Shocking Times anëtarët e ekuipazhit u konservuan

Klea

Shocking Times anëtarët e ekuipazhit u konservuan

Që nga debutimi i tij në 2013, qëllimet në Poshtë kuvertës serialet janë bërë të zakonshme. Këto shkarkime zakonisht vijnë nga mosmarrëveshjet me drejtuesit e departamenteve ose anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Herë të tjera, shkaku ka qenë etika e dobët e punës. Këto shkrepje janë zakonisht të drejtpërdrejta, por të nevojshme.

Ndryshe nga seritë e tjera televizive të realitetit, të punësuarit në Below Deck kanë punë aktuale për të përmbushur. Nëse bëhet gabimisht, mund të ndodhin pasoja të tmerrshme. Meqenëse oqeani është një element temperamenti, duart e kuvertës duhet të marrin çdo masë paraprake me lodrat e ujit, linjat e harkut dhe pajisjet në mënyrë që të shmangin lëndimet serioze të ekuipazhit ose të mysafirëve. Kjo është arsyeja pse kapitenët poshtë kuvertës duhet të bëjnë këto ndryshime të rëndësishme në personel.

Megjithatë, disa herë, këto pushkatime ishin befasuese. Qoftë nëse këto bileta me një drejtim për në shtëpi iu dhanë anëtarëve të vjetër të ekuipazhit, ose, dikujt që kishte kaluar disa linja, këto ndryshime në staf na kanë lënë me nofullat në tokë. Duke lënë mënjanë të gjitha përfundimet më të lehta, këtu janë të gjitha rastet kur të shtënat në Below Deck ishin vërtet tronditëse.

Luke Jones dhe Laura Bileskaline

Paralajmërim për shkaktimin: Ky rast i parë përmban dy anëtarë të ekuipazhit, të cilët të dy u pushuan nga puna për sulm seksual. Meqenëse kjo temë është personale dhe shumë e ndjeshme, veçanërisht për të mbijetuarit e SA, unë po zgjedh t’i vendos këto dy brenda të njëjtit seksion, në mënyrë që ato të mund të kalohen lehtësisht nëse është e nevojshme. Për ata që dëmton kjo temë, ne jemi gjithmonë me ju.

Për të shpjeguar, ky shkrepje më e fundit ndodhi gjatë shtrirjes së dy episodeve të njëpasnjëshme këtë javë në Below Deck Down Under. Pas situatave të veçanta, por të ngjashme të sulmit seksual, si Luke Jones ashtu edhe Laura Bileskalne u ndërprenë menjëherë.

Luka u pushua i pari. Përparimet e tij në gjendje të dehur u mbyllën menjëherë nga Margot Sisson, e cila që atëherë ka folur hapur për sprovën. Aesha Scott, një viktimë e sulmit të SA, pa një vështrim në sytë e Lukës që ajo nuk i besonte. Më pas ajo shkoi të shtrihej me Margot në një përpjekje për ta mbajtur të sigurt merak. Pasi Margot e zuri gjumi, Aesha u largua, por kur varka humbi fuqinë, shtrati i Margot mori një vizitor tjetër; një Luka lakuriq.

Jo tha edhe Adam Kodra. Në episodin e dytë të kësaj jave, Laura nuk do t’i merrte parasysh jo-të e Adamit. Më pas ajo u zvarrit në shtratin e tij. Pas shkarkimit të Lukës të nesërmen, Laura vazhdoi të fajësonte viktimën Margot.

Kur themi se po bërtisnim në televizionin tonë…

Në të dyja këto raste, ekipet e prodhimit u futën. Ky shkrepje ishte vërtet tronditës dhe i pari për serialin, pasi prodhimi rrallë thyen murin e katërt.

