Shereé Whitfield dhe Sanya Richards-Ross Feud

Klea

Shereé Whitfield dhe Sanya Richards-Ross Feud

A duhet të paguajë i dashuri juaj faturën për të gjithë tryezën në darkën tuaj të ditëlindjes? Kjo është një gjë e vërtetë që Amvise të vërteta të Atlantës po debatojnë për momentin. Në sezonin 15, episodi 14, Sanya Richards-Ross le të rrëshqasë që në Shereé Whitfield’s darka e ditëlindjes, i dashuri i saj Martell Holt u kërkoi të gjithëve të bënin para për kartëmonedhën prej 1500 dollarësh.

Kërkesa e CashApp në darkën e ditëlindjes u bë ushqim për amvisat që të flisnin për Martell – sikur të kishin nevojë për më shumë arsye për të thashetheme për të. Momenti ishte një goditje e shpejtë në episodin e fundit të RHOA. Sidoqoftë, në “After Show”, Sanya dhe Shereé u përpoqën kokë më kokë nëse Martell po ndiqte apo jo rregullat e duhura të darkës së ditëlindjes. Të futesh apo të mos futesh, kjo është çështja.

Sanya dhe Sheree përballen

Ata në fakt nuk e treguan darkën e ditëlindjes së Shereé-s në RHOA, por përmes fjalëve të gojës, mësuam se ajo ftoi një grup të aktorëve të RHOA (përveç Kandi Burruss dhe Drew Sidora) për darkë në Nobu. Më vonë, me kamerat që rrotulloheshin, Sanya dhe Marlo Hampton qeshën me zonjat e tjera për momentin e vështirë kur Martell filloi t’u kërkonte të gjithëve para për të kontribuar në faturë.

Në “After Show”, Shereé argumentoi se ishte pak e paarsyeshme që miqtë e saj të merrnin pjesë në darkën e ditëlindjes duke pritur një vakt falas për monedhën e Martell. Ajo shpjegoi, “Në fund të ditës, ishte pak për këdo që të mendonte se do të vinin në festën time të ditëlindjes dhe nuk do të më sillnin një dhuratë, dhe të mos bënin këtë dhe atë, dhe pastaj mendoni ju do të paguani vaktin tuaj.” Shereé vazhdoi, “E dini, ne nuk jemi të martuar apo diçka të tillë.”

Pra, ndoshta nëse Martell dhe Shereé do të martoheshin, ai do të kishte paguar vaktin? Jo mjaft. Shereé argumentoi se nuk është e zakonshme që burri ose partneri të paguajnë për një vakt ditëlindjeje. Ajo beson se të gjithë duhet të marrin pjesë – veçanërisht nëse nuk keni sjellë një dhuratë.

Sanya tha se fillimisht priste që Martell të paguante për vaktin. Por ajo gjithashtu pranoi se nuk po merrte parasysh se sa e re ishte marrëdhënia në atë kohë. Sido që të jetë, ajo nuk ishte e emocionuar me mënyrën se si Shereé e hodhi nën autobus për të mos sjellë një dhuratë në festë. Pra, asaj iu desh të duartrokiste përsëri në RHOA OG. Ku ka qenë kjo Sanya për dy sezonet e fundit?

Sanya ia ktheu duartrokitje dhe tha: “Kam mësuar fjalë për fjalë për festën tuaj të ditëlindjes një ditë më parë. Ju nuk jeni pesë vjeç. Unë nuk do të vrapoj në dyqan dhe do t’ju blej një dhuratë si një fëmijë.”

Kjo hije e aktivizoi Shereé-n dhe ajo u përpoq të sillej sikur Sanya dhe Ross u shfaqën në festë duarbosh dhe prisnin një vakt falas. Shereé u përgjigj: “Ross nuk duhet as të dojë që një burrë të paguajë për të dhe gruan e tij.”

Ata kaluan plot 90 sekonda duke folur mbi njëri-tjetrin dhe Marlo u përpoq të luante arbitrin. Në fund të fundit, dy Amvisat ranë dakord të mos pajtoheshin. Nëse Martell dhe Shereé do të kishin qenë së bashku për një kohë të gjatë, ndoshta Martell do të kishte paguar. Dhe ndoshta nëse Sanya do ta dinte më shpejt për festën, ajo do të kishte sjellë një dhuratë. Të gjithë morën një mësim sot.

Vazhdoni të mësoni rreth etiketës së festës së ditëlindjes ndërsa sezoni 15 i Real Housewives of Atlanta vazhdon në Bravo. Kapeni të dielave në mbrëmje në orën 8/7c.