Shep Rose e mërzit këtë yll të amvisave të vërteta në BravoCon

Klea

Shep Rose e mërzit këtë yll të amvisave të vërteta në BravoCon

të këtij viti BravoCon mund të jetë në të kaluarën, por histori rreth Shep Rose’s sjelljet e dyshimta vazhdojnë të shfaqen. E fundit vjen me mirësjellje Lala Kent.

Gjatë një Amazon Live të fundit, ylli i Vanderpump Rules i ftoi fansat ta pyesnin atë (pothuajse) çdo gjë. Kështu, një shikues e pyeti Lalën nëse ndonjë bravoleb e mërziti atë gjatë fundjavës treditore BravoCon në Las Vegas.

Duke iu përgjigjur fanses, Lala tha se nuk kishte probleme të dorës së parë me asnjë bravolebë. Megjithatë, Lala tregoi se si ajo dëshmoi se Shep e mërziti dreqin nga një yll i Real Housewives. Rezulton se ishte Taylor Armstrong!

Djemtë Shep Rose dhe Southern Charm u trazuan në BravoCon

Lala tregoi se ishte ulur pranë Austen Kroll, Shep dhe Taylor gjatë Bravo Awards. Me sa duket, Shep ishte paksa shumë i neveritshëm për shijen e Taylor. Lala tha se ylli i Real Housewives of Orange County “nuk po e kishte atë”.

“Taylor Armstrong ishte pas meje, dhe më pas Shep ishte pas saj me Austenin. Dhe ata po tregoheshin pak të zhurmshëm, djemtë e Charm jugor”, shpjegoi Lala.

“Unë mund ta dëgjoja atë pas meje duke i vënë në kontroll. Çdo pesë minuta. Ishte shumë”, zbuloi ylli i VPR. “Ajo tha: ‘E kam pasur, e kam pasur. Nëse ata mendojnë – Unë jam gati për të tërhequr disa Oklahoma në e tyre ju e dini çfarë. Unë mund të jem nëna e tyre!’ Unë thashë: ‘Thuaju Tay’. Është e neveritshme.”

Fatkeqësisht, ky nuk është raporti i parë që Shep është i çrregullt në BravoCon. Gjatë shfaqjes Jeff Lewis Live After në Sirius XM, një i ftuar pretendoi se e kishte parë atë nga dora e parë. Ata thanë se u përplasën me Shepin në një tavolinë blackjack duke porositur raunde të pandërprera të Fireball. Me sa duket, pijet e tij e kapi atë dhe ai u bë “luftarak” me tregtarin e blackjack. Ata e nxorën atë nga kazinoja atë natë. Ndoshta Las Vegas nuk është për të gjithë.

Nëse mund ta përballoni turpin, mund ta kapni Shepin në veprim në Southern Charm. Episodet e reja transmetohen në Bravo, të enjten në orën 21:00.