Shpjegohen financat e Ariana dhe Sandoval

Klea

Shpjegohen financat e Ariana dhe Sandoval

Gjatë një ndarjeje, ish-çiftet zakonisht kanë dy zgjedhje: të jenë të sjellshëm dhe të vazhdojnë ose të marrin tjetrin për gjithçka që ata vlejnë – nëse ndiheni veçanërisht hakmarrës, domethënë. une ndiej Ariana Madix është në humor t’ia bëjë këtë të fundit ish-it Tom Sandoval. Dhe nuk mund të them se e fajësoj atë sepse Tom është një kad! Rregullat e Vanderpompës Adhuruesit do të kujtojnë se Tom u dënua në mars për një lidhje të fshehtë disamujore me Rachel Leviss, duke çuar në Scandoval.

Pasi mësoi se ishte tradhtuar, Ariana nuk kishte mundësi ta lejonte atë lloj mosrespektimi. Por tani, të dy janë ende duke jetuar në shtëpinë e tyre të përbashkët në fshatin Valley. Çifti ka përdorur asistenten e Tomit, Ann, për të përcjellë mesazhe përpara dhe mbrapa. Pra, çfarë po ndodh saktësisht me financat e tyre?

Pretendimet e Sandoval

Gjatë një episodi të fundit të VPR, Tom pretendoi se po detyrohej të lëvizte para midis llogarive për të paguar për hipotekën dhe shërbimet e tjera. Sipas Tomit, të cilit nuk jam i sigurt se mund t’i besohet plotësisht, atij i ka mbetur barra e pronësisë së shtëpisë. Ai thotë se ka qenë e vështirë për t’i rikthyer pjesën e tij Ariana, duke pretenduar se ajo “nuk kishte paguar asnjë nga faturat, për shembull, për tetë muaj”.

Tom vazhdoi duke u thënë kamerave, “Unë kam paguar pak a shumë për gjithçka nga të gjitha llogaritë e mia. Hipotekë, kopshtar, pastrim, shërbime, të gjitha. Është njësoj si të shkulësh dhëmbët për ta bërë Arianën të më kthejë”.

Megjithëse Tom ishte përgjegjës për prishjen e marrëdhënies së tij me Arianën, është e kuptueshme që ai do të ishte i hidhëruar që Ariana nuk i përmbushte detyrimet e saj financiare. Sipas rrëfimit të Tomit, duket se Ariana po tregohet e imët duke i mbajtur gjysmën e faturave. Por a e thotë Tom të vërtetën? Ariana sigurisht që nuk mendon kështu.

Ariana ka arsyet e saj

Rezulton se Ariana ka një justifikim të mirë për të mos i dorëzuar paratë. Ajo iu përgjigj akuzave të Tomit gjatë shfaqjes së Vanderpump Rules After Show. “Kam kërkuar në mënyrë të përsëritur… për një ndarje të detajuar të faturave të përmendura për të cilat ai po flet, sepse ne gjithmonë do të vendosnim para në një llogari të përbashkët dhe më pas do të kishim që ajo llogari të ishte ajo që ishte e lidhur me të gjitha këto gjëra të ndryshme,” pohoi Ariana.

Sipas Ariana-s, ajo i është lutur Tomit për një ndarje të faturave të tyre për “vite”. Megjithatë, për shkak se ai nuk i bindej, çifti vazhdoi të ruante llogarinë e tyre të përbashkët. “Faturat dalin prej saj automatikisht dhe më pas, oh, bilanci po zvogëlohet; ne të dy shkojmë të vendosim të njëjtën shumë parash në atë llogari, “tha Ariana.

Procesi ndryshoi kur çifti u rifinancua në vitin 2021. Ariana pohoi: “Llogaria nga e cila filloi të dilte hipoteka nuk ishte më llogari e përbashkët; Ishte llogaria e tij. Dhe pastaj ishte në të njëjtën kohë që ai mori kredinë e tij HELOC që unë bashkë-nënshkrova. Pra, në thelb, unë e kisha kërkuar këtë ndarje të detajuar për kaq shumë kohë, dhe ai do të thoshte, ‘Oh, ju i detyroheni X shumë parash’ dhe unë them, ‘Si e kuptove këtë?'”

Tom është i mërzitur që Ariana nuk po mbulon gjysmën e saj të faturave, por nëse pretendimet e Arianës janë të vërteta, Tom nuk ka askënd për të fajësuar përveç vetes. Pas gjithçkaje që ai e ka përballuar, është e kuptueshme që Ariana nuk do ta mbante fjalën për atë që i detyrohej.

Ëndërr Shtëpia e makthit

Shtëpia e ëndrrave të fshatit Valley kishte një pishinë dhe gjithçka, por është kthyer në një makth. Nuk e kuptoj se si dhe pse një ish-çift do të duhej të banonte në të njëjtën hapësirë, por ja ku jemi. Tom ka bërë deklarata në lidhje me dëshirën për të mbajtur shtëpinë. Ai në thelb dëshiron ta blejë Arianën, por ajo ka theksuar se kjo nuk është dëshira e saj. Pra, çfarë ndodh? Në realitet, asnjëri nuk duhet të kishte blerë një shtëpi që secili nuk mund ta përballonte vetë.

Nëse do të shisnin mini-rezidencën, të dy duhet të bien dakord për një çmim shitje, pastaj ta shesin atë, të paguajnë hipotekën dhe të ndajnë fitimin e mbetur. Nëse Tom do të merrte barra shtesë nga shtëpia, ai do të pritej që t’i përmbushte plotësisht ato përpara se të shpallej titulli i shtëpisë.

Kalifornia është një shtet me pronë komunitare. Kjo do të thotë që në përgjithësi, çdo pronë që një person i martuar fiton ndërsa është i martuar konsiderohet pronë e komunitetit. Ndryshe nga çiftet e martuara, qiramarrësit e përbashkët nuk kanë të drejtën e mbijetesës. Ariana e di mirë se tregu nuk është i madh, por edhe nëse do të largohej, ajo do të ishte përsëri përgjegjëse për gjysmën e saj të hipotekës. Ndjehet sikur ish-çifti po kalon në të vërtetë një divorc. Mund të jetë më e lehtë për të detyruar një shitje, por tani për tani, ajo duhet të ulet dhe të presë.