Sheree Whitfield

Klea

Sheree Whitfield akuzohet për inskenim të Paparazzi dhe sulmuar të renë Brittany Eady për të siguruar rikthimin e ‘RHOA’!

Sheree Whitfield akuzohet për inskenim të Paparazzi dhe sulmuar të renë Brittany Eady për të siguruar rikthimin e ‘RHOA’!

Akuzat po qarkullojnë Sheree Whitfieldduke pretenduar se ajo ka orkestruar një marifet të paparacëve dhe një përballje me të porsaardhurin Brittany Eady në përpjekje për të siguruar kthimin e saj në Amvisat e vërteta të Atlantës.

Sheree Whitfield

Si sezoni 16 i Amvisat e vërteta të Atlantës afër, fansat janë në ankth për mungesën e yllit shumëvjeçar Kenia Mooreduke nxitur spekulime për një zëvendësim të mundshëm të OG që del në qendër të vëmendjes.

Sheree Whitfield

Kohët e fundit, Sheree Whitfield i shtoi karburant këtij spekulimi gjatë një interviste ku ajo ndau mendimet e saj mbi e Kenias nisja dhe drejtimi i përgjithshëm i serialit. Kjo shkaktoi një shkëmbim mbrapa-mbrapa midis Shereenjë anëtar origjinal i kastit dhe i sapoardhur.

Brittany Eady

Bravo zbuloi formacionin e aktorëve për sezonin 16 të Amvisat e vërteta të Atlantës javë më parë, veçanërisht duke përjashtuar Sheree nga lista, duke sugjeruar se ajo nuk do të kthehet për “Sweet 16” të shfaqjes. Ndërsa disa fansa shprehën zhgënjimin për mungesën e themeluesit të She by Sheree, të tjerë menduan se koha e saj në shfaqje kishte përfunduar.

Sheree Whitfield

Pas intervistës virale me Shereereagimet vërshuan, me disa spekulime që ajo orkestroi intervistën për të nxitur interesin dhe për të siguruar potencialisht një rikthim në shfaqje. Brittany komentuar nën Dhoma e hijes postim me një vërejtje të theksuar, “TMZ në Atlanta… interesante.”

Brittany Eady

Ne pergjigje, Sheree shkoi në “Storiet” e saj në Instagram, duke komentuar në mënyrë të fshehtë, “Të supozuar se mashtruesit e amvisave… interesante”, duke i dhënë fund shkëmbimit në internet.

Sheree Whitfield

Gjatë intervistës në TMZ, e kapur si Sheree la një dyqan ushqimor, ajo u ankua për largimin e Kenias nga Amvisat e vërteta të Atlantës, duke thënë: “Zoti im. Unë e urrej të shoh vajzën time Kenia dil kështu, por si OG, është disi e vështirë të rri duarkryq dhe të shikosh shfaqjen që ngadalë fundoset ashtu siç është.”

Shtypni luajtjen më poshtë.

Duke shprehur pakënaqësinë me gjendjen aktuale të shfaqjes, Sheree shtoi, “Pra, nuk jam i lumtur. Nuk më pëlqen.” Kur u pyet për një rikthim të mundshëm, ajo theksoi rëndësinë e pranisë së OG në seri, duke vënë në dukje, “Si një OG, gjithmonë ndjej se prania e një OG është gjithmonë e mirëpritur ose e nevojshme në seri, pavarësisht nga kapaciteti. Pra, unë kurrë nuk them kurrë. Nëse monedha është e drejtë, unë thjesht mundem.”

Sheree Whitfield

Duke iu drejtuar largimit të saj, Sheree Whitfield tha sinqerisht, “Sepse monedha nuk ishte e drejtë.”

Intervista ngjalli kritika, me disa që vunë në dyshim kohën dhe qëllimin e saj, duke sugjeruar se ishte organizuar për të ringjallur interesin për Sheree. Një person shkroi, “Sheree patjetër po luan lojën. Të nxisni dramë me Brittany dhe të merrni me lehtësi vëmendjen e TMZ në një parking? Lëvizje klasike për të qëndruar relevant për një rikthim të RHOA.”

Brittany Eady

Një tjetër tha: “Është kaq e qartë Sheree dëshiron të kthehet në ‘RHOA’. Të sulmosh Brittany-n dhe më pas të intervistohesh nga TMZ nga bluja? Ajo po i tërheq të gjitha ndalesat!”

Sheree Whitfield

Dikush tjetër komentoi, “Lëvizja e Sheree në Brittany ndihet e llogaritur. Tani ajo po përfshihet në TMZ false? Duket si një strategji e planifikuar mirë për të kaluar në vendin e Kenias.”

Sheree Whitfield

Sheree’s Vërejtjet për rënien e shfaqjes gjithashtu tërhoqën shqyrtim, duke pasur parasysh përfshirjen e saj në atë që kritikët e konsideruan një nga sezonet më pak të suksesshme për sa i përket cilësisë dhe vlerësimeve. Megjithatë, fansat e vlerësuan rolin e Sheree-t në shfaqje për aftësinë e saj për “mbledhjen e kockave”, duke lënë të kuptohet se rikthimi i saj mund të injektojë familjaritet që i sjell dobi serialit në një farë mase.