Si e tronditi "Blabbermouth" West Wilson Ciara Miller

Klea

Si e tronditi “Blabbermouth” West Wilson Ciara Miller

Ciara Miller u habit që West Wilson ishte në gjendje të mbante statusin e marrëdhënies së tyre në DL pas xhirimit Shtëpi verore Sezoni 8.

“Sinqerisht, mirë për të, sepse ai është një llafazan, në fakt,” tha Ciara. “Ai është një libër i hapur deri në fund, dhe unë them: 'Hesht. Hesht.”

Ciara dhe West e mbajtën nënën për statusin e marrëdhënies së tyre ndërsa ajo u rrit gjatë verës së vitit 2023. Duke pranuar se miqësia e tyre “padyshim që më zuri në befasi”, Ciara po i merrte gjërat ngadalë. Ajo donte të shmangte një situatë tjetër të çrregullt të Austen Kroll.

Duke ecur me ritmin e saj

“Unë gjithmonë do të lëviz me ritmin që dua,” tha Ciara për Us Weekly. “Unë vërtet e vlerësova që ai nuk më bënte presion dhe nuk më bënte të ndjeja presion për të gjithë situatën.” Marrëdhënia e tyre ende nuk kishte një etiketë deri në fund të verës dhe modelja nuk po e ndan statusin e tyre aktual.

Ndërsa West ndoqi shembullin e Ciarës, ai u besoi shokëve të shtëpisë gjatë verës se ai dhe Ciara nuk kishin pasur ende marrëdhënie seksuale. Megjithëse e kuptoi pse ai do të fliste me miqtë e tij, Ciara tha se do të dëshironte që ai t'i ndante ato ndjenja me të.

“Unë po [wish that he had had conversations] me mua personalisht, në krahasim me të folurit me njerëz të tjerë për këtë,” shpjegoi ajo. “Por në të njëjtën kohë, është sikur ai gjithashtu po krijon marrëdhënie me këta njerëz në këtë shtëpi, dhe është gjithashtu e re për të.”

Ajo “e kuptoi plotësisht” që West nuk dëshiron të etiketojë marrëdhënien e tyre kur ata nuk flinin së bashku. “Por gjithashtu, nuk do të eci më shpejt se sa dua vetëm për të qenë ekskluzive apo çfarëdo tjetër”, shtoi ajo.

Në sezonin 8, Episodi 11, West pranoi se ai ishte ende në kontakt me vajza të tjera. “Unë thjesht mendoj se është si një vrimë e çuditshme pëllumbi të jesh si, ne nuk po bëjmë seks, por jemi ekskluzivë,” tha ai në atë kohë.

Pavarësisht se shokët e shtëpisë ishin të tronditur nga ai lajm, Ciara ishte mirë me të. “Sinqerisht, nuk më interesonte,” tha Ciara, duke rrëfyer se ajo “ndoshta” po u dërgonte mesazhe djemve të tjerë. “Nuk më shqetësoi sepse … ne ishim njohur vetëm për një muaj e gjysmë, dy muaj. Kishte ende shumë zona gri në marrëdhënien tonë dhe gjëra për të folur, gjëra për të eksploruar.”

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.