Sheree Whitfield Axed: Përditësimi i aktorëve të sezonit 16 të 'Real Housewives of Atlanta'

Klea

Sheree Whitfield Axed: Përditësimi i aktorëve të sezonit 16 të 'Real Housewives of Atlanta'

Sheree Whitfield Axed: Përditësimi i aktorëve të sezonit 16 të 'Real Housewives of Atlanta'

Kasti për sezonin 16 të Amvisat e vërteta të Atlantës është shpallur zyrtarisht, duke shfaqur një përzierje të fytyrave të njohura dhe shtesave të reja.

Amvise të vërteta të Atlantës

Amvisat e kthyera Kenia Moore dhe Drew Sidora do të bashkohen nga Porsha Williamse cila rikthehet pas një pauze prej dy sezonesh. WilliamsRikthimi përkon me një marrëveshje të re talentesh me NBCUniversal, duke i ofruar asaj mundësi si në projekte të shkruara ashtu edhe në ato të pashkruara. “Unë jam jashtëzakonisht mirënjohës për vizionin dhe besimin që NBCUniversal ka vënë tek unë që të jem një pjesë më e madhe e familjes së tyre.” Williams deklaruar. “Mezi pres të rikthehem Amvisat e vërteta të Atlantësdhe duke i treguar botës botën time të re!”

Porsha Williams

Formacioni i rifreskuar përfshin autore dhe biznesmene Brittany Eady, Rrjeti i Ushqimit shap Kelli Ferrelldhe Angela Oakleygruaja e legjendës së NBA Charles Oakley. Për më tepër, bashkëpunëtor i shfaqjes për një kohë të gjatë Shamea Morton Mwangi është graduar në amvise me kohë të plotë, ndërsa supermodele Cynthia Bailey kthehet në rolin e një shoku.

Angela Oakley

Seriali do të nisë prodhimin këtë muaj, me premierën e planifikuar për në vitin 2025. Duke u nisur nga shfaqja janë Shereé Whitfield, Marlo Hampton, dhe Sanya Richards-Ross, me Kandi Burruss gjithashtu largohet pas 14 vitesh për t'u fokusuar në sipërmarrje të reja. “E vendosa veten në pauzë,” Burruss zbuloi, duke shprehur dëshirën e saj për të eksploruar mundësi të tjera.

Sheree Whitfield

Ndërsa emisioni synon të rigjallëroj apelin e tij, producent ekzekutiv Andy Cohen shprehu optimizëm për kastin e përditësuar në BravoCon 2023. “Ne kemi disa vajza të reja të mahnitshme dhe kjo do të ndihet shumë pozitive për sezonin e ri të Atlantës,” Cohen komentoi të tijën Radio Andy SiriusXM kanal, duke lënë të kuptohet për një të ardhme premtuese për serialin.