Shtëpiake të vërteta të Luis Ruelas të Nju Xhersit u tunduan në lojën Charity Softball

Klea

Shtëpiake të vërteta të Luis Ruelas të Nju Xhersit u tunduan në lojën Charity Softball

Wow, unë kurrë nuk kam parë veprime kaq të vazhdueshme në një lojë bamirësie softball dy vjet rresht, por ja ku jemi. Ekuipazhi i Real Housewives of New Jersey përpiqet të ndalojë së luftuari me njëri-tjetrin dhe në vend të kësaj të luftojë për filantropi, por gjithsesi ia del të jetë rrëmujë.

Ndërsa kasti merr anën dhe grindje me njëri-tjetrin, njerëzit që ndoqën lojën e softballit u kundërshtuan me Luis Ruelas. Duket se pavarësisht përpjekjeve më të mira të Teresa Giudice, publiku i gjerë ende ndjen njëfarë mënyre për Luisin. US Sun e ka lugën.

Kaq boo

Tre dhe Luis u shfaqën dhe u shfaqën së bashku me kastin e RHONJ. Të gjithë dukeshin shkëlqyeshëm edhe nëse nuk po flisnin ose nuk po ziheshin në një qoshe. Dhëmbët e Luis ishin më të bardhë dhe më të shndritshëm se kurrë, ndërsa ai buzëqeshi. Fatkeqësisht, disa nga fansat nuk po e ndjenin gëzimin e tij të dukshëm.

Burime me çizme në tokë thanë se Luis nuk u prit me duartrokitje dhe klithma gëzimi. Në vend të kësaj, ata e përshëndetën bythën e tij. “Sa herë që thirrej emri i tij në altoparlant, turma e përshëndeti atë,” tha dëshmitari okular.

Dhe nuk ishte vetëm një grup i padisiplinuar i të dashuruarve të Melissa Gorga-s, ishte në thelb i gjithë shorti. “Ishte shumica e turmës, jo vetëm një pjesë e vogël e njerëzve,” ndau burimi i brendshëm. Oh, i gjori duhet të ketë qenë kaq i turpëruar. Luis është përpjekur të shpengojë veten, por mendoj se njerëzit thjesht nuk mund të lëkunden se si veproi në ribashkimin e sezonit 13. E dini, ku ai kërcënoi disa anëtarë të kastit dhe u soll shumë ashpër.

Jo i drequr gjithashtu!

Ai duhet të ketë lënë një përshtypje të qëndrueshme. Ja ku jemi gjithë këta muaj jashtë ribashkimit dhe shikuesit janë ende të çmendur. “Kjo ndodhte sa herë që ai shkonte edhe në lakuriq, kështu që ai u shfrytëzua disa herë gjatë lojës tre orëshe,” vazhduan ata. Shpresojmë, kjo është e rezervuar vetëm për lojën dhe Luis nuk do të ngacmohet duke ecur në rrugë. Por ju e dini, veshja me pizhamet e vjehrrit tuaj të ndjerë mund t’i fërkojë disa njerëz në mënyrën e gabuar, mendoj.

Luis gjithashtu u mërzit! cfare ka ardhur kjo bote?? “Disa fansa në turmë madje bënë komente si, ‘Shpresoj që ai të largohet!’” Sipas burimit, bashkëshorti i Tre-së iu nënshtrua kritikave sapo mbërriti në ngjarje.

Pavarësisht reagimit të pakëndshëm të turmës, Luis mbajti kokën lart dhe mbeti “i pashqetësuar”. Ai ishte “i fokusuar në lojë” dhe shoqërohej me anëtarët e kastit që aktualisht flasin me gruan e tij.

Sezoni 14 është duke u zhvilluar dhe të gjithë po luajnë top.