Christine Quinn

Klea

Shtypja e 'Selling Sunset' Christine Quinn pretendon se i shoqi organizoi vetëvrasjen e tij mes një krize të frikshme të shëndetit mendor

Shtypja e 'Selling Sunset' Christine Quinn pretendon se i shoqi organizoi vetëvrasjen e tij mes një krize të frikshme të shëndetit mendor

Shitet Sunset shap Christine Quinn ka ngritur akuza serioze kundër burrit të saj të larguar, duke pretenduar se ai organizoi një tentativë vetëvrasjeje për të 'testuar' dashurinë e saj, vetëm disa muaj përpara arrestimit të tij.

Ky zbulim doli në dritë përmes një raporti të RadarOnline.com, i cili gjithashtu vuri në dukje se Quinn kohët e fundit ka kërkuar një urdhër ndalimi të përkohshëm kundër Christian Dumontet.

Sipas dokumenteve të gjykatës, Quinn përshkroi një incident të tmerrshëm gjatë një udhëtimi në Hungari gjashtë muaj më parë. Ajo tregoi se si Dumontet në dukje e mbidozuar me pilula në praninë e saj, një akt që ajo beson se ishte inskenuar për të vlerësuar reagimin e saj.

Christine Quinn

Në dosjen e saj ligjore, Quinn detajoi një episod shqetësues nga shtatori 2023, ku ajo pretendoi se i shoqi falsifikoi një tentativë vetëvrasjeje për të testuar shqetësimin e saj për të. Ajo deklaroi, “Në një rast tjetër në shtator 2023, i anketuari falsifikoi një tentativë vetëvrasjeje për të parë nëse unë kujdesesha për të. Në kohën kur udhëtonim jashtë vendit. I anketuari po qëndronte në Hungari, dhe unë isha në Paris për Javën e Modës. Një ditë pasi fluturova nga Parisi për t'u bashkuar me Respondent në Hungari, i Padituri u zemërua me mua, duke pyetur pse duhej të punoja, duke pohuar se ai po siguronte gjithçka.” Quinn dha një përshkrim të gjallë të sekuencës alarmante të ngjarjeve që supozohet se pasuan.

“Atë natë, në dhomën tonë të hotelit, pashë të Paditurin që po hidhte grushta pilula në gojë duke i futur ato në gojë, me pilula që i fluturonin nga duart dhe i derdheshin në dysheme, dhe më pas më thoshte se po vdiste,” pohoi ajo.

“Kur e pyeta se çfarë donte të bëja, ai më tha ‘vetëm qëndro me mua’. Kur e pyeta se çfarë pilulash kishte marrë dhe sa, që të mund ta ndihmoja, ai thjesht më tha se kishte marrë shumë pilula të tjera atë ditë.” Quinn vazhdoi.

Christine Quinn

Quinn tregoi vizitën e saj të parë në Hungari, duke shprehur panikun dhe konfuzionin e saj gjatë incidentit, pasi ajo nuk ishte e njohur se si të kontaktonte shërbimet e urgjencës në vend. Ajo përshkroi se ndihej “e tmerruar” nga mundësia që Dumontet mund të ketë helmuar veten.

Sipas Quinnbashkëshorti i saj i larguar “po binte dhe po dilte nga vetëdija” gjatë një sprove që i dukej se do të zgjaste “ajo që ndihej si një orë”.

Quinn raportoi një zhvendosje të papritur në e Dumontet kusht, duke deklaruar se “ai papritmas u shfaq përsëri i matur dhe tha: “Ti e kalove testin, ti me të vërtetë më do.” Ajo shprehu tronditjen e saj pasi kuptoi se ai dyshohet se kishte “falsifikuar të gjithë”, duke e çuar në frikën e saj në rritje për Dumontet dhe shqetësimi për “çfarë tjetër ai mund të bënte potencialisht”.

Quinn tha për RadarOnline.com se shëndeti mendor i ish-it të saj është “përkeqësuar rëndë” gjatë gjysmë viti të fundit.

Në deklaratën e saj, Quinn detajoi dinamikën abuzive të martesës së saj, duke theksuar një rënie në e Dumontet shëndetin mendor dhe sjelljen gjatë gjashtë muajve të fundit. Ajo përshkroi një incident ku Dumontet përjetoi një prishje mendore, duke u bërë deluzion, i çorientuar dhe në dukje halucinator. Gjatë këtij episodi, ai nuk e ka njohur dhe duke e besuar se ishte mashtruese, e ka sulmuar fizikisht duke i shkaktuar gërvishtje. Quinn tregoi se kishin kaluar dy orë duke u përpjekur ta qetësonin për të parandaluar ndonjë dëm ndaj fëmijës së tyre, duke theksuar ashpërsinë e situatës dhe rrezikun e mundshëm për familjen e tyre.

Christine Quinn

Quinn e akuzoi për dhunë fizike gjatë një mosmarrëveshjeje, ku dyshohet se i hodhi një çantë me gotë. Kjo sherr thuhet se rezultoi në goditjen e fëmijës së tyre dhe më pas në spital. Pas kësaj ngjarjeje, Dumontet u përball me arrestimin nën akuzën e sulmit me armë vdekjeprurëse, të klasifikuar si krim.

Ai siguroi lirimin nga burgu në orën 18:17 të ditës pasardhëse, pasi dërgoi një kusht prej 30,000 dollarësh. Kjo ndodhi menjëherë pasi Quinn-it iu dha një urdhër mbrojtës urgjent, i cili synonte të mbronte atë dhe djalin e tyre nga Dumontet për një periudhë prej shtatë ditësh.

Christine Quinn

Dumontet u përball me arrestimin përsëri në orën 23:30 të së mërkurës pasuese për shkelje të urdhrit mbrojtës duke u paraqitur në shtëpinë e tyre në Los Anxhelos. Pas kësaj, Quinn ka paraqitur dosje ligjore duke kërkuar këtë Dumontet të jetë i mandatuar të mbajë një distancë prej 100 metrash nga ajo, djali i tyre, dadoja dhe dy qentë e saj.

Quinn's kërkesat shtrihen përtej urdhrave kufizues. Ajo kërkon mbështetje financiare nga Dumontetduke përfshirë mbulimin e faturave të shërbimeve, gjysmën e shpenzimeve mujore të dados, mbështetjen e fëmijëve dhe bashkëshortit, tarifat e saj ligjore, ndër përgjegjësi të tjera financiare.

Quinn i kërkoi gjykatës të udhëzonte burrin e saj që të ndalonte monitorimin e aktiviteteve të saj, duke përfshirë aksesin në iCloud dhe llogaritë e saj financiare, si dhe kontrollin në distancë të sistemeve të lidhura me shtëpinë e tyre inteligjente.

Ne pergjigje, Dumontet gjithashtu kërkoi mbrojtje ligjore, duke paraqitur një kërkesë për një urdhër ndalimi kundër Quinn. Vendimi për të dyja aplikimet e masës së ndalimit është ende në pritje nga gjyqtari.