Carl Radke

Klea

'Shtëpia Verore' Carl Radke kërkon falje për komentin “përçmues” drejtuar Lindsay Hubbard

'Shtëpia Verore' Carl Radke kërkon falje për komentin “përçmues” drejtuar Lindsay Hubbard

Karl Radke ka pranuar publikisht se ka bërë një koment nënçmues drejtuar Lindsay Hubbard pas episodit të javës së kaluar të Shtëpi verore.

Karl Radke

Pasi shikuesit panë mosmarrëveshjet e vazhdueshme mes ish-çiftit, Karl39-vjeçari kërkoi falje për komentin lëndues që i bëri të fejuarës së tij të atëhershme. Si Gabby Prescod, 33, kritikoi komentin e tij “astronomik” dhe Lindsay37 vjeç, shqyrtoi etikën e tij të punës pas kthimit te Loverboy, Karl trajtoi situatën në episodin e 23 majit të Summer House: After Show.

Lindsay Hubbard

“Nuk mund t'i them 'e butë' një gruaje. Sipas Lindsaykjo është një gjë nënçmuese për t'i thënë një gruaje, ” Karl pranuar. “Nuk e dija këtë dhe kërkoj falje që e thashë. Është si t'i thuash një burri: 'Bëhu më shumë si burrë'. Nëse i kërkoni një gruaje të jetë pak më e butë kur diskutoni mundësitë tuaja për karrierë, mendoj se kjo është nënçmuese. Kështu më tha ajo. Dhe nëse është kështu, më vjen keq. Për shembull, nuk doja të isha kaq poshtëruese.”

Lindsay Hubbard

Ai sqaroi se ai thjesht po kërkonte një përgjigje të ndryshme nga Lindsay në lidhje me të ardhmen e tyre financiare si një familje e mundshme. “Mendoj se është në rregull që e shpreha këtë, por për fat të keq, e shpreha duke përdorur fjalë të gabuara,” shpjegoi ai. “Unë kurrë nuk kam përdorur një fjalë të tillë gjatë gjithë jetës sime dhe më pas u përballa me zemërimin kur po flas nga një vend i vërtetë si “Hej, më duhet pak diçka ndryshe këtu”. Dhe ta kthesh atë plotësisht nga unë, për mendimin tim, është në të vërtetë klasike që Lindsay të jetë si, ta kthesh atë.”

Ylli i

Megjithatë, jo të gjithë e panë sy për sy e Karlit Prespektive. “Unë nuk mendoj se shumë gra të tjera do të kishin reaguar në të njëjtën mënyrë,” vuri në dukje Kyle Cooke, 44.

Kyle Cooke

Pavarësisht përpjekjes së tij për të sqaruar, Karl pranoi ndikimin e fjalëve të tij dhe u zotua se nuk do t'i përdorte më ato. Ne pergjigje, Lindsay shprehu shqetësimin e saj, duke barazuar direktivën për të “zbutur” me t'i thënë një burri “Bëhu më burrë”.

“Për mua, kjo e bën lëkurën time të zvarritet,” ra dakord Gabi. “Jashtë këtyre rrethanave, të thuash që të duhet një grua që të jesh më e butë është astronomike për mua. Shko rreke veten. Ju nuk mund të më tregoni se si do të jem në këtë botë ku unë tashmë duhet të luftoj për jetën time të frikshme, dhe ju duhet të ecni. Pra, absolutisht jo.”

Lindsay Hubbard

Derisa Lindsay kishte tentuar të motivonte Karl gjatë sezonit, ajo ndjeu se ai gravitonte drejt rrugës më të lehtë. Ndërsa diskutuan kthimin e tij te Loverboy, Kyle theksoi rëndësinë e rikthimit në përgjegjësitë e punës.

“Nuk është sikur të isha, 'në rregull, Karl, punonjës me kohë të plotë. Këtu janë të gjitha përgjegjësitë tuaja. Unë pres që ju të punoni 60 orë në javë dhe miqësia jonë do të jetë në prapavijë, dhe është biznes, biznes, biznes.' Ne po e lehtësojmë këtë,” Kyle shpjegohet.

Lindsay Hubbard

Ndërkohë, Karl u shpreh i emocionuar për përfshirjen e tij me Loverboy, duke vlerësuar mundësinë për të folur për maturinë dhe shëndetin mendor. Megjithatë, Lindsay qëndroi indiferent, duke vënë në dyshim thellësinë e marrëdhënies së tyre.

“Është opsioni i lehtë. Kjo është ajo që Karl bën, çfarëdo që është përpara fytyrës së tij, dhe kjo më bën të vë në dyshim marrëdhënien e tij me mua, sinqerisht, sepse mendoj se isha thjesht e lehtë dhe përballë fytyrës së tij,” reflektoi Lindsay. “Ai nuk punon shumë.”

Lindsay Hubbard

Shtëpi verore Sezoni i tetë transmetohet të enjten, në orën 9/8c Bravo.