Si i dënoi ata hendeku 10-vjeçar i Kody dhe Robyn Brown

Klea

Si i dënoi ata hendeku 10-vjeçar i Kody dhe Robyn Brown

Falë qëndrimit të tij të hidhur gjatë dy viteve të fundit, Gratë Motra fansat po shikojnë Kody Brown kokën në pjesën e trashë të saj. Për muaj të tërë, ka qenë e vështirë të dallosh dallimin mes Oscar the Grouch dhe babait të 18 fëmijëve. Pjesa më e madhe e zemërimit të tij buron nga largimi i familjes nga Christine Brown, por ajo ishte vetëm katalizatori për problemet e tij. Tani duket se ai po ia kthen shpinën gruas së tij të katërt dhe të preferuar, Robyn Browngjë që është tronditëse pasi ai i largoi shumicën e grave të tij për të qenë me të.

Çfarë ka të bëjë dashuria me të

TLC/YouTube

Diferenca 10-vjeçare në moshë nuk duket shumë, por ka rënë në sy në sezonin më të ri të Sister Wives. Në moshën 31-vjeçare, Robyn u martua me Kody, duke menduar se ajo do të kalonte pjesën tjetër të jetës së saj në një lidhje poligame. Është e qartë se asnjëri nga bashkëshortët nuk foli për çështjen komplekse, ku Robyn shkonte kryesisht me atë që donte Kody. Është e vështirë të mendosh se Robyn-it mund t’i ishte shpëlarë truri, por është e mundur që ajo të ra në gënjeshtrën e një të lumtur përgjithmonë për shkak të tregimeve të gjata të Kody.

Kody u rrit në vitet ’70 dhe ishte një fëmijë i Volkswagens, PONG dhe Ziggy Stardust. Robyn, e lindur dhjetë vjet më vonë në 1982, u rrit me Diet Coke, “Thriller” të Michael Jackson dhe ET Nëna e pesë fëmijëve u rrit në një kohë të veçantë, pasi vitet ’80 ishin një dekadë e të parëve për gratë, siç ishte gruaja e parë. në hapësirë, gruaja e parë që shërbeu si gjyqtare e Gjykatës së Lartë dhe gruaja e parë që kandidoi për zëvendëspresidente.

Nuk është e vështirë të shihet se ku e merr Robyn tani qëndrimin e saj “në rrugën time apo rrugën e lartë”, duke përfshirë zbatimin e rregullave strikte të COVID-19, punësimin e një dadoje dhe kontrollin e Kody. Edhe pse Robyn ka deklaruar se nuk do ta linte kurrë Kody-n, është më se e besueshme që ky mendim i ka shkuar në mendje në një moment apo në një tjetër. Si një grua me një divorc nën rripin e saj, nëse gjërat do të bëheshin vërtet keq, nuk do të ishte e vështirë të kalonte përsëri procesin.

Robyn ka probleme me besimin me Kody

Robyn Brown
TLC/YouTube

Gruaja më e re në Sister Wives foli kohët e fundit me People për “përmbysjen” që drama ka shkaktuar për familjen e Robyn. Lexuesit mësuan se 54-vjeçari e ka shtyrë gjithnjë e më shumë gruan e tij 44-vjeçare falë shpërthimeve të tij. Edhe pse Kody po vë në pikëpyetje martesën pluraliste, duket sikur ai po vë në dyshim edhe besnikërinë e Robyn.

Sipas Robyn, çështjet e besimit të Kody “kanë qenë vërtet të vështira për marrëdhënien tonë, sepse mendoj se ju filloni të pyesni veten kur jeni duke kaluar nëpër një divorc”. Ndërsa kjo deklaratë mund të zbatohet për Kody, ajo ndihet si një ogur nga Robyn. Pse një grua e re dhe e zgjuar do të qëndronte në një marrëdhënie jofunksionale? Robyn në fakt i mban të gjitha kartat pasi ajo ka shtëpinë e saj në emrin e saj, zotëron një aksion në një LLC dhe e ka emrin e saj në Coyote Pass. Me gjithë ato para, Robyn mund të largohej lehtësisht nga Kody dhe të fillonte rehat.

Kody po shqyrton me kujdes gratë rreth tij

Meri Brown, Janelle Brown, Kody Brown, Christine Brown dhe Robyn Brown
Frederick M. Brown/Getty Images

Robyn bëri një koment të çuditshëm, duke theksuar: “Për të, ai është i drejtë, kështu që ai vë në dyshim seksin e kundërt. Pra, është kjo lloj përmbysjeje e madhe në mënyrën se si mendoni për veten dhe të tjerët.” Personaliteti i TLC-së rrëfeu se burri i saj në fakt ka qenë duke vetë-sabotuar bashkimin e tyre, duke zbuluar se ai “më shikonte anash sepse jam grua”. Rezulton se Kody është aq i stresuar që Robyn do ta lërë atë gjithashtu. Ai ka vite që grindet me të, pa e kuptuar se po e dëmton martesën e tyre.

Përsëri, Robyn u rrit në fund të viteve ’80 dhe ’90. Kjo ishte një kohë ndërmjet kur lodrat mund të të vrisnin fjalë për fjalë, dhe ti qëndroje jashtë derisa të ndizen dritat e rrugës. Por ishte gjithashtu fuqizuese për gratë që erdhën në moshë në vitet 1990, pasi ato ishin brezi i parë i grave amerikane të cilave nuk u ishte thënë se vendi i tyre i vetëm ishte shtëpia.

Edhe pse Robyn zgjedh të jetë grua dhe nënë, fijet e pavarësisë së saj shkëlqejnë shumë, pasi ajo është shpesh qafa që i kthen kokën Kody. Në përgjithësi, Kody mund t’i ketë dashur të ketë një grua të re dhe të nxehtë, por ai ndoshta nuk ishte kurrë i përgatitur për sasinë e pavarësisë që ajo kishte brenda saj.