Shpjegohet skandali i theksit spanjoll të Hilaria Baldwin

Klea

Shpjegohet skandali i theksit spanjoll të Hilaria Baldwin

Vite më parë, Hilaria Baldwin hoqi një faqe të padëshiruar drejtpërdrejt nga libri i vogël i zi i Dorit Kemsley-t me thekse që ndryshojnë vazhdimisht. Ai gjeti Hilaria duke marrë një pjekje të duhur në internet. Më pas, shumë njerëz filluan të gërmojnë rreth edukimit të Hilarias, duke u përpjekur të dallojnë se çfarë po ndodhte. Kjo pa një stuhi përgjigjesh që dolën nga familja Baldwin, të gjithë duke u përpjekur të qëndronin për Hilaria, duke iu përgjigjur pyetjeve të shikuesve sa më mirë që të mundeshin.

Epo, tani kjo familje është gati të bëhet edhe më e zbërthyer. Sepse seriali i tyre më i ri televiziv i realitetit, The Baldwins, është gati të dalë në TLC. Vetëm duke u kapur nga duart e njerëzve, në vend të pushimit, edhe njoftimi i tyre online për këtë shfaqje mori një vapë serioze. Më lejoni ta shkatërroj këtë rrëmujë për ju tani, në mënyrë që në kohën kur seriali i tyre të transmetohet më në fund, të jeni sa më të përditësuar nga pikëpamja njerëzore.

Dhe për shkak se ne jemi këtu në Reality Tea mirëpresim të gjitha llojet, ju mund të lexoni sa vijon me çdo theks të dëshiruar. Megjithatë, pikët bonus nëse lexohen me zërin e Muppet-it, sepse asnjë nga këto nuk duhet marrë aq seriozisht.

Së pari, njoftimi i tyre që ringjalli theks-porta

Alec Baldwin hyri i lumtur në faqen e tij në Instagram, ku ai dhe gruaja e tij Hilaria ndanë pak më shumë rreth serialit të tyre të ardhshëm. Afërsisht 0,2635 nanosekonda më vonë, shikuesit filluan t'i vërshonin komentet e tij me disa shaka. Në fillim, këto komente përfshinin shaka si “A po marrim spanjisht apo Boston Hillary?” Por më pas, njerëzit filluan të vinin re se brenda kësaj bobine të vogël të përbashkët, Hilaria kishte zero thekse fare.

Një fanse pyeti: “Ku shkoi theksi i saj spanjoll?” Po kështu, dikush tjetër ka bërë shaka “Iu zhduk theksi!! Është një mrekulli e Krishtlindjeve.” I gjithë pjesa e komenteve lexohet kështu, ndaj thekset e Hilarias janë qartësisht ende në mendjen e të gjithëve, edhe pse kanë kaluar disa vite.

Ndërsa Hilary Duff këndon, “Le të kthehemi. Kthehu në fillim” tani.

Gjithçka filloi në X

Më 21 dhjetor 2020, përdoruesi i X @lenibriscoe u bë viral, pasi postoi në lidhje me mendimet e saj për theksin e Hilarias. “Duhet të admironi përkushtimin e Hilaria Baldwin ndaj grindjes së saj prej një dekade, ku ajo imiton një person spanjoll,” filloi ajo. Megjithatë, kjo përdoruese nuk u ndal këtu, sepse, nën këtë postim, ajo filloi të shtonte edhe më shumë nga mendimet e saj për këtë çështje.

“Rezultatet e Hilary në Google thonë se ajo ka lindur nga një nënë spanjolle dhe megjithatë këtu kemi nënën e saj shumë amerikane që flet për rritjen në Massachusetts dhe gjyshi i Hilary ishte një profesor kolegji në vitet 1960 në Longmeadow,” zbuloi ajo.

Për t'u kthyer edhe më tej, për vite me radhë, Hilaria publikisht e prezantoi veten se kishte një trashëgimi spanjolle të rrënjosur thellë. Duke u pajtuar me të, në një profil të Hilarias të vitit 2014, Elle e përshkroi atë si “gjysmë spanjolle”. Dhe në vitin 2012, një artikull i Vanity Fair e etiketoi atë si “bi-kulturore”.

Më pas, në vitin 2015, Hilaria foli me një theks të dukshëm gjatë një demonstrimi gatimi në SOT. Gjithashtu në video, ajo dukej se kishte harruar fjalën angleze për “kastravec”. Në kontrast të plotë, Hilaria ka folur edhe me media të tjera gjatë viteve pa asnjë theks fare.

Pasi shikuesit filluan të vërshonin këtë fije X, duke e etiketuar Hilaria si “të shurdhër” ose “të pandjeshëm”, Hilaria më në fund theu heshtjen e saj për këtë çështje.

Hilaria flet

Siç kërkon Kermit Frog, “Ji gjithmonë vetvetja” dhe siç thotë Hilaria, kjo është me të vërtetë gjithçka që ajo ka bërë ndonjëherë. Për t'u theksuar, ai thotë gjithashtu se “Një ditë do ta gjejmë, atë lidhje ylberi, të dashuruarit, ëndërrimtarët dhe unë”, të cilën e këndoj shpesh nga brenda, sa herë që jeta më zemëron. Por unë largohem. Sa i përket aftësisë së Hilarias për të harruar fjalët e zakonshme, krahas thekseve të saj gjithnjë në ndryshim, arsyetimi i saj për këtë çështje është mjaft i thjeshtë, siç shpjegoi ajo për The New York Times.

“Nuk ka diçka që po bëj gabim. Ku është pistoleta e duhanit? Synimet e mia janë, unë po jetoj jetën time dhe jetën time e krijojnë prindërit e mi, përvojat e mia të ndryshme, gjuhët dhe kultura ime”, theksoi ajo.

Hilaria më pas konfirmoi se ajo kishte lindur në Boston “dhe kaloi kohë në Boston dhe në Spanjë”. Më pas, Hilaria iu përgjigj vërejtjeve të përvetësimit kulturor të urrejtësve të saj, duke pyetur “Kush do të thotë atë që ju lejohet të thithni dhe të mos thithni duke u rritur? Kjo ka qenë pjesë e gjithë jetës sime dhe nuk mund ta bëj të largohet vetëm sepse disa njerëz nuk e kuptojnë atë.”

Tani le të flasim për emrin e saj. Hilaria lindi Hillary Hayward-Thomas. Megjithatë, ajo mbante emrin Hillary të paktën deri në vitin 2009. Madje ende familja e saj e quan Hilaria.

“Mendoj se të gjithë mund ta kemi të qartë se është i njëjti emër, vetëm disa shkronja diferencë. Mendoj se nuk duhet të jemi kaq të mërzitur për këtë. Sido që të doni më thirrni, unë do t'u përgjigjem të dyve, “tha ajo.

Siç ka të ngjarë të shohim në The Baldwins, Hilaria po zgjedh të rrisë fëmijët e saj në të njëjtën mënyrë. Ajo dëshiron që ata të kenë një dozë të të dyja kulturave të saj. Dhe thekse.