Ryan McKeown

Shefi i kuzhinës Ryan McKeown ishte një njeri i nxehtë në galerinë e Below Deck Down nën Sezonin 1. Të ftuarit nuk ishin gjithmonë të kënaqur me ushqimet e tij dhe kur merrte çfarëdo forme kritike, ai dihej se shfaqej. Ryan gjithashtu filloi t’i drejtohej Aeshës dhe kapitenit Jason me mungesë respekti.

Më në fund, kapiteni Jason u mjaftua dhe pushoi Ryan. Ndërsa po mbarte paketimin, Ryan po mërmëriti lart: “Kapiteni është në vaginë.” Duke e bërë këtë shkrepje edhe më tronditëse, Ryan zgjodhi t’i ndezë të pasmet e tij para kamerave dhe ish-shefit të tij ndërsa po largohej nga jahti.

Kyle Dickard

Në Below Deck Adventure, Kyle Dickard ishte një personalitet tronditës, si në transmetim ashtu edhe jashtë saj. Në bord, shoku i kabinës së Kyle ishte Nathan Morley, dhe menjëherë dukej se Kyle kishte probleme me këtë çiftim. Jo vetëm që Kyle refuzoi të dëgjonte udhëzimet e Nathan-it për tema të lidhura me jahtin, por ai kërcënoi edhe shokun e tij të ekuipazhit për një kërkesë të thjeshtë për të nxjerrë në banjë një tualet.

Pasi kërkesa e Nathan-it për Kyle-n e pa këtë kërcënim dhune si përgjigje, Nathan shkoi te kapiteni Kerry Titheradge për ndihmë. Kapiteni Kerry pushoi Kyle dhe Kyle vazhdoi të arrestohej për sulmin në një postim në fushën e futbollit. Ai është një personalitet tronditës dhe ne ishim mirënjohës për shkarkimin e tij.

Lexi Wilson

Në Sezonin 6 të Below Deck Mediterranean, Second Stew Lexi Wilson u ndërpre pasi u zhvilluan debate të shumta midis saj dhe ekuipazhit. Ndërkohë që kjo ndodh, Lexi shkoi një hap më tej duke kërcënuar me dhunë fizike shefin e kuzhinës Mathew Shea. Qëndrimi i dobët dhe kërcënimet e Lexit çuan në vdekjen e saj.

Pas një zënke shpërthyese me shefin e kuzhinës, Lexi tha se prindërit e tij “duhej të të kishin abortuar”. Kapiteni Sandy Yawn më në fund ndërhyri dhe përfundoi Lexi, duke e bërë këtë një nga pushkatimet më tronditëse në Below Deck Mediterranean.

Peter Hunziker

Peter Hunziker i Below Deck Mediterranean u pushua nga puna pasi kishte përfunduar tashmë xhirimet në sezonin 5. Kur një meme nënçmuese u zbulua në llogarinë e Peter në Instagram, rrjeti vendosi të ndërpresë lidhjet, duke thënë: “Bravo dhe 51 Minds po e modifikojnë shfaqjen për të minimizuar pamjen e tij për episodet e mëvonshme.”

Ky gjuajtje poshtë kuvertës ishte vërtet tronditës, pasi ky ishte gjuajtja e parë (dhe e vetme) që ndodhi pas xhirimeve. Kapelen për ata redaktorë.

Hannah Ferrier

Shikuesit për një kohë të gjatë të Below Deck ka të ngjarë të dinin se kjo veçori do të përfshinte Hannah Ferrier. Hannah u pushua nga puna në mes të sezonit 5 të Below Deck Mediterranean, pasi Malia White e raportoi se kishte Valium në bord.

Gjatë episodit të gushtit 2020, kapiteni Sandy mori një foto të medikamenteve të Hanës nga Malia, duke përfshirë një stilolaps vape, dhe menjëherë e ndërpreu merakin e vjetër. Hannah kishte nevojë për Valium për ankthin e saj, por ligji detar fitoi dhe Hannah u largua nga seria Below Deck gjatë një prej pushkatimeve më tronditëse në Below Deck.

“Kuak shaka, b***h.”