E gjithë Drama Juicy Teased

Klea

Si e shkatërroi familjen zinxhiri i teksteve të festave nga një motër bashkëshorte

Të gjithë e dinim se teknologjia do të ishte përfundimisht rrënimi i qytetërimit, por kush do ta kishte menduar se një zinxhir teksti mund të rrëzonte Gratë Motra familja? Bëj shaka, ky nuk është frikësimi i Y2K, por shkëndija më e vogël do të kishte vënë në flakë themelin tashmë të paqëndrueshëm të familjes Brown. Ishte e trishtueshme të dëgjoja se fëmijët më të mëdhenj të Kody Brown duhej të lejonin që opinionet e tyre të njiheshin lidhur me një skandal të mesazheve të shkollës së mesme që tërhoqi vija të qarta në rërë në episodin e fundit të TLC.

Si Filloi Gjithçka

Një ide e thjeshtë për një shkëmbim dhuratash për Krishtlindje vetëm për fëmijë midis Logan Brown, Leon Brown, Maddie Brown Brush, Aspyn Brown, Mykelti Brown, Paedon Brown, Gwen Brown, Gabe Brown dhe disa të tjerëve, duke përfshirë fëmijët e Robyn Brown, duhet të kishte qenë. i padëmshëm dhe ndihmoi në mbushjen e familjes me frymën e festës.

Në vend të kësaj, të rriturit (kollë Robyn kollë) e futën veten, duke krijuar më shumë dramë dhe duke nxjerrë në pah një anë Grinchy. Robyn pretendoi se ajo në të vërtetë po përpiqej të ndihmonte, por në fund, ajo shkaktoi më shumë dëm sesa mirë.

Gjithçka u shpërbë kur u përfshinë prindërit

(Fotografia: TLC/YouTube)

Paedon ndau në një rrëfim se djali i Kody dhe Janelle Brown, Logan krijoi një bisedë në grup për vëllezërit e motrat e tij për të bërë një shkëmbim të mundshëm dhuratash. Më pas, disa vendosën të lidhnin edhe pesë prindërit. Paedon vuri në dukje se ishte kur biseda u bë e çrregullt.

Ai pretendoi se Robyn vazhdoi t’i merrte ata në një bisedë video për të diskutuar detaje. Çfarë ishte kaq e vështirë për të zgjedhur emra nga një kapele? Nuk ishte sikur ata të jetonin sipas rregullave strikte të Warren Jeffs për mungesë interneti, pasi ata kanë shumë aplikacione pushimesh tani për këtë çështje specifike.

Robyn më pas ndau: “Unë po shtyja për bisedën me video për hir të fëmijëve, por pas shumë reagimesh, më në fund shkova: “Pse po përpiqem këtu? Unë jam jashtë, kjo është një përpjekje e kotë.” Natyrisht, e gjithë biseda doli jashtë kontrollit. Christine Brown vuri në dukje se Robyn tha se fëmijët e saj “as nuk e mbajnë mend se kush janë vëllezërit e motrat e tyre”. Nëna e gjashtë fëmijëve më pas sqaroi se i gjithë zinxhiri i tekstit “u shpërtheu në masë që ata nuk donin të dilnin jashtë dhe dolën të gjitha këto ndjenja të lënduara për kohën kur Robyn erdhi për herë të parë në familje, dhe është sikur, oh zot. ”

Pa asnjë specifikë tjetër të zbuluar, Janelle vuri në dukje në mënyrë ogurzezë: “Thjesht vazhdoi në spirale dhe u bë. Me disa nga gjërat që u thanë dhe u shprehën, nuk e di nëse do të kthehemi ndonjëherë prej saj.”

Kush e ka fajin?

Siç e dimë të gjithë, fëmijët nuk kanë asnjëherë faj, sado të vjetër të jenë, prindërit duhet t’i kishin zgjidhur problemet e tyre vite më parë. Tani, gjatë skenës, askush nuk dukej aq i ndarë për shkak të debatit, përveç Robyn, e cila vendosi veten dhe fëmijët e saj si viktima. Për fëmijët më të mëdhenj të Kody-t, kjo dukej të ishte pika e fundit, pasi është e dhimbshme e qartë se babai i 18-vjeçarëve nuk ka më asnjë lloj marrëdhënieje me fëmijët e tij më të mëdhenj nga tre gratë e tij të para.

Në një rrëfim të ashpër, Robyn nuk mundi t’i mbante lotët teksa qante e shëmtuar, duke thënë se ishte “një ditë e tmerrshme dhe një shembull tjetër që ata nuk donin të ishin familje me ne”. Robyn zbuloi se kështu u ndje ajo “që në fillim” dhe shtoi se tre fëmijët e saj më të mëdhenj “nuk ndiheshin më rehat me shkëmbimin e dhuratave”.

Si mendojmë ne se zinxhiri i teksteve të grave motra shkoi në të vërtetë

Falë disa fansave mjaft kreativë të Sister Wives në Reddit, ne kemi një ide se si ndoshta ka shkuar biseda, dhe kjo nuk është shumë e largët për mendimin tonë. Ndoshta filloi diçka si kjo;

Logan: “Hej djema – e di që gjërat janë të çuditshme me prindërit, por kjo nuk ka pse të ndikojë tek ne. Pse nuk bëjmë një shkëmbim dhuratash? Vetëm ne fëmijët? Çfarë thua?”

Paedon: “Ide e shkëlqyeshme!”

Maddie: “A doni të takoheni në B&B? Ndoshta një ditë pas Krishtlindjeve?”

Ysabel: “E përkryer! Nuk lejohen prindër! Haha!!”

Hunter: “BYOB.. lol!!!”

Pasi përmendet logjistika, Robyn përfshihet dhe insiston në një telefonatë Zoom. Por mund të supozohet se asnjë nuk u përgjigj ose nuk kishte kohë, gjë që Robyn më pas e merr personalisht. Biseda vazhdon;

Robyn: “Ju djema nuk dëshironi të bëni asgjë me ne!! Nuk ke dashur kurrë të bëhesh familje!!”

OG13: “Për çfarë fu*k po bëni tani?!?”

Gwen: “Nëse të gjithë jeni shumë të lirë për të blerë dhurata, thjesht thoni kështu! Nuk ka nevojë për dramë! Hahaha!!”

Dhe skena! Është e qartë se diçka ka rënë në mes të gjithë familjes, por të gjithë fansat mund të shohin është se fëmijët nuk duhet të kenë frikë nga Grinch. Ata duhet të shqetësohen se Robyn do t’ua vjedhë gjithë shpirtin e festës, duke i lënë pa dhurata. Bah humbu!