Si i dërgoi Ariana Madix 'të dridhura' në krahët e Nicole Richie

Klea

Si i dërgoi Ariana Madix 'të dridhura' në krahët e Nicole Richie

Me sa duket, Nicole Richie Eshte nje Rregullat e Vanderpompës tifoz. Kush e dinte? Ikona e realitetit televiziv kohët e fundit foli për mendimet e saj për shfaqjen dhe se si Ariana Madix la një përshtypje të qëndrueshme tek ajo në epokën skandovale. Ajo ka të dridhura, dhe ato po shumohen!

Nicole po kërkonte Arianën

Sigurisht, e gjithë bota e pa e tmerruar teksa Ariana zbuloi se Rachel Leviss kishte fjetur me Tom Sandoval. Shfaqja nuk do të ishte kurrë e njëjtë dhe Nicole ishte në shtëpi duke e parë atë të shpalosej në Bravo, ashtu si ne të tjerët.

Në ditët pas lidhjes, një luftë e egër fjalësh ka pasuar si në ekran ashtu edhe jashtë ekranit midis të gjitha palëve të përfshira. Megjithatë, ka një moment që ka qenë duke u përsëritur në kokën e Nicole. Ajo tha se ishte momenti në ribashkimin e sezonit 10 kur Ariana rriti Charlotte, qenin e saj të vdekur.

Diçka për Charlotte

Pranimi jashtëzakonisht i afërt erdhi gjatë një episodi të Gjithçka Iconic me Danny Pellegrino. Ai kërkoi mendimet e saj për VPR, dhe mendja e Nicole shkoi menjëherë te ribashkimi i sezonit 10.

Nicole kujtoi: “Diss-i më i madh i të gjitha kohërave që edhe sot e kësaj dite më bën të dridhura është gjatë ribashkimit kur Ariana thotë: “Shpresoj që Charlotte të të ndjekë”.

Nëse ju kujtohet, qeni i Arianës ndërroi jetë në vitin 2022 kur ajo ishte larguar në një udhëtim. Më vonë ajo mësoi se Tom dhe Rachel u lidhën në makinën e tij ndërsa ajo ishte në shtëpi, duke mbajtur zi për Charlotte. Ajo ishte e pikëlluar dhe Tom u përqendrua në përpjekjen për të hequr gurët e tij.

Me këtë në mendje, gjasat që Charlotte të ndjekë Tomin është ndoshta shumë e lartë. Kur Nicole po e shikonte këtë të shpalosur në TV, mezi mund ta mbështillte kokën rreth tij. Ajo është njësoj si ne.

“Isha i trembur. Kur ajo thirri Charlotte që të vinte dhe të bënte fantazma, unë e përfytyrova Charlotte-n që po zbriste nga lart me pelerinën e saj të vogël për qeni, “tha Nicole me shaka. “Unë isha si woah, woah, woah.”

Nicole tha se ajo ishte e bindur që Ariana hoqi “diss-in më të madh” të të gjitha kohërave. Megjithatë, është e mundur që ajo mund ta tejkalojë veten me sezonin 11. Edhe pse ribashkimi është pak më i butë se ai i një viti më parë, ka zëra se dikush është rrënuar nga Ariana. Ndoshta ajo po kanalizonte shpirtin e Charlotte.

Vanderpump Rules transmeton episodet e reja të martën në 8/7c në Bravo.