Sheree Whitfield

Klea

Sheree Whitfield SHTATUA për ndryshimin e titullit të saj në “Dr” pasi pranoi gradën e doktoraturës nderi nga Diploma Mill!

Sheree Whitfield SHTATUA për ndryshimin e titullit të saj në “Dr” pasi pranoi gradën e doktoraturës nderi nga Diploma Mill!

Sheree Whitfield është shtuar në listën e personazheve publike që u janë dhënë titullin Doktor nderi, duke tërhequr kritika nga shikuesit që nuk e miratojnë të parën Amvise të vërteta të Atlantës alum duke adoptuar titullin “Dr.”

Sheree Whitfield

Më 21 qershor, Sheree shkoi në Instagram për të njoftuar marrjen e saj të një doktorature nderi nga Universiteti Harvest Christian. I njohur për standardet e tij të dobëta në dhënien e diplomave, kritikët e etiketojnë atë si një fabrikë diplomash që u jep diploma atyre që janë të gatshëm të paguajnë. Sheree e ka mbishkrimin e postimit të saj:

“Jam vërtet i nderuar dhe mirënjohës që kam marrë doktoraturën time të dytë të nderit! Doktoratura aktuale e nderit është nga Harvest Christian University. Dua të falënderoj Zotin, familjen time, miqtë dhe mbështetësit që më kanë mbështetur gjithmonë në këtë rrugëtim të quajtur ‘jetë’. Nuk e kisha menduar kurrë se do të thosha Dr. Shereé Whitfield EVER, por kjo tregon se njeriu i mësipërm ka fjalën e fundit Nëse Zoti është me ju, kush mund të jetë kundër jush?”

Sheree Whitfield

Mes amvisave Bravo që përballen me pezullime, Sheree Whitfield festoi një vlerësim tjetër: marrjen e një diplome tjetër. I mëparshmi Amvise të vërteta të Atlantës yllit kohët e fundit iu dha një doktoratë nderi nga Universiteti i Krishterë i Harvest. Megjithatë, ky lajm ka ngjallur reagime të ndryshme në mesin e përdoruesve të rrjeteve sociale. Njëri prej tyre shkroi, “Uau, pikërisht kur mendon se shiriti i integritetit akademik nuk mund të ulet, ja ku vjen Sheree me doktoraturën e saj ‘nderi’ nga një fabrikë diplomash. 🙄”

Sheree Whitfield

Një tjetër kritik ndau: “A mund ta normalizojmë që të mos festojmë diploma nderi sikur kanë merita? Është e çuditshme dhe një shuplakë në fytyrë për ata prej nesh që në fakt kanë bërë punën për t’i fituar ato.”

Dikush tjetër ndau: “Është e çuditshme që njerëzit me të vërtetë po e urojnë atë sikur të kishte arritur vërtet një doktoraturë.”

Sheree Whitfield

Një person vuri në dukje: “Unë e kuptoj që je i emocionuar, por e ke ndryshuar emrin Dr Sheree Whitfield është një shuplakë për njerëzit që në fakt e fituan atë titull përmes arritjeve aktuale akademike dhe punës së palodhur.”

Sheree Whitfield

Një tjetër fanse tha: “Isha i emocionuar derisa lexova se ishte nder. Nuk mund ta quash veten doktor nëse nuk kaloni në mbrojtjen e tezës, provimin dhe nuk i plotësoni të gjitha kërkesat e doktoraturës. Kam tre diploma kam punuar, stresuar dhe shumë netë pa gjumë për të studiuar/shkruaj letra. Nuk mund të përgëzoj dikë që nuk e ka fituar atë si shumë prej nesh që ende po paguajmë kredi studentore vite më vonë. Na vjen keq. Nuk më vjen keq. Ende të dua vajzë.”

Sheree Whitfield

Megjithatë, pavarësisht reagimeve të ndryshme, nëna e tre fëmijëve po e feston me entuziazëm këtë nder. Madje ajo ndërmori hapin për të ndryshuar emrin e saj në Instagram në “Dr. Sheree Whitfield.” Në mbishkrimin e saj, ajo shprehu mirënjohje për Zotin, familjen, miqtë dhe mbështetësit e saj.

Sheree Whitfield

Ndërsa disa përdorues të Instagramit shprehën më pak entuziazëm për Sheree’s doktoraturë nderi, të tjerët në platformën X u acaruan veçanërisht nga miratimi i titullit “doktor” nga ana e saj. Disa përdorues vunë në dyshim legjitimitetin e marrjes së saj të një diplome në administrim biznesi, duke sugjeruar se sipërmarrjet e saj të biznesit nuk u konsideruan mjaft të suksesshme për të garantuar një nder të tillë. Madje një komentues mendoi se Kandi Burruss do të ishte një zgjedhje më e përshtatshme.