Si blerja e Beverly Hills duhej të 'rikalibronte'

Klea

Si blerja e Beverly Hills duhej të 'rikalibronte'

Lajmet e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky Problemet martesore i kapën të gjithë në befasi, madje edhe ata Blerja e Beverly Hills ekuipazhi, sipas një prodhuesi. Ishte një zbulim i tillë që edhe The Real Housewives of Beverly Hills iu desh të merrte sërish kamerat pasi historia shpërtheu.

Aludimet mund të kenë qenë aty përpara se të dilte historia zyrtare. Por akoma, producentët e Netflix duhej të rivlerësonin trajektoren e shfaqjes pasi gjithçka u bë publike. Lexoni më tej për të parë se si Kyle dhe Mauricio reaguan ndaj prodhimit, dhe anasjelltas, pasi gjithçka u shfaq në ajër.

Si duhej të kalonin pushimet në Umansky Aspen

Producentja e blerjes së Beverly Hills, Liz Fine, tha për Vanity Fair për vështirësinë e xhirimit të një familjeje. “Dëgjo, ne bëjmë shfaqje që njerëzit t'i shikojnë. Pra, kur njerëzit emocionohen, ne jemi shumë të emocionuar”, tha ajo. “Por është gjithmonë një familje në zemër të saj. Pra, kur ai entuziazëm vjen nga një vend i diçkaje që po shkon keq në familje, sigurisht që është e vështirë.”

Liz konfirmoi më tej, “Nuk kishte asnjë ndërgjegjësim për ndonjë problem në paraprodhim”, duke iu referuar çështjeve martesore. “Ne morëm lajmin se kishte ndonjë problem me marrëdhënien e tyre në të njëjtën kohë kur bota mori lajmin.”

Siç dinë fansat, lajmet për problemet kanë dalë gjatë udhëtimit të familjes në Aspen. 5 korriku do të kishte parë një ditë familjare të përbashkët mes të gjithëve. 6 korriku do të ishte një turne në Aspen. “Lajmet u publikuan më 3 korrik dhe ne ishim si, 'çfarë do të bëjmë?' Pra, atëherë ne duhej të rikalibronim.”

A e zbuloi dikush nga Blerja e Beverly Hills lajmet e ndarjes?

Nëse dikush nga produksioni mund ta kishte nxjerrë lajmin, Liz nuk do të komentonte. Por ajo mohoi se dikush nga emisioni do të kishte shkuar në kërkim të një media për të nxjerrë lajmin. Sa i përket familjes Umansky, ata kurrë nuk kërkuan ndalimin e xhirimeve. “Ne do ta kishim respektuar nëse kjo do të ishte një kërkesë, por jo, ata vazhduan të filmonin udhëtimin e aktorëve,” tha ajo.

Sipas Liz-it, familja i tha asaj diçka të ngjashme me fjalët: “Kjo është shumë, shumë delikate, por ti je këtu dhe do të ishte shumë e vështirë për ne që të mos e trajtonim këtë në këtë moment. Dhe ne mund të filmojmë. Do të ulemi dhe do të bëjmë skenën.' Nuk i kanë vënë fare parametra.”

Ajo shpjegoi më tej, “Ata gatuan darkën së bashku, siç bëjnë ata, dhe ata patën këtë bisedë shumë reale, dhe ne thjesht nuk ndërhymë me të.” Duke reflektuar se si ndodhi gjithçka, ajo shtoi, “Unë mendoj se të gjithë thjesht po përpiqeshin ta trajtonin atë sado që të mundnin në këtë moment.”

Blerja e Sezonit 2 të Beverly Hills po transmetohet në Netflix me The Real Housewives of Beverly Hills që transmetohet në Peacock.