Si e bëri Sutton Stracke Crystal Minkoff të ndihej 'i pakëndshëm'

Klea

Si e bëri Sutton Stracke Crystal Minkoff të ndihej ‘i pakëndshëm’

Mund të ketë probleme në miqësinë e sapogjetur ndërmjet Kristal Kung Minkoff dhe Sutton Stracke, të gjitha për shkak të pushimeve spanjolle. Udhëtimi i aktorëve të Real Housewives të Beverly Hills në sezonin 13 ka qenë plot ngjarje, edhe nëse fansat nuk e duan atë.

Crystal përjetoi mjaft frikë mjekësore gjatë udhëtimit, me venat e saj pothuajse duke dalë nga trupi i saj. Meqenëse Crystal nuk sëmuret shpesh, ajo fillimisht u përpoq të arsyetonte sëmundjen e saj, por arriti në një pikë që ajo nuk mund ta mohonte. Ajo ishte e frikësuar.

Ndërkohë, Sutton ishte emocionale për arsyet e saj, pasi kishte ardhur në Spanjë për t’u kujdesur për hirin e shoqes së saj Merce. Në shenjë solidariteti, ajo përgatiti pushime me karafila me peshë që miqtë e saj t’i veshin dhe ta dërgonin në oqean. Megjithatë, Crystal kishte rezerva për këtë plan.

Pse Crystal nuk donte të vishte lei të bardhë të Sutton

Gjatë RHOBH After Show, zonjat reflektuan mbi ceremoninë dhe përgatitjet e Sutton. Sutton shpjegoi se leis ishin bërë me karafila të bardhë sepse Sutton nuk mund të gjente të kuqe – lulen kombëtare të Spanjës – në kohë për ceremoninë. Crystal pranoi, “Unë e vlerësova vërtet ndjenjën, [but] U ndjeva menjëherë në siklet sepse ishin lule të bardha.”

Erika Jayne më pas rrëfeu se e inkurajoi Crystal-in që thjesht të hiqte lei për shkak se sa e pakëndshme dukej. Kur grupi vuri në dyshim inkurajimin e Erikës, ajo shpjegoi: “Në kulturën kineze, e bardha është e barabartë me vdekjen.” Po aq mirë Crystal pranoi se Erika goditi gozhdën në kokë. Me frikën shëndetësore të Crystal, shqetësimi i saj kishte kuptim.

Crystal u shpreh më tej, “Unë thjesht mendova se do të shkoja me të dhe do ta ndryshoja disi. Unë në fakt pyeta nëse kishte të kuqe, por më pas Sutton tha, ‘Doja të ishte e bardhë’.” Sutton u shpreh për injorancë dhe kërkoi falje që e bëri Crystal të ndihej ashtu siç ndihej. Në fund të fundit, Sutton nuk kishte asnjë problem me Crystal, dhe Crystal gjithashtu dukej se ishte mirë pas faktit.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.