Tom Sandoval

Klea

Shoqja sekrete e zonjës së Tom Sandovalit merr shuplaka me padinë e Rachel Leviss në shtëpinë e yllit prej 2 milion dollarësh të 'Vanderpump Rules'!

Shoqja sekrete e zonjës së Tom Sandovalit merr shuplaka me padinë e Rachel Leviss në shtëpinë e yllit prej 2 milion dollarësh të 'Vanderpump Rules'!

Tom Sandoval's vendbanimi, një mysafire femër mori padinë për pornografi hakmarrëse të ngritur nga Rachel Levissdorëzuar nga një server procesi.

Të dhënat e gjykatës, të aksesuara nga RadarOnline.com, tregojnë se më 12 mars, serveri i procesit mbërriti në shtëpinë e Valley Village, Kaliforni, me vlerë 2.1 milion dollarë, të ndarë nga Sandoval dhe ish-partneri i tij Ariana Madix.

Raquel Leviss

Serveri raportoi se i dorëzoi dokumentet ligjore në orën 17:57 një gruaje kaukaziane 40-vjeçare, e përshkruar si 5'5″ e gjatë, me sy kafe dhe peshon 140 paund, e referuar si “Jane Doe”. Ky individ u njoh si “anëtar kompetent i familjes”.

Pas padisë së saj kundër Sandoval për refuzimin e tij për të shitur pronën e tyre të përbashkët pas ndarjes, Madix ka liruar ambientet.

Tom Sandoval

Raportet e fundit u shfaqën se Sandoval tani është në një lidhje me modelen Victoria Lee Robinson.

Sandovalit i janë dhënë javë të tëra për të formuluar një përgjigje ndaj veprimit ligjor të Leviss. Siç u raportua më herët, Leviss po kërkon dëme të paspecifikuara nga Sandoval dhe Madix në padinë e saj, duke pretenduar se gjatë marrëdhënies së saj të fshehtë me Sandoval, ai regjistroi bisedat e tyre seksuale të qarta në FaceTime pa pëlqimin e saj.

Raquel Leviss

Leviss pretendon se Madix i zbuloi këto regjistrime dhe i ndau ato me yjet e tyre të “Vanderpump Rules”, duke u përballur me Leviss rreth tyre në mars 2023, përpara ekspozimit publik të skandalit. Leviss kritikoi gjithashtu kompaninë e prodhimit për krijimin e një mjedisi armiqësor pune pas zbulimit të çështjes.

Raquel Leviss

Mark Geragos, avokati i Leviss, deklaroi, “Ky veprim ligjor synon sjelljen e paligjshme dhe ata që e ndihmojnë dhe nxit atë. Rasheli është shprehur i penduar për rolin e saj në këtë lidhje, i cili nuk është i paligjshëm. Megjithatë, Tom dhe Ariana janë të implikuar në kryerjen e veprave penale. Ata e përkeqësuan më tej situatën duke i përdorur këto akte për të poshtëruar, frikësuar, poshtëruar dhe dëmtuar qëllimisht mirëqenien mendore të Rakelës.»

Geragos theksoi, “Statuti është i qartë se regjistrimi i dikujt në mënyrë klandestine dhe qarkullimi i atij regjistrimi të fshehtë janë vepra të dënueshme. Për më tepër, nxitja e dikujt në aktivitete seksuale për një regjistrim të tillë kërkon dënimet më të rënda të lejuara me ligj.”

Raquel Leviss

Siç është raportuar, Lisa Vanderpump i përplasur Rachel Leviss për të vënë në shënjestër ish-in e saj, Tom Sandovaldhe ish Rregullat e Vanderpompës bashkë-yllAriana Madix, një padi e re që përfshin një video eksplicite që supozohet se ishte regjistruar dhe ekspozuar pa pëlqimin e saj.

“Kjo është qesharake,” Amvise të vërteta të Beverly Hills i tha Alum TMZ, në mars.

“Unë mendoj se nëse nuk dëshiron që dikush të ndajë p*rn-në tënde, atëherë mos ia dërgo të dashurit të mikut tënd më të mirë.” Vanderpomp tallur, duke iu referuar Sandoval.

Raquel Leviss

Leviss' padia pretendonte se Sandoval, 41, regjistroi një video të FaceTime që e kapi atë në një moment seksual solo, dhe atë Madix vazhdoi ta ndante atë me anëtarët e tjerë të kastit. Videoja u ekspozua përfundimisht Leviss dhe Sandoval's aferë disamujore, duke nisur një skandal që më vonë u quajt “Scandoval”.