Shpjegohet padia e Leah McSweeney kundër Bravo

Klea

Shpjegohet padia e Leah McSweeney kundër Bravo

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut Sezoni 12 shtoi një fytyrë të re në përzierjen e OG-ve me përvojë Leah McSweeney. Nëna e një fëmije ishte e turpshme dhe kishte energji për ditë të tëra, gjë që ishte e shkëlqyeshme për të përqafuar kolegët e saj kur ajo fliste për seksin ose vraponte rreth pishinës së Ramona Singer e zhveshur dhe duke u ndezur rreth pishtarëve tiki.

Por mashtrimet e saj u mërzitën shumë shpejt, dhe pas dy sezonesh Leas nuk iu kërkua më. Pronarja e biznesit u përpoq të prodhonte dramë dhe të ishte relevante, veçanërisht kur ajo solli shoqen e saj, Eboni K. Williams. Ndërsa kishte momente argëtuese, veçanërisht në sezonin e saj të parë, ajo thjesht nuk ishte material RHONY. Në vend që të bjerë sërish në hije me hijeshi, ajo është Bravoleb-i i fundit që ka goditur rrjetin me një padi të rëndë.

Lea padit Andin

Raportet e lajmeve zbuluan se Leah po padit Andy Cohen dhe Bravo për diskriminim. Ajo pretendoi se kultura promovonte përdorimin e alkoolit dhe drogës. Si një alkoolike e shëruar, ky nuk ishte mjedisi në të cilin Lea duhet të kishte qenë ndonjëherë. Pra, pse u regjistrua për të? Çdo personalitet Bravo e di se ata po nënshkruajnë një marrëveshje me djallin për 15 minutat e tyre të famës. Është shumë e njohur që sa më i çmendur të sillesh, aq më shumë shanse keni për të qëndruar në shfaqjen tuaj.

Nëpërmjet People, Leah ngriti një padi civile në Distriktin Jugor të Nju Jorkut. Ajo emëroi Andy, Bravo Media, NBC Universal Media, Warner Bros. Discovery, Shed Media US dhe producentët John Paparazzo, Lisa Shannon dhe Darren Ward. Dokumenti prej 109 faqesh pretendonte se të pandehurit krijuan një “kulturë të kalbur në vendin e punës ku punonjësit u bënë presion për të konsumuar alkool”. Leah gjithashtu vuri në dukje në dokumentet e gjykatës se rrjeti nuk arriti të mbajë një mjedis të sigurt pune dhe të akomodojë aftësitë e saj të kufizuara. Kjo përfshinte “çrregullimin e përdorimit të alkoolit” dhe “çrregullimet e shëndetit mendor”.

Lea bën akuza të forta

Lea gjithashtu tregoi se ajo kishte thyer nëntë vitet e saj të maturisë, por ishte esëll kur u filmua sezoni 12. Një nga pretendimet më të mëdha të Leas është se producentët dinin për çrregullimin e saj të alkoolit, sepse ajo u kishte besuar atyre. Leah ndan dokumentet ndaj të cilave ajo ndihej e diskriminuar, duke vënë në dukje se producentët po “planifikonin qëllimisht skenarë që synonin të përkeqësonin aftësitë e saj të kufizuara për të krijuar një televizion me realitet të keq”. Ndoshta bomba më e madhe ishte pretendimi se Andi “angazhohet në përdorimin e kokainës me amvise dhe ‘trima të tjerë’ që ai punëson” dhe ka “prirje për përdorimin e kokainës me punonjësit e tij”. Dokumentet vuri në dukje se “Cohen tenton t’u sigurojë shtëpiakeve me të cilat ai përdor kokainën trajtim dhe modifikime më të favorshme.”

Lea flet

Ish-ylli i Real Housewives of New York City shkoi në Instagramin e saj për të komentuar padinë e saj në një postim të gjatë. Në atë që dukej si një shënim i fshehtë, Lea shkroi: “Kjo nuk është një histori që kam menduar ndonjëherë se do ta tregoja; në fakt, isha i ngurtësuar të flisja për të dhe më paralajmëruan të mos e bëja këtë.” Leah vazhdoi duke thënë: “Shfaqjet tuaja të preferuara Bravo drejtohen nga njerëz që krijojnë një mjedis të rrezikshëm pune, inkurajojnë abuzimin e substancave për të krijuar artificialisht dramë dhe në mënyrë cinike prenë dobësitë e punonjësve të tyre”.

Leah nënshkroi duke shkruar: “Disa nga historitë dhe incidentet që janë të detajuara në padi janë shfaqur në formë të redaktuar në TV ose janë raportuar në media, por shumë jo. Dhe do të ketë shumë më tepër që do të dalin pasi personat e përfshirë të merren në pyetje nën betim. Sot po e kthej realitetin tim.” Këto janë fjalë të forta nga një ish-shtëpiake, por ajo nuk është e vetme.

Më shumë padi

Caroline Manzo ka paditur, duke pretenduar se është sulmuar dhe ngacmuar seksualisht nga Brandi Glanville. Në padinë e saj, Caroline pretendon se rrjeti dhe producentët sakrifikuan sigurinë e anëtarëve të kastit për vlerësimet dhe fitimet e tyre. Për të mos lënë anash, Brandi ka pohuar se asaj i është dërguar një video nga Andi duke i thënë se donte të bënte seks me një tjetër yll të Bravo në vitin 2022. Sinqerisht, nuk e di se çfarë po ndodh në Bravosferë, por nëse ndonjë nga këto pretendimet apo paditë janë të vërteta, duhet të bëhet pastrimi i shtëpisë.