Shereé Whitfield 'i trishtuar' për divorcin e Kim Zolciak, kërkon që Kim të kthehet në RHOA

Klea

Shereé Whitfield ‘i trishtuar’ për divorcin e Kim Zolciak, kërkon që Kim të kthehet në RHOA

Drama mes Kim Zolciak dhe Kroy Biermann ishte disi argëtues në fillim. Tronditja pas divorcit e hodhi situatën në vetëdijen publike.

Megjithatë, sa më shumë që vazhdoi, aq më shqetësuese bëhej situata. Kur erdhën raportet se policia ishte thirrur më shumë se një herë, njerëzit duhej të bënin një hap prapa dhe të vlerësonin serinë e ngjarjeve. Njerëzit u bënë të shqetësuar për familjen, veçanërisht mes borxheve të tyre të shumta.

Shumë sugjeruan që Kim të përpiqej të rikthehej Amvise të vërteta të Atlantës, duke pasur parasysh problemet e saj financiare në rritje. Tani, nuk janë vetëm fansat që hedhin sugjerimin, por edhe ylli aktual i RHOA Sheree Whitfield.

Shereé thotë se Kim “po merret me të”

Foto nga Paras Griffin | Getty Images

Më 4 nëntor, në BravoCon 2023, Us Weekly pati mundësinë të kapte hapin me Shereé, duke diskutuar qëndrimin e Kim me Kroy. “Jam shumë e trishtuar për këtë,” pranoi ajo. “Mendova se ata do të kalonin distancën.” Shereé gjithashtu zbuloi se kishte folur me Kim-in disa muaj më parë.

Ndërsa ajo nuk zbuloi detajet e bisedës së tyre, Shereé vuri në dukje, “Unë e di që ajo është duke u marrë me të vërtetë me të,” shpjegoi ajo. Us Weekly diskutoi gjithashtu me yllin nëse ajo mendonte se ndonjë anëtar i kaluar i kastit të RHOA duhet të kthehej. Shereé tha se Porsha Williams dhe Lisa Wu do të ishin zgjedhje të shkëlqyera, por gjithashtu duhej ta hidhnin Kim atje si një sugjerim.

“Sigurisht, unë them Kim Zolciak sepse ajo është një TV e shkëlqyer,” mendoi Shereé. “Kurva është e çmendur. Ajo e thotë mendjen e saj dhe ka një histori të mrekullueshme që po ndodh tani që ndoshta mund të rezonojë me shumë njerëz që po përballen me situata të ngjashme.” Megjithatë, duke pasur parasysh të gjitha polemikat nëpër të cilat Kim ka kaluar në 2023, nuk ka gjasa që Bravo ta ketë atë.