Si do të ruajnë rregullat e pompës The Valley and Vanderpump Villa

Klea

Si do të ruajnë rregullat e pompës The Valley and Vanderpump Villa

Kur Rregullat e Vanderpompës e shfaqur premierë në 2013, ishte një hir kursimtar për rrjetin, i cili ishte i fokusuar në Real Housewives në atë kohë. Grupi i serverëve WeHo u shfaq në televizorët tanë me dramën e tyre të vogël, mënyrat e mashtrimit dhe dashurinë për topat e djathit të dhisë. Por me kalimin e viteve, stafi i SUR-it ka humbur pak nga pica.

Pas rënies së Scandoval, fytyra e VPR ka ndryshuar vërtet. Ajo që dikur ishte një shfaqje argëtuese, e lehtë që përbëhej nga mentaliteti i djemve do të jenë djem, tani po thirret për të mos mbrojtur gratë dhe duke lejuar një vend pune toksik. Sinqerisht, Vanderpump Rules është në fazën e fundit. Megjithatë, Lugina po kërkon të ndryshojë narrativën. Kjo tregon se disa OG mund të rriten dhe të kenë përparësi më shumë se netët jashtë. Vilë Vanderpump po përpiqet gjithashtu të shtojë një prekje të stilit të lartë pasi zhvillohet jashtë vendit. Ndjehet se këto dy spinoffs të rinj do t'u kujtojnë fansave pse ata ranë në dashuri me VPR në radhë të parë.

Kemi arritur majën Vanderpump

Nuk mendoj se do ta kisha menduar ndonjëherë se Lisa Vanderpump do t'i jepeshin tre shfaqje spinoff pas largimit nga Real Housewives of Beverly Hills. Por ajo po bën të qeshurën e fundit teksa përgatitet për dy shfaqje të tjera që do të mbajnë emrin e saj.

Falë Scandoval, fansat nuk janë më të dashuruar me premisat e serialit apo disa prej yjeve të tij. Por kush e dinte që unë kisha nevojë për më shumë Jax Taylor në ekranin tim? Jax është rikthyer në lëvizje të plotë ndërsa përpiqet të vërtetojë faktin se ai është djali numër një në grup. Në vend të kësaj, ajo që ka ndodhur deri më tani është që Jax të fshihet me mikun e tij, të mërzitë gruan e tij dhe t'i thotë Kristen Doute se ajo nuk duhet të ketë fëmijë. Udhëtimi në korsinë e kujtesës i shërben nostalgjisë më të mirë kur Vanderpump Rules ishte në kulmin e saj.

Por Bravo nuk është larguar aq larg nga premisa e klubit të djemve pasi The Valley pothuajse ndihet sikur bazohet në ndarjen e pabarabartë të punës shtëpiake. Ose, për ata që kanë nevojë për përkthime, burrat do të luajnë ndërsa gratë vrasin (një lloj). Zonjat e The Valley janë në shtëpi me fëmijët ndërsa burrat përpiqen të luajnë hokej. Por edhe me ndarjen e gjinive, ajo tashmë është mbi Sezonin 11 të Vanderpump Rules.

Bonjour, Villa Vanderpump

Për të mos u lënë jashtë, Hulu Vanderpump Villa me dritë jeshile. Është vendosur në Francë me një grup krejtësisht të ri të stafit. Siç thonë ata, jashtë me të vjetrën dhe brenda me të renë! Intuita ime tashmë po më thotë se ky serial nuk do të jetë jashtëzakonisht i suksesshëm. Por nëse po kërkoni të rimarrë ndjesinë e vjetër të Vanderpump Rules, kjo është më e afërta që do të arrini. Premisa është afër formulës SUR me një grup të ri punëtorësh që punojnë së bashku dhe lidhen. Tashmë, shoh një marrëdhënie me Jax/Stassi mes Marciano Brunette dhe Emily Kovacs.

Vanderpump Villa padyshim që do të tërheqë një audiencë më të re dhe ka shumë të ngjarë t'i tërheqë ata. Më pas ata do të shikojnë me qejf VPR dhe The Valley. Një brez krejt i ri do të thotë tani, “Nuk jam vërtet i sigurt se çfarë të kam bërë, por do të marr një Pinot Grigio”. Nëse të dyja spinoffet janë të suksesshme, mund të shoh VPR të jepet një sezon më shumë.