Shtëpia e Dimrit: Tom Schwartz-it i nevojitej "Shtitja e dashurisë"

Klea

Shtëpia e Dimrit: Tom Schwartz-it i nevojitej “Shtitja e dashurisë”

Ky sezon vazhdon Shtëpia e dimritdjali ynë Tom Schwartz është në rikthim. Tom vendosi se do të shkojë nga një Katie në tjetrën. Ai është i ri nga divorci i tij nga Katie Maloney dhe bazuar në atë që ne dimë për sezonin 3 të Winter House, ai do të rikthehet me Katie Flood.

Kur Tom vizitoi shtëpinë në sezonin 2, atij sapo i ishin dorëzuar letrat e divorcit, por ai kishte frikë t’ua pranonte këtë miqve të tij. Shpejt përpara në sezonin 3, dhe Tom është plotësisht i divorcuar dhe gati për të lënë të lirë.

Për disa prej nesh që shikojnë në shtëpi, mund të duket pak e çuditshme që Tom të vazhdojë kaq publikisht. Ndihet kaq shpejt, apo jo? Megjithatë, bashkë-ylli i tij Brian Benni kohët e fundit ndau mbështetjen e tij të plotë për sulmin e tyre. Së fundmi ai ka biseduar me E! Lajme dhe ndau këndvështrimin e tij për romancën dimërore të Tomit.

Brian Benni e miraton këtë lidhje të Shtëpisë Dimërore të Tom Schwartz

Foto nga: Monica Schipper/Bravo nëpërmjet Getty Images

Bravo filmoi sezonin 3 të Winter House vetëm një javë pasi lajmi për lidhjen e Tom Sandoval u bë viral. Me lidhjen e ngushtë të Tomit me Scandoval dhe divorcin e tij të fundit, Schwartz erdhi në këto pushime me një ton bagazhesh. Katie nga Below Deck Mediterranean u shfaq në jetën e tij pikërisht në kohën e duhur.

Mund të ketë qenë theksi i Zelandës së Re, ose ndoshta Tom thjesht ka një dobësi për brunet me emrin Katie, por skena është plotësisht e vendosur që këta të dy të kenë një vështrim në kamera këtë sezon. Është ngacmuar shumë në trailer, por a është shumë shpejt që Tom të lidhet me një tjetër Katie? Brian i Karmës Familjare nuk mendon kështu.

“Ai kishte nevojë për njëfarë pozitiviteti,” tha Brian për gazetën. “Ai kishte bishtin mes këmbëve me Sandoval dhe Katie dhe të gjitha ato gjëra që hynin në Winter House, kështu që ai kishte nevojë për një nxitje dashurie.”

Me sa duket, Katie ishte personi i duhur për t’i dhënë atij atë shtysë. Në një intervistë rrëfyese gjatë premierës së sezonit 3, ajo pranoi se as nuk e dinte se kush ishte Schwartz. Nuk kaloi shumë kohë që kjo të ndryshonte.

Kapni Tom dhe Katie (jo Maloney) në veprim në Winter House, të martën në mbrëmje në 9/8c në Bravo.