Sutton Stracke zbulon përgjigjen e kapitenit Jason ndaj dashurisë së saj

Klea

Si funksionon prodhimi në Below Deck Down Under

Megjithëse xhirimet nuk kanë filluar në sezonin 3 të Poshtë Deck Down Under, Kapiten Jason Chambers po hedh pak bukë.

Prodhimi ka filluar të diskutojë për sezonin e tretë të spinoff-it të njohur australian, por kapiteni Jason nuk është pjesë e asaj bisede. “Më lënë shumë jashtë”, rrëfeu ai. “Kjo është mënyra se si ata veprojnë.” Dhe kështu i pëlqen.

Australianja e dhimbshme është e lumtur që nuk është një nga vendimmarrësit e shfaqjes. Thjesht i thonë se ku të shkojë dhe ai shkon. “Më pëlqen që kur të zgjidhet lokacioni, do të shkoj në një varkë,” tha ai. “Unë do të takoj ekuipazhin dhe më pas do të vazhdoj me të … Pra, ata më mbajnë në një distancë të largët, gjë që më pëlqen.” In Touch i ka të gjitha detajet.

Politikat e reja të sigurisë vijnë për sezonin 3

Në sezonin 2, kapiteni Jason u përball me një situatë të vështirë pasi bosuni i dehur dhe i zhveshur Luke Jones u ngjit në shtratin e stjuardesës Margot Sisson pa pëlqimin e saj. Për fat të mirë, ekuipazhi i prodhimit në vend u fut shpejt dhe këmbënguli që Luke të kthehej në kabinën e tij. Por kur shefi Stew Aesha Scott raportoi incidentin, Jason e hoqi menjëherë Lukën nga anija dhe e pushoi të nesërmen në mëngjes. Ziera e dytë Laura Bileskalne u pushua gjithashtu për sjelljen dhe komentet e saj të papërshtatshme seksuale.

Në dritën e kësaj dhe situatave të tjera të papërshtatshme të së kaluarës (po të shikoj ty, Gary King), NBC dhe Bravo po punojnë për të zbatuar disa “politika dhe procedura” që mbështesin një mjedis më të sigurt pune.

“Ka … më shumë mirëkuptim nga jashtë duke parë se ne në fakt mund të kontrollojmë disa prej tyre [the inappropriate behavior]”, zbuloi Jason. Një nga ndryshimet që ai do të donte të shihte është një politikë “pa pije alkoolike”. Edhe pse anëtarët e ekuipazhit punojnë shumë me kartën dhe meritojnë të heqin pak avull në kohën e tyre të lirë, konsumimi i tepërt i alkoolit shkakton shumë probleme në mesin e stafit. Jo më e rëndësishmja prej të cilave është efekti në punën e tyre të nesërmen, kur shumë nga ekuipazhi janë të sëmurë dhe të uritur.

“Kjo do të ishte fantastike nga këndvështrimi i kapitenit,” vazhdoi kapiteni, “sepse aspekti i sigurisë është ende atje… Unë nuk shoh asgjë derisa audienca ta shohë. Unë në fakt padyshim që do të zbatoj stilin tim përpara për Sezonin 3. Nëse kjo është në harmoni me NBC ose Bravo, nuk jam i sigurt, por patjetër që do të vendos dy centët e mi si kapiten.”

Below Deck Down Under aktualisht po transmetohet në Peacock.