Si duket se aleati Lewber ka ndihmuar në qetësimin e James Kennedy

Klea

Si duket se aleati Lewber ka ndihmuar në qetësimin e James Kennedy

Aleja Lewber dhe James Kennedy janë një ndeshje perfekte dhe kjo nuk është vetëm sepse të dy janë hëna të Peshores. Të dy e plotësojnë mirë njëri-tjetrin, me qetësinë e Ally-t që balancon tendencën e James për të qenë reaksionar dhe impulsiv.

Fansat e Vanderpump Rules ishin skeptikë për marrëdhënien kur James prezantoi për herë të parë Ally në grup në sezonin 10. Shikuesit pyetën se sa shpejt ai vazhdoi pas ndarjes së tij me Rachel Leviss. Të dy u takuan vetëm pak javë pasi Rachel përfundoi fejesën dhe James pranoi se i hodhi “I love you” në Ally mjaft shpejt. Por pavarësisht kritikave, të dy mbetën një front i bashkuar dhe deri në fund të sezonit 10, shikuesit e kishin dashuruar Ally dhe marrëdhënien e saj me James.

Unë mendoj se Ally e ka bërë James një personazh më të pëlqyeshëm në VPR. Ai është rritur shumë vitin e fundit dhe besoj se Ally kontribuoi ndjeshëm në rritjen e tij. Xhejms që njohim sot duket si një person krejtësisht i ndryshëm nga ai që ishte duke përqafuar Fireball në sezonin 4. Mendoj se kjo është ajo që koha dhe një e dashur e shkëlqyer do të bëjnë për ju.

Këtu janë të gjitha mënyrat se si Ally e ka qetësuar James:

Ajo thërret sjelljen e tij të keqe

James nuk është tamam një poster për sjellje të mirë. Në të kaluarën, ai ndonjëherë është sjellë mjaft i çrregullt. Ai është hedhur në erë te miqtë e tij, është dehur dhe ka bërë disa gërmime të pafalshme rreth yjeve të tij. Ne jemi ende të zemëruar me të që komentoi peshën e Katie Maloney në sezonin 4.

Ndërsa James është ende një punë në zhvillim e sipër, ai duket se është zbutur pak që kur Ally erdhi në jetën e tij. Ajo është një e dashur totale dhe nuk është e gatshme të durojë sjelljen e keqe dhe ai e di këtë. Ne e kemi parë atë duke e thirrur atë në shumë raste kur ai është sjellë jashtë linjës.

Gjatë udhëtimit të dasmës së Scheana Shay në sezonin 10, Ally i bëri të ditur James se nuk i pëlqente mënyra se si ai foli me Ariana Madix në darkë. Xhejms dukej i hapur ndaj shqetësimeve të saj dhe dukej se me të vërtetë dëshironte t'i rregullonte gjërat. Ajo gjithashtu e mbajti nën kontroll kur ai e telefonoi Rachelin pasi u publikua lajmi për Scandoval. Fillimisht, Ally qeshi me disa nga komentet e tij, por pasi fjalët e tij u bënë të neveritshme, ajo e mbylli atë dhe e urdhëroi atë të mbyllte telefonin. Ndryshe nga disa anëtarë të tjerë të familjes VPR, Ally nuk i inkurajon vërejtjet e ashpra të James. Ajo dëshiron që ai të jetë një burrë më i mirë, më i sjellshëm dhe unë e dua këtë.

Ajo foli me të për terapinë

Fansat e kanë parë Ally duke folur me James për përfitimet e terapisë në shfaqje. Astrologu e inkurajoi atë të provonte terapinë dhe hodhi poshtë një keqkuptim të zakonshëm se terapia është për një lloj të caktuar personi. Ajo i tha atij se të gjithë mund të përfitojnë duke folur me një profesionist të licencuar. James nuk pranoi idenë, por të paktën fara është mbjellë. Na pëlqen që ajo po flet me të për shëndetin e tij mendor. Në të kaluarën, ai i ka trajtuar çështjet e tij duke pirë dhe duke bërë festë, gjë që nuk i ka dalë mirë. Është e zgjuar e Aleatit të jetë proaktiv dhe të prezantojë disa opsione më të shëndetshme për t'u përballur me ndjenjat e vështira.

Ajo është më logjike se ai

Ally është një mbretëreshë Bricjapi! Bricjapët janë të vendosur, punëtorë dhe besnikë. Bricjapi është gjithashtu një shenjë e tokës, e cila shoqërohet me të qenit pragmatik, praktik, logjik, i besueshëm dhe i ndershëm. Energjia e bazuar në Ally ndihmon në balancimin e energjisë së çmendur të Ujorit të James. Ai është i paparashikueshëm, ajo është e besueshme. Ai është kokëfortë, ajo pragmatike. James ka nevojë për një vajzë të shenjës së tokës. Ajo e mban atë me këmbë në tokë dhe ofron një perspektivë unike.

Ajo e di vlerën e saj

James e di se Ally do të largohet nëse ngatërrohet shumë. Ajo duket se ka një ndjenjë të fortë për veten dhe nuk është e gatshme të durojë BS. Ai duket se është në sjelljen e tij më të mirë që kur filloi të takohej me të dhe ne po hamendësojmë se është sepse ai e di se mund ta humbasë atë. Ajo e motivon atë të jetë vetja e tij më e mirë.