Kody Brown's Worst Parenting Moments

Klea

Si jeta e re monogame e Kody Brown mund të shkatërrojë egon e tij

Ylli i Sister Wives është i njohur për mënyrat e tij macho, megjithëse ai është më shumë një beta kur bëhet fjalë për të qenë burrë. Kody Brown besonte se ai ishte dhurata e Zotit për gratë e tij dhe askush nuk do të kishte pasur një jetë të mirë pa të. Me kalimin e viteve, fansat e panë atë të vinte me ide radikale, duke marrë vendime ekstreme dhe duke zgjedhur kë të largonte nga jeta e tij. Për Kody, thuajse ai ishte një qenie hyjnore dhe duhej adhuruar.

Nuk ishte e vështirë të shihje se burrit të shtëpisë i pëlqente të bënte të tijën katër tre gra ndihen inferiore. Dukej se e bënte të ndihej më shumë burrë. Kody shpesh shfaqte fuqi mbi familjen e tij ose duke u inatosur ose duke ulur këmbën dhe duke refuzuar të dëgjonte arsyen. Tani që ai ka një grua, dinamika e tij brenda familjes do të duhet të ndryshojë nëse dëshiron të mbajë bashkimin e fundit të mbetur.

Robyn duhet të pyesë Kody

Pothuajse për të gjithë jetën e saj martesore, Robyn Brown ka ëndërruar për një ditë kur të merrte Kody për vete. Ndonëse ajo shpesh deklaronte se donte të jetonte jetën e saj në një familje shumëfishe, duke u lëkundur përpara dhe mbrapa në një karrige verandë të rrethuar nga nipërit e mbesat, fansat e panë atë. Por për Kody, kjo deklaratë dashurie nga jeta e tij e katërt dhe e preferuar ka shumë të ngjarë të ushqejë egon e tij. Dua të them, kush nuk do të dëshironte një fije floku që të zvogëlohet dhe një fëmijë burrëror?

Në vend që të shpallte publikisht dashurinë e tij vetëm për njërën nga gratë e tij, Kody vazhdoi të pretendonte se kishte ndjenja për Meri Brown, Janelle Brown dhe Christine Brown. Ndërveprimet frikacake të Kody duhet të kishin qenë një kthesë e rëndë për Robyn. Babai i 18 fëmijëve ishte i mbështjellë në egon e tij. Ai u përpoq të shpëtonte fytyrën, gjë që çoi në pyetjen, a donte ndonjëherë Kody vetë monogaminë?

Kody i mungon besnikëria

Edhe pse Kody shpesh kërkonte besnikëri të padiskutueshme, ai kurrë nuk e lejoi veten të tregonte të njëjtin favor ndaj familjes së tij. Gjatë transmetimit të të gjithave, ai i tha prezantuesit: “A dëshiron të gjesh favore duke qenë besnik ndaj meje dhe duke mos lejuar kurrë dikë që të flasë për mua? Apo doni të uleni këtu dhe të jeni ai që po më flet për plehra?” Kody nuk mund të largonte ndjenjën se gratë e tij flisnin keq për të pas shpine. Por le të jemi të sinqertë, ai e meritonte.

Egoja e Kody-t e detyroi atë të kishte një përkufizim të dyshimtë se si duhet të duket besnikëria. Ai kishte një pikëpamje të tepruar të rëndësisë së tij për veten. Kody vuri në dukje, “Dhe nuk ka të bëjë vetëm me karakterin tim, ka të bëjë me karakterin e tyre. Dhe kush dëshiron të vrapojë thellë këtu.” Ai kurrë nuk e lejoi veten të përqafonte besimin. Ky tipar përfundoi duke i dërrmuar shpirtin e tij ndërsa ai lundronte në jetën e tij solo vetëm me Robin.

Kody mund të mos ia dalë përmes tranzicionit

Kody Brown

Disa do të argumentonin se njerëzit nuk janë menduar të jenë monogamë, duke pretenduar se është biologji të duash partnerë të shumtë. Dhe në një moment, unë sinqerisht besoj se Kody e përqafoi atë teori. Atij i pëlqente të kujdesej për katër gra dhe fëmijët. Por ai mund të vraponte te Robyn dhe të fshihej kur gjërat bëheshin të vështira. Megjithatë, tani që është vetëm me gruan e tij të katërt, ai nuk ka ku të ikë nëse egoja e tij mavijohet. Kody është i zemëruar dhe ky emocion është i rrezikshëm pasi mund të rrëzojë martesën e tij të fundit në një top flakë të zjarrtë.

Babai i 18 fëmijëve i tha një herë People: “Të ecësh përpara është ende një nga ato gjëra ku kalon një divorc, thuajse ndihesh sikur Zoti nuk ekziston dhe je kaq i zemëruar, kaq i hidhur.” Kody po mendon në mënyrë aktive për veten e tij në mëngjes, mesditë dhe natë. Por urrejtja dhe hidhërimi i tij mund të fillojnë të prekin gruan e fundit të mbetur, duke shkaktuar edhe më shumë grindje. Egoja e tij është në dukje e brishtë pasi ai tani po teston vërtet ndjenjën e identitetit të tij personal dhe mendoj se mund të humbasë.