Shoqëria Amerikane e Anesteziologëve thërret Annemarie Wiley

Klea

Shoqëria Amerikane e Anesteziologëve thërret Annemarie Wiley

Annemarie Wiley është hequr një kunj, këtë herë nga një shoqatë e tërë profesionistësh mjekësorë. Një shikues pothuajse duhet të ndihet keq për Annemarie. Ajo ndoshta nuk e priste që vrapimi i saj Real Housewives of Beverly Hills të dilte kështu.

Tifozët ishin skeptikë ndaj Annemarie menjëherë, si me çdo të sapoardhur. Por ajo nuk i bëri asnjë nder vetes kur filloi të merrte në pyetje Sutton Stracke për problemet e saj me ezofagun në një mënyrë që ndihej nënçmuese. Kur Annemarie i tha Sutton-it se duhej të përtypte më shumë ushqimin e saj, kjo ishte pika e fundit për shumë njerëz.

Ajo u thirr nga shumë profesionistë mjekësorë, duke përfshirë edhe Dr. Nicole Martin të Bravo. Annemarie mbrojti veprimet e saj duke i kujtuar të gjithëve kredencialet e saj mjekësore si infermiere anesteziste. Megjithatë, bazuar në një postim të ri nga Shoqata Amerikane e Anesteziologëve, ato kredenciale mund të jenë keqinterpretuar.

Annemarie e ekzagjeroi përvojën e saj mjekësore

Më 18 janar, Shoqata Amerikane e Anesteziologëve bëri një postim në Instagram duke paraqitur dallimet midis anesteziologëve dhe infermierëve anestezistë. Disa ndryshime të dukshme përfshijnë faktin se anestezistët infermiere nuk duhet të përfundojnë shkollën mjekësore dhe kanë nevojë vetëm për 5-7 vjet arsim të lartë në krahasim me 12-14 vjet.

Në mbishkrim, ASA shkroi: “Shtëpiaqet e vërteta njohin një false. Anesteziologët janë mjekë me më shumë se 12 vjet arsim të lartë dhe deri në 16,000 orë trajnim klinik. Shpërdorimi i titujve nuk ka vend në kujdesin shëndetësor”.

Një komentues i IG shpjegoi për ata që ishin jashtë ciklit, duke thënë se Annemarie “e prezantoi veten si mjeke dhe më pas korrigjoi titullin e saj aktual përtej asaj që ajo ka kaluar javë të tëra duke ndezur një nga kolegët e saj dhe duke demonstruar se si duket një mjeke joetike. Mospërfillja dhe arroganca e saj bazohen tërësisht në të qenit infermiere anesteziste.”

Veçanërisht, Annemarie nuk e quajti veten anesteziologe – të paktën jo në kamera. Sidoqoftë, sipas Bravo, Annemarie tha gjatë një RHOBH After Show, “Një anestezist infermiere është një RN që praktikon anestezi dhe një anesteziolog është një MD që praktikon anesteziologji. Pra, ne bëjmë të njëjtën praktikë. Ne kemi të njëjtën fushë praktike. Ne thjesht marrim … dy rrugë të ndryshme.”

Duket se ASA nuk e vlerësoi krahasimin.

Real Housewives of Beverly Hills Sezoni 13 vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.