Si i fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?  Sezoni 8 ka dështuar

Klea

Si i fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? Sezoni 8 ka dështuar

I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? Sezoni 8 kishte potencial, por fatkeqësisht e ka hequr topin. Me nëntë çifte që thyen rekord, ky sezon mund të kishte ofruar shumë histori interesante. Për fat të keq, shumë nga çiftet në vend të kësaj ranë të qetë, pasi u përballën me të njëjtën dramë të përsëritur. Katër dyshe në veçanti e bënë të vështirë shikimin e sezonit 8 dhe nuk duket se do të përmirësohet së shpejti.

Mënyra se si Big Ed e ka trajtuar Lizin këtë sezon është e papranueshme

Ed Brown dhe Liz Woods kanë pasur gjithmonë një marrëdhënie të trazuar. Pavarësisht historisë së tyre problematike, ka qenë më e vështirë se kurrë t'i shikosh në sezonin 8.

Pas një sherri për makaronat taco, Ed dhe Liz patën një grindje të madhe që përfundimisht çoi në ndarjen e tyre. Ed e anuloi dasmën pa u konsultuar më parë me Lizin, gjë që e zemëroi edhe më shumë. Ishte e vështirë të shikoje Lizin që i lutej Edit të qëndronte me të pasi ai e kishte trajtuar keq në shumë raste. Pavarësisht se e vendosi të gjithën në marrëdhënien e tyre, Liz nuk ishte në gjendje ta bënte atë të funksiononte me Edin.

Me sa duket, sjellja më e keqe e Edit ishte kur ai i tha nënës së Lizit se ajo duhej ta kishte rritur më mirë. Kjo tregoi se Ed nuk ka kufij, dhe me të vërtetë do të thotë çdo gjë për të lënduar dikë. Ed veproi jashtëzakonisht me mungesë respekti ndërsa Liz dhe nëna e saj i zhvendosnin gjërat jashtë, gjë që ishte zhgënjyese për t'u parë. Shpresojmë, kjo do të jetë e fundit që shohim nga Big Ed, pasi sjellja e tij e keqe në ekran ka vazhduar për një kohë të gjatë.

Drama e Robit dhe Sofisë po plaket

Rob Warne dhe Sophie Sierra kanë pasur gjithashtu një histori frustruese këtë sezon. Sophie foli fillimisht për tradhtinë e Robit në internet gjatë kohës së çiftit në sezonin 10 të të fejuarit 90 ditë. Rob kishte biseduar me disa gra në internet, por Sophie vendosi të martohej me të megjithatë.

Çifti është përballur me të njëjtat probleme gjatë sezonit të 8-të, gjë që i ka bërë gjërat shumë të përsëritura. Sophie zbuloi se Rob kishte folur me më shumë gra sesa e kishte kuptuar, gjë që bëri që ajo të largohej për pak kohë. Për meritë të tij, Rob ka ndërmarrë hapa për të rifituar besimin e Sophie, megjithëse ajo nuk ka qenë shumë e hapur ndaj tyre.

Të dy Rob dhe Sophie kanë kontribuar në problemet e marrëdhënies së tyre, të cilat duket se nuk po zgjidhen. Është e bezdisshme t'i shikosh të bëjnë qarqe çdo episod, vetëm për të përfunduar në të njëjtin vend.

Historia e Xhino dhe Jasmine është gjithashtu e përsëritur

Në këtë pikë, Gino Palazzolo dhe Jasmine Pineda kanë qenë në shumë sezone të njëpasnjëshme. Gino dhe Jasmine nuk po sjellin ndonjë dramë të re dhe po bëhen të mërzitshme për t'u parë.

Çështja e madhe për Gino dhe Jasmine në sezonin 8 ka qenë pikëpamjet e tyre kontradiktore për fëmijët. Xhino dëshiron të ketë një fëmijë me Jasmine, por nuk është e sigurt se ndihet gati. Jasmine, nga ana tjetër, është më shumë e shqetësuar për të sjellë dy djemtë e saj në Shtetet e Bashkuara. Fatkeqësisht, Gino bëri disa gabime në dokumentet e tyre, të cilat e vonuan procesin.

Gino dhe Jasmine kanë qenë gjithmonë zhgënjyese për t'u parë, por ata janë thjesht të mërzitshëm në këtë pikë. Ata nuk janë një çift i preferuar nga fansat, ndaj nuk ka kuptim të vazhdojmë t'i rikthejmë sezon pas sezoni.

Historia e ndryshimit të nënës së Lorenit është humbje kohe

Festa më e madhe e dremitjes së sezonit është Loren Brovarnik dhe historia e saj e ndryshimit të nënës. Loren dhe bashkëshorti i saj Alexei Brovarnik nuk u prezantuan deri në fund të sezonit dhe segmentet e tyre mungojnë.

E gjithë historia e Loren dhe Alexei sillet rreth ndryshimit të nënës së Lorenit. Ndonëse është e mrekullueshme që Loren dëshiron të ndihet rehat në lëkurën e saj, kjo nuk është tamam për fat të mirë. Sinoff-i zakonisht paraqet çifte me gjëra intriguese ose dramatike që ndodhin në jetën e tyre, gjë që e bën atë kaq argëtues. Nga ana tjetër, Loren nuk po bën asgjë interesante.

Gjëja tjetër frustruese në lidhje me këtë histori është se ajo sillet tërësisht rreth Loren. Alexei është gjithmonë aty, dhe duket sikur është në një rol dytësor dhe jo në një rol kryesor. Loren dhe Alexei nuk po i shtojnë asgjë sezonit 8, dhe me tetë çifte të tjera, nuk ka kuptim pse ata ishin të nevojshëm.

90 Day Fancé mund të transmetohet në Hulu.