Wendy Williams

Klea

SHOCKER: Kujdestari i Wendy Williams, Sabrina Morrissey, paditur për vjedhjen e 30 milion dollarëve nga një person tjetër nën kujdestarinë e saj

SHOCKER: Kujdestari i Wendy Williams, Sabrina Morrissey, paditur për vjedhjen e 30 milion dollarëve nga një person tjetër nën kujdestarinë e saj

Wendy Williams’ Kujdestari i urdhëruar nga gjykata u emërua në një padi prej 30 milionë dollarësh që pretendonte se ajo po mashtronte një klient ndërsa kontrollonte Shfaqja e Wendy Williams financat e nikoqirit.

Wendy Williams

Sabrina Morrissey dhe firma e saj, Morrissey and Morrissey LLP, si dhe rreth dhjetë avokatë të tjerë u emëruan si të pandehur në padi, raporton The US Sun.

Sabrina Morrissey

Padia e akuzuar Morrissey dhe avokatët e tjerë të komplotit për të “përjetësuar një kujdestari të pabazë” kundër një burri të Nju Jorkut të quajtur Jose Verdugo, i cili sapo ishte shpërblyer me 5.5 milionë dollarë në një kërkesë për dëmtim personal.

Avokati, Michael Flomenhaft i The Flomenhaft Lawfirm, PLLC, refuzoi Verdugo pasi u lëndua në një aksident ndërtimi, duke pësuar lëndime në kokë dhe shpinë.

Wendy Williams

Padia u ngrit në nëntor 2022, dhe në gusht 2023, avokati i Verdugo i tha gjykatës se ata “e kishin ndërprerë veprimin e lartpërmendur pa paragjykime dhe pa shpenzime për asnjërën palë kundrejt tjetrës”. Flomenhaft lejohet të rikthejë akuzat, të bëjë ndryshime në kërkesë ose ta transferojë çështjen në një gjykatë tjetër në një datë të mëvonshme, për sa kohë që afati bie brenda statutit të kufizimeve.

Wendy Williams

Flomenhaft pretendoi se Verdugo ishte kontaktuar nga një ish-bashkëpunëtor, Herbert Rodriguez, në vitin 2009. Dokumentet e gjykatës pretendonin se Rodriguez i tha Verdugo-s se Flomenhaft e kishte keqtrajtuar çështjen dhe se “çështja e tij nuk mund të finalizohej nëse Verdugo nuk pranonte një kujdestari të Nenit 81 të MHL-së. Verdugo nuk donte dhe nuk kishte nevojë.”

Verdugo dhe gruaja e tij kishin shumë nevojë për paratë e shpërblimit për dëmtimin personal në atë kohë.

Wendy Williams

U caktuan dy kujdestarë, Rocio Pieternelle, i emëruar nga Morrisseydhe gruaja e Verdugo, Maria, nga viti 2010 deri në vitin 2015. Para paraqitjes së padisë prej 30 milionë dollarësh, Pieternelle akuzoi Morrissey për vjedhjen e fondeve nga Verdugo në një padi të veçantë.

Wendy Williams

Padia pretendonte se Rodriguez dhe firma e tij “fillimisht bashkëpunuan dhe komplotuan me të Sabrina Morrissey, Esq. i M&M për t’i imponuar Verdugo një nenin 81 të kujdestarisë MHL (Ligji i Higjienës Mendore).

“Nën maskën e mbrojtjes dhe shfajësimit të Verdugo-s, ata së bashku ndoqën një strategji të dyfishtë gjyqësore që synonte të shpëtonte nga Flomenhaft” mes akuzave se ata po “kornin tarifa të konsiderueshme të gjykatave të Morrissey & Morrissey si avokat i kujdestarit përmes procesit gjyqësor: keqtrajtim ligjor dhe Flomenhaft nga ana etike.”

Wendy Williams

Morrissey dhe të pandehurit e tjerë u akuzuan se e futën në kurth Verdugo në një “kujdestarinë poshtëruese dhe shtypëse duke e manipuluar dhe mashtruar në mënyrë serike” ndërsa fshinë çmimin e tij shumë milionë dollarësh për dëmtimin personal.

“Të fuqizuar si nga besimi se aplikimet e tyre për tarifat do të vulosen gjyqësorisht, ashtu edhe nga rezistenca e vazhdueshme gjyqësore për t’i dhënë Verdugo një mundësi për të demonstruar aftësinë e tij sipas ligjit të Higjienës Mendore të Nju Jorkut dhe kështu pavlefshmërinë e Kujdestarisë, të pandehurit janë penguar. në skemën e tyre”, thuhet në dokumentet e gjykatës.

Wendy Williams

Pretendimet thuhet se ishin hedhur poshtë vullnetarisht më parë Morrissey ose avokatët e tjerë kanë paraqitur një përgjigje ndaj akuzave.

Raporti i bombës ra pasi Lifetime transmetoi një dokumentar me katër pjesë që tregon rënien njohëse të ish-prezantuesit të emisionit të bisedave dhe varësinë ndaj alkoolit. Wendy’s anëtarët e familjes së fundmi zbuluan se ishin shkëputur nga ylli në mes të trajtimit të saj të vazhdueshëm.

“Njerëzit që e duan atë nuk mund ta shohin atë,” Wendy’s motra, Wanda Williams, i tha People javën e kaluar. “Si dreqin arritëm këtu?”

Wendy Williams

Javen e shkuar, Wendy’s ekipi njoftoi se hosti dikur i njohur ishte diagnostikuar me afazi dhe demencë frontotemporale.