Sonja Morgan

Klea

Shtëpia e qytetit të Sonja Morgan shitet për gjysmën e asaj që pagoi 25 vjet më parë!

Shtëpia e qytetit të Sonja Morgan shitet për gjysmën e asaj që pagoi 25 vjet më parë!

Në një deklaratë ekskluzive të ofruar për Faqja e gjashtëish Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut yll Sonja Morgan shprehu një përzierje nostalgjie dhe lehtësimi pas shitjes së shtëpisë së saj të dashur në qytetin e Nju Jorkut, duke e përshkruar atë si një “peshë të hequr nga supet (e saj)” që do t'i mundësojë asaj të fokusohet në sipërmarrje të reja krijuese.

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut

Duke reflektuar mbi rëndësinë e shtëpisë së qytetit, Morgan të përbashkëta,

Sonja Morgan

“Kjo shtëpi e dashur ka qenë zemra e kujtimeve për familjen tonë për dekada. Tani, ndërsa ne ecim përpara, është koha që dikush tjetër të ndërtojë kujtimet e veta këtu, ashtu siç bëmë ne.”

Ajo gjithashtu përgëzoi Sothebys Concierge, kompaninë e menaxhimit të ankandeve, për lehtësimin e shitjes në një “mënyrë të caktuar, në kohë dhe efikase”, në përputhje me qëllimet e saj.

Sonja Morgan

Morgan theksoi lirinë e sapogjetur që sjell shitja, veçanërisht në lehtësimin e saj Turne komedi Sonja In Your City Improv dhe duke e lejuar atë të zhytet plotësisht në ndjekje të tjera krijuese. “Unë do të jem gjithmonë një njujorkeze në zemër, por të jem në gjendje të udhëtoj lirshëm pa pasur nevojë të japim me qira shtëpinë tonë është një peshë që më hiqet nga supet,” tha ajo.

Duke shprehur emocionin e saj për këtë kapitull të ri, Sonja theksoi përkushtimin e saj për rritjen dhe eksplorimin personal, veçanërisht pasi ajo e përqafon jetën si një fole boshe që ndjek vajzën e saj Quincy Adams Morgan's nisja për në Los Anxhelos pasi u diplomua në Universitetin e Pensilvanisë vitin e kaluar.

Sonja Morgan

Sonja dhe ish-bashkëshortin e saj, John Morgan, bleu shtëpinë e qytetit prej 4650 metrash katrorë në 1998 për 9.1 milionë dollarë. Pas durimit të një divorci të trazuar në vitin 2006, Morgan vazhdoi të banonte në shtëpinë e qytetit, duke u përpjekur ta shesë atë në 2013 për 9.95 milionë dollarë. Pavarësisht përpjekjeve të ndryshme të listimit dhe rregullimeve të çmimeve gjatë viteve, shtëpia e qytetit më në fund u shit në një ankand online për 4.45 milionë dollarë.

Gjatë gjithë viteve, shtëpia e qytetit ka shërbyer si një sfond për momente të shumta të rëndësishme, nga pritja e krerëve të shtetit dhe të famshëmve deri te xhirimet e skenave për Bravo dhe Pallua TV. Rezidenca luksoze krenohet me karakteristika mbresëlënëse si një dhomë me diell me dritare nga dyshemeja deri në tavan, një oborr me një shatërvan dhe pellg koi, një suitë në stil apartamenti dhe punime druri të ndërlikuara me porosi, duke e bërë atë një pronë të lakmuar në Upper East Side.