Si janë West Wilson dhe Ciara Miller në 'anët e kundërta'

Klea

Si janë West Wilson dhe Ciara Miller në 'anët e kundërta'

Nëse ju ndodh të dëgjoni Shtëpi verore fillestar West Wilson duke e quajtur të dashuruar e tij Ciara Miller “Fëmijë”, mos u emociono shumë. Me sa duket, ai flet me të gjithë kështu.

“Ne të dy jemi ndoshta në anët e kundërta të spektrit në këtë drejtim,” shpjegoi ai. “A duhet të përqendroj të gjitha prirjet e mia natyrore sepse ajo i vlerëson ato [through] një lente të ndryshme? Ndihem sikur jo. Unë do t'i quaj gjithmonë njerëzit 'bebi'. Ashtu si, 'Çfarë ndodh, fëmijë? Miremengjes.' Ose familjarët: 'Të dua, zemër. Bum. Shihemi nesër.' Është thjesht një fjalë e bukur.”

Gjatë sezonit 8, episodi 15 i “Summer House After Show”, lindi pyetja se si gazetari sportiv flet me flakën e tij në krahasim me mënyrën se si flet me miqtë e tyre. Në një klip, ai pranon se nuk është në të vërtetë një person “emër i përkëdhelur”. Pra, ai i thjeshton gjërat dhe thjesht i quan të gjithë “fëmijë”.

West dhe Ciara janë në gjatësi vale të ndryshme

Ndërsa West mund të mos mendojë se emri i kafshëve shtëpiake është një punë e madhe, Ciara nuk pajtohet. “Gjërat që unë i konsideroj një punë të madhe, ai ishte si: “Çfarë? Është e ftohtë'”, tregon modelja. “Me të, është gjithmonë sikur, as ‘të dua’ nuk do të thotë asgjë. Ai thotë: 'I them Paige [DeSorbo] dhe Isai [Solomon] se unë i dua ata.” Ciara e ka të vështirë të kuptojë se çfarë është “i rëndësishëm” për të dashurin e saj të ri.

“Unë thjesht nuk mendoj shumë,” vazhdon West. “Jo çdo gjë duhet të jetë e rëndë. Nëse ajo që unë i quaj miqtë e mi është një pengesë në një marrëdhënie, mendoj se kjo është disi e çuditshme.”

“Unë mendoj se ky është një problem i Ciarës në atë pikë,” tingëllon Jesse.

“Nëse do që unë të mos të them ‘të dua’ dhe të mos të thërras ‘baby’, atëherë je në rregull, nuk do ta bëj!” shton West. “[But] do të duhet pak kohë për ta hequr atë nga sistemi im. Kështu flas unë.”

“Ajo thjesht dëshiron të ndihet sikur ju po e trajtoni atë ndryshe nga të gjithë të tjerët,” vëren Jesse. Pikërisht! Ciara thjesht dëshiron të ndihet sikur është e veçantë dhe jo vetëm një tjetër nga shoqet e West.

Por West më në fund pranoi se kishte një emër përkëdheli për Ciara. Është “Boog”. Kjo është pak e çuditshme. A është ky shkurtim për “booger?” Unë me siguri shpresoj që jo!

Mezi pres të zbuloj nëse West dhe Ciara janë ende bashkë në Ribashkimin e Sezonit 8 të Summer House. Dhe ndoshta emri i përkëdhelur i Ciara-s për të.

Ribashkimi me dy pjesë i sezonit 8 të Summer House fillon të enjten, më 6 qershor, në orën 9/8c në Bravo.