Reesa Teesa

Klea

Shpërthenë TikTok: Saga 50-pjesëshe e Reesa Teesa-s tronditëse ‘Me kë u martova’ me 50 pjesë e pushton internetin!

Shpërthenë TikTok: Saga 50-pjesëshe e Reesa Teesa-s tronditëse ‘Me kë u martova’ me 50 pjesë e pushton internetin!

Një grua me emrin Reesa Teesa është bërë virale në TikTok, pasi ndau një seri prej 50 pjesësh rreth martesës së saj njëvjeçare me një burrë që tani po e quan një gënjeshtar patologjik. Seria TikTok titullohet “Me kë TF u martova?” dhe ka tërhequr vëmendjen e një numri masiv përdoruesish të intriguar.

Reesa Teesa

Seria 50 dhjetëminutëshe e videove përvijoi afatin kohor të martesës së saj dhe mori miliona shikime në vetëm katër ditë. Disa nga videot e saj mblodhën deri në 13 milionë shikime.

Reesa Teesa

Reesae cila i dha burrit të saj pseudonimin, “Legjioni”, shpjegoi se ajo u takua me ish-in e saj tani në fillim të vitit 2020 në mes të pandemisë COVID-19. Ajo tha se ai pretendoi në atë kohë se ishte zhvendosur në Atlanta si zëvendëskryetar i një kompanie të shquar erëzash.

Reesa mbeti shtatzënë menjëherë pasi dyshja filloi të karantinohej nën të njëjtën çati, por më vonë ajo abortoi.

Më pas gjërat shkuan në jug Reesa dhe Legjioni filloi gjuetinë e shtëpive.

Reesa tha se ajo filloi të zbulonte prirjen e të shoqit për të gënjyer pasi ata e lidhën nyjën. Ajo pretendoi se ai do të kishte biseda të gjata telefonike me miqtë e tij, vëllain dhe anëtarët e tjerë të familjes, por më vonë mësoi se burri i saj nuk kishte folur me vëllain e tij për pesë vjet. Reesa zbuloi gjithashtu se Legjioni nuk kishte miq të ngushtë, gjë që bëri që ajo të besonte se ai i kishte falsifikuar telefonatat.

Reesa Teesa

Reesa vazhdoi të kapte Legjioni në gënjeshtra të shumta, të cilat përfshinin dhënien e një numri të sigurimeve shoqërore të zhdukur kur ata martoheshin. Ajo ishte në gjendje të shërohej numrin real kur ajo kishte nevojë për një kontroll historik për një punë të re.

Reesa Teesa

Këtë pohoi edhe ajo Legjioni kishte gënjyer për punësimin e tij. Ajo shpjegoi se ai nuk ishte drejtues i një kompanie erëzash, por shofer i përkohshëm i kamionit. Reesa tha gjithashtu se Legjioni shpesh pretendonte të qortonte punonjësit imagjinarë në telefonatat e organizuara. Ajo pretendoi se zbuloi se burri i saj ishte një kriminel që kishte shkelur dënimin e tij me kusht. Martesa përfundoi në mesin e vitit 2021.

Reesa Teesa

Shtypni luajtjen më poshtë.

@reesamteesa

Vetëm një pjesë e vogël e gjërave për të cilat ka gënjyer ish-burri im. #patologjikeliar #divorcetok #covid #reesateesa

♬ tingull origjinal – ReesaTeesa

Përdoruesit e TikTok nisën një përpjekje për të demaskuar Legjionit identitetin e vërtetë, dhe javën e kaluar, një përdorues i quajtur dannih_19 pretendoi se hetimi i saj ishte përputhur e Reesa ish me një burrë të quajtur Jerome.

Përdoruesit e tjerë e pyetën Danin për të ekspozuar Legjionit identitetin e vërtetë, kështu që ajo ndau atë që mendonte se ishte llogaria e ish-bashkëshortit në Facebook. Danni vuri në dukje se ajo e besonte këtë Jerome ishte e Reesa ish, pjesërisht, për shkak të kapuçit të tij Philadelphia Eagles, si Reesa kishte pohuar më parë se Legjioni ishte nga Filadelfia.

Reesa Teesa

Reesa nuk e konfirmoi atë Jerome ishte Legjioni, por Jerome pranoi se Dani kishte vendosur saktë llogarinë e tij në Facebook, në një përgjigje të TikTok për ish-bashkëshorten e tij.

Jerome pretendoi se Reesa po gënjeu për të në serinë e saj të njohur të videove dhe tha se ajo po fshihte “arsyen e vërtetë që të lashë”.

“Mesazhi im për të është të lutem mos i gënjesh këta njerëz dhe mund t’u thuash arsyen e vërtetë që të lashë – ti mashtrove”, tha ai në video. “Të kam kapur në shtëpi. Ne shkuam në këshillim për martesë dhe nuk funksionoi, kështu që u ndamë”.

Reesa Teesa

Reesa më pas u kërkoi përdoruesve të TikTok që të mos “angazhohen” me ish-bashkëshortin e saj, pasi ai “nuk ishte mirë”.

“Nëse jeni kurioz se kush është ai, e kuptoj.” Reesa tha më 19 shkurt. “Por ju lutem mos u angazhoni sepse fejesa mund të kthehet në armiqësi dhe ky person nuk është mirë. Pra thjesht mos. Mos u antagonizoni.”

Reesai cili i kërkoi personit që zbuloi informacionin ta hiqte, zbuloi se ajo nuk kishte folur me Jerome që nga divorci i tyre në 2022. Ajo vuri në dukje se nuk kishte identifikuar ndonjë të vërtetë në atë që ai pretendonte gjatë martesës së tyre.