Monica Garcia

Klea

‘Shtëpiake të vërteta të Salt Lake City’ Çfarë fshihet pas urrejtjes kolektive për Monica Garcia?

‘Shtëpiake të vërteta të Salt Lake City’ Çfarë fshihet pas urrejtjes kolektive për Monica Garcia?

Monica Garcia ka injektuar një pamje të dramës së re në Amvise të vërteta të Solt Lake Citydhe ndërsa fansat mund të jenë duke brohoritur për rishtarin, ajo thuhet se nuk është aq e popullarizuar me kastin e sezonit 4.

Monika ngriti vetullat nga nisja, pasi njoftoi se ishte përfshirë në një lidhje skandaloze me vëllain e të shoqit. Ajo tregoi sinqerisht për marrëdhënien e saj problematike me nënën e saj dhe u grind verbalisht me të Lisa Barlow, në fillim të sezonit.

Monica Garcia

TVLine foli me zonjat e Utah muajin e kaluar në BravoCon 2023, të cilat ofruan disa njohuri mbi përçarjen në rritje midis Monika dhe gjithë aktorët.

Heather Gay tha për median se Monika nuk ishte përqafuar nga grupi sepse “Ne kemi një histori të madhe dhe kaq shumë shtresa në miqësitë tona. Ne jemi një grup i ngushtë dhe i vështirë për t’u depërtuar, mendoj.”

Monica Garcia

Angie Katsanevas nënkuptoi se Monika kishte qenë më pak se mbështetëse e grupit ndërsa ajo lundronte në sezonin e saj debutues.

“Mendoj se gjëja më e madhe që kam mësuar janë vetëm miqësitë,” tha ajo. “Dhe sa e rëndësishme është të mbështesësh miqtë dhe të jesh i sinqertë dhe i sinqertë. E dini, ndonjëherë ne flasim, por për të qenë gjithmonë mbështetës.”

Angie Katsanevas

Heather nuk arriti të përmendte dramën ligjore jashtë ekranit ndërmjet Monika dhe biznesin e saj, Beauty Lab and Laser LLC. Ngatërresa ligjore filloi përpara premierës së sezonit 4.

Monika thuhet se ranë dakord për një marrëveshje mujore për të paguar për një seri “injeksionesh kozmetike”, sipas ekipit ligjor të Beauty Lab. Në padi pretendohej se Monika bëri një pagesë fillestare prej 449 dollarë dhe ra dakord për këstet e mëvonshme mujore prej 200 dollarësh për dhjetë muaj. Beauty Lab pohon këtë Monika dështoi në pagesat pas këstit të saj fillestar.

Heather Gay

e Monikës avokatët ngritën një kundërpadi në shtator, duke pohuar se nuk ishin bërë pagesa të tjera për shkak të injeksioneve Monika të marra nuk u administruan në mënyrë të duhur dhe nuk arritën të prodhonin rezultatet e premtuara. Avokatët e saj argumentuan se shërbimet e Beauty Lab ishin të ulëta, nuk plotësonin standardet e industrisë dhe nuk përmbushnin kujdesin e premtuar, duke dhënë kështu të drejtën Monika për të mbajtur në burim pagesën e mëtejshme.

Monica Garcia

e Monikës avokatët pretenduan se ankesa e Beauty Lab buronte nga Heather’s inat personal ndaj yllit të saj – jo nga ndonjë pozicion ligjor legjitim. Ata po kërkojnë dëmshpërblim për dëmin e pretenduar të shkaktuar nga neglizhenca dhe shkeljet e Beauty Lab, si dhe tarifa ligjore dhe kosto të tjera.

Monika konfirmoi gjatë ngjarjes së tifozëve në Las Vegas se ajo nuk po fliste me të Lisa, as me ndonjë nga shokët e saj të tjerë të kastit. Ajo tha për median se nuk do të përzihej me yjet e saj gjatë festës së Bravo.

Monica Garcia

Monika po përplaset vetëm me Lisa në këtë pikë në sezonin 4, i cili ngre pyetje mbi atë që përfundimisht ndodhi midis të sapolindurit dhe pjesës tjetër të zonjave.

Amvisat e vërteta të Solt Lake City transmetohet të martën, në orën 21:00 ET, në Bravo.