Si ishin Katie dhe James miqtë që i duheshin Ariana Madix

Klea

Si ishin Katie dhe James miqtë që i duheshin Ariana Madix

Me mbylljen e sezonit 11 të Vanderpump Rules, montazhi i Bravo më bëri vërtet të mendoj si fans. Konsensusi i përgjithshëm është se ky sezon i VPR u ul. Personalisht, unë fajësoj producentët, të cilët bënë gabimin e jashtëzakonshëm duke zgjedhur ta përqendrojnë historinë rreth një harku të shpengimit të Tom Sandoval. Ne mund të kishim sezonin më të mirë nëse ato do të kishin inkurajuar vetëm të gjitha gratë që t'i mbanin më në fund përgjegjësi këta burra të dyshimtë.

U tregua i gjithë sezoni Ariana Madix duke u ndezur nga më shumë se thjesht Tom. Scheana Shay, Brock Davies dhe Lala Kent treguan të gjithë ngjyrat e tyre të vërteta. Ndërsa unë mund të ndjej ndjeshmëri me mashtrimin e një miqësie të trazuar dhe shqetësimin për rrogën tuaj të ardhshme, ata të gjithë e bënë pis Arianën. Për fat të mirë, interpretuesja e Çikagos kishte dy aleatë në ekipin e saj: James Kennedy dhe Katie Maloney.

Ariana, mbretëresha jonë

Ariana është një legjendë më vete. Gjatë finales, ajo shikoi drejtpërdrejt në kamerë dhe u tha producentëve që në thelb të largoheshin. VPR ylli tha, “Unë nuk jam këtu si një dhëmbëz në makinën e harkut të shpengimit të Tom Sandoval. Kështu që ju djema mund ta bëni këtë pa mua.” Në pjesën më të madhe, Sezoni 11 e shfaqi Arianën në një ishull shumë të vetmuar, ndërsa prodhimi e pikturoi atë si një grua të zemëruar dhe të përbuzur. Por finalja shpjegoi pse ajo kishte emocione kaq të forta. Ariana tha se Tom jo vetëm që kishte armatosur luftën e saj për shëndetin mendor kundër saj, por gjithashtu kishte vënë në rrezik shëndetin e saj seksual duke fjetur për muaj të tërë. Të gjitha këto janë arsye jashtëzakonisht të vlefshme pse Ariana kishte të drejtë të mos dëshironte të kishte të bënte me Tomin. Megjithatë, të vetmet që treguan çdo lloj mbështetjeje ishin Katie dhe James.

Katie është udhëtim ose vdis

Së bashku, Katie dhe Ariana i kalojnë të gjithë ata. Katie, në veçanti, u sigurua që t'i rezistonte ndezjes, manipulimit dhe falsifikimit të vazhdueshëm të Tom Schwartz-it në rrethin e tyre të brendshëm. Diçka rreth saj Pronari vendosi kufij të fortë për të dhe Ariana për mirëqenien e tyre. Në vend që të mbështeteshin nga miqtë e tyre, ata u pritën me tallje. Sipas mendimit tim, Katie zotëronte këtë sezon dhe tregoi se ishte një mike e ngushtë.

James tha të vërtetën

James nuk ishte i bindur të kthehej në anën e errët, të njohur si ana e djalit. Ai e ruajti pikëpamjen e tij gjatë gjithë sezonit. Ai nuk ishte në mënyrë eksplicite ekipi Ariana, por ai e mbante Tomin përgjegjës. Në mënyrat më delikate, James e mbështeti Arianën gjatë gjithë sezonit. Në shumicën e episodeve, fansat shikuan DJ-në duke luftuar me pronarin e TomTom, duke u përpjekur maksimalisht për të bindur Sandy se ai kishte gabuar. Dhe edhe pse shpesh dukej sikur Tom po përpiqej të blinte miqësinë e James, vendasja angleze nuk u tërhoq kurrë nga e vërteta. Tani është e pamohueshme që James është djali numër një në grup.

Zgjedhja e anës së gabuar

Sheesh dhe Lala kaluan valën në rrugën e gabuar. Unë me të vërtetë shpresoja për një sezon që tregonte bashkimin e grave, por edhe një herë u zhgënjeva. Edhe pse fansat e Vanderpump Rules shpesh bëjnë shaka se Scheana i bën të gjitha për të, numri i herëve që ajo u përpoq ta bindte Arianën për faljen e Sandy ishte absurde. Lala, e cila gjithmonë ka një mendim, nuk arriti të përdorte gojën e saj me zë të lartë për të mbështetur të vetmen shoqe që kishte vërtet nevojë. Në vend të kësaj, ajo priti deri në minutën e fundit për të shprehur ankesat e saj. Kjo e fundit ishte jashtëzakonisht ironike sepse Ariana nuk ishte as aty për ta dëgjuar, por në vend të kësaj në Applebees me Daniel Wai.

Personalisht, do të isha mirë nëse kjo do të ishte finalja e serialit tonë, sepse sezoni ishte një zjarr absolut i mizogjinisë. Jepini Katie dhe Ariana një spinoff, stat.

Ribashkimi i Sezonit 11 të Vanderpump Rules fillon më 14 maj në orën 8/7c në Bravo.