Shereé Whitfield është parë me burrin e huaj të Porsha Williams, Simon Guobadia

Klea

Shereé Whitfield është parë me burrin e huaj të Porsha Williams, Simon Guobadia

Në botën e Real Housewives, disa njerëz gjithmonë duket se e gjejnë veten në mes të një situate të çrregullt. Për mirë a për keq, Sheree Whitfield është një nga ata njerëz. Ylli i Real Housewives of Atlanta sapo u pa me Simon Guobadia mes divorcit të tij të shëmtuar nga Porsha Williamsdhe kemi kaq shumë pyetje.

AJO zgjodhi një anë

Takimi i papritur ndodhi në Atlanta dhe Simon u sigurua që ta njoftonte botën për të. Ai ka postuar jo një, por dy postime në Instagram duke shfaqur strehën e tij me yllin e RHOA. Në një postim, ai shkroi në mbishkrim, “Fuke thyer bukë me miq të mirë dhe besnikë. #shokët besnikë.”

Ndërsa Shereé dhe Simon ishin të gjithë të buzëqeshur në postimet e tyre në Instagram, avokatët e tij po punonin shumë për të luftuar me Porshën në gjykatë. Sipas Porshës, ish-i i saj është përpjekur ta pengojë atë të hyjë në shtëpinë e tyre martesore, gjë që është një shkelje e martesës së tyre para martesës. Ndërkohë, Simon ka debatuar se Porsha është sjellë në mënyrë të çrregullt dhe madje është paraqitur në shtëpinë e tyre me një roje sigurie të armatosur. Ai madje rekrutoi dadon e tyre për të marrë anën e tij në gjykatë si dëshmitar.

Sigurisht, kjo lëvizje e fundit nga Shereé vjen pasi fansat e RHOA vënë në dyshim përfshirjen e saj në sezonin e ardhshëm 16. Të gjithë e dimë se Porsha po bën rikthimin e saj triumfues në ekskluzivitet, por statusi i Shereé mbetet i paqartë. Takimi i saj me Simon mund të jetë një përpjekje për të nxitur një histori për veten e saj, dhe komentet në Instagramin e Simon duket se pajtohen me këtë teori. Një person shkroi, “Ajo nga SHEIN është e çrregullt”.

Një komentues tjetër kritikoi mbishkrimin e Simonit për “miq besnikë”. Ata thanë se ka një fjalë tjetër për këtë lloj sjelljeje. Komentuesi shkroi, “Ata nuk janë besnikë, janë të etur dhe të çrregullt, ka një ndryshim.”

Pavarësisht nëse dëshironi ta quani këtë besnikëri, rrëmujë ose thjesht dëshpërim, të gjithë mund të pajtohemi se është argëtuese. Ndërkohë, Simoni nuk është i shqetësuar për optikën. Ai ka ndarë një tjetër postim në Instagram me një mesazh shumë të qartë. Ai shkroi, “Nëse të ndash rrugëtimin e jetës sime në kohë reale të irriton shpirtin, mos e ndiqni me zell.”

Transmetoni sezonet e mëparshme të Real Housewives of Atlanta në Peacock.