Vazhdimisht ka dështuar

Për 10 vitet e fundit, shikuesit janë mësuar të shikojnë Gratë Motra yll Kody Brown duke ndezur me gaz katër gratë e tij. Patriarku është bërë mjaft i zoti në tiparin manipulues dhe, për një kohë, çdo dëshirë i plotësohej nga katër gratë. Megjithatë, ndërsa bashkëshortët u rritën dhe më të guximshëm, ata filluan të kuptonin saktësisht se çfarë po bënte Kody. Episodi më i fundit tregoi Kody duke u përpjekur të ndikojë në Janelle Brown, por ajo më në fund qëndroi në këmbë.

Që kur u bë një bashkëshort monogam, Kody është përpjekur të kuptojë se çfarë shkoi keq në marrëdhëniet e tij. Në vend që të shikojë brenda, ylli i TLC e ka bërë misionin e tij që të fajësojë të tjerët. Për sezone, Kody ka përmirësuar aftësitë e tij në manipulimin psikologjik. Kody është parë si një abuzues teksa u përpoq të vendoste vetëdyshim dhe konfuzion në mendjet e grave të tij. Është e qartë se Kody po kërkon të fitojë kontrollin mbi Meri Brown, Janelle dhe Christine Brown duke shtrembëruar realitetin e tyre dhe duke i detyruar ata të vënë në dyshim gjykimin e tyre.

Kody dhe Janelle gërmojnë njëri-tjetrin

Me afrimin e festave, tensionet brenda familjes Brown u ngritën në qiell, me shakakun e artë që vërtetoi se ai kurrë nuk ishte në gjendje të balanconte një stil jetese poligame. Ndërsa fansat shikonin ndarjen e marrëdhënies së tyre, si Janelle ashtu edhe Kody hodhën rreth fjalës “dritë gazi”, ku vetëm njëri prej tyre e dinte në të vërtetë përkufizimin e vërtetë. Ne do t’ju japim një sekondë për të marrë me mend se kush është ai person.

Biseda mori një kthesë majtas kur Janelle zbuloi se do t’i kalonte Krishtlindjet me fëmijët e saj në një shtëpi me qira në vend të Kody. Babai i 18 fëmijëve ka qenë në dalje me djemtë e tij më të mëdhenj dhe refuzon të flasë me ta nëse ata nuk tundin flamurin e bardhë të humbjes. Episodi tregoi Kody duke u kthyer prapa, duke pretenduar se ai thjesht donte të bisedonte me djemtë e tij, por Janelle e dinte më mirë.

Patriarku e kritikoi Janelën se ishte një lajmëtar i keq, duke pretenduar se më vonë ai ndryshoi përcaktimin e tij të pushimeve, duke bërtitur, “E korrigjova plotësisht. Ju nuk po përfaqësoni shumë mirë për mua. Ndaloni së përfaqësuari për mua.” Janelle vazhdonte të përsëriste se ai nuk do t’ia kthente sërish grindjen asaj, me Kody duke bërtitur, “Të takon ty. Ju nuk e mbështetët apo nuk qëndroni kur ishte fjala për gjërat e COVID.”

Kody pëlqen të vendosë fajin

Foto nga Marcel Thomas/FilmMagic

Kjo nuk është hera e parë që Kody përpiqet të ndezë me gaz Janelle, pasi një vështrim prapa gjatë sezonit 17 e tregoi atë duke shpërthyer me zemërim për vendimin e saj për të blerë një RV luksoze. Kody u përpoq ta bënte Janellën të ndihej keq, duke vënë në dukje se ai kishte “dikë në jetën e tij që është thelbësisht besnik ndaj meje”.

Deklarata dhe gjuha e trupit u duk si një goditje me gaz përtej asaj që fansat kanë parë ndonjëherë në seri. Ishte e turpshme se si Kody e braktisi Janellën, i mori paratë e saj të fituara me vështirësi dhe më pas u përpoq të pretendonte se ata nuk ishin çift.

Deluzionet e Kody shkatërruan familjen e tij

Gratë Motra
Foto nga Gabe Ginsberg/FilmMagic

Kody nuk ka askënd për të fajësuar për dështimet e martesës së tij, përveç vetes. Edhe pse i pëlqen të përpiqet të bindë shikuesit se gratë e tij jetojnë në një gabim gazi, është babai ai që e ka kokën në rërë. Për gati dy vjet, Kody ka luftuar që familja e tij e madhe pluraliste të ndjekë rregullat e tij strikte COVID-19. Megjithatë, Sezoni 17 tregoi se Kody kishte zgjedhur në mënyrë aktive të udhëtonte në dasmën e një miku. Lëvizja hipokrite nuk u pëlqeu mirë dy grave të tij të para, veçanërisht kur Kody u përpoq të pretendonte se rregullat e tij nuk ishin arsyeja që familja e tij nuk po fliste.

Sjellja e Kody-t dhe dashuria për ndezjen e gazit janë thirrur shumë herë. Çështjet e tij janë shumë të tijat, dhe ndërsa Kody mund të dëshirojë të jetë kryefamiljari, gjithçka që haset është se sa egoist dhe neglizhues është ai. Kody nuk do të ndalet para asgjëje për t’u siguruar që ai të ketë pushtetin, edhe nëse kjo do të thotë të përpiqet t’i heshtë ish-bashkëshortet e tij një nga një.

Në fund të fundit, nëse jeni duke kërkuar për një poster të ri për dhomën tuaj të konviktit për të përdorur një tabelë me shigjeta, Kody është fëmija poster për narcisizëm, gënjeshtra, ndezje gazi dhe vetëviktimizimin, në mënyrë që ai të mund të bëjë një shtesë të shkëlqyeshme në muret e kujtdo. humbës.