Shenjat se suksesi është përpara

Klea

Shenjat se suksesi është përpara

Ky shkrimtar dëshiron një sanduiç Caprese me një shishe limonadë tortë dhe mezi pret ditën kur ata mund të hyjnë në Diçka rreth saj për të bërë porosinë e tyre. Tifozët e Vanderpump Rules janë duke pritur pa frymë Ariana Madix dhe Katie Maloney restoranti për t’u hapur dhe tashmë besoni se do të largojë konkurrencën e tij, Schwartz & Sandy’s, menjëherë nga uji. Ndërsa fansat nuk kanë dëgjuar shumë për dyqanin e ri, ajo që u është thënë është një lajm pozitiv.

Ndërsa Tom Sandoval dhe Tom Schwartz e kishin të vështirë të hapnin dyert, sipas sezonit të fundit, vajzat janë në rrugën e duhur. Shikuesit shikuan teksa fitonin investitorë, mësuan nga partnerët e tyre fermerë që të mos grumbullonin paratë e tyre dhe tashmë kanë një bazë besnike klientësh. Dyqani është planifikuar të hapet në fund të kësaj vere, por ka më shumë se një arsye që do të ketë sukses.

Lisa Vanderpump miraton

(Christopher Willard nëpërmjet Getty Images) LISA VANDERPUMP

Edhe pse nuk duket shumë, të kesh vulën e miratimit të Lisa Vanderpump për biznesin tënd do të thotë shumë. Lisa ka dekada përvojë në industri dhe e di saktësisht se çfarë duhet për të hapur një dyqan të suksesshëm. Nëna e dy fëmijëve ishte skeptike për të dy Toms për sipërmarrjen e tyre të dytë dhe shpesh shprehte mendimin e saj, i cili më së shumti u shfaq si shqetësim dërrmues. Ajo i shtyu ata të hapnin dyert e tyre dhe të ndalonin së qeshuri.

Megjithatë, Lisa ka qenë shumë mbështetëse kur bëhet fjalë për diçka rreth saj, e cila ka përfshirë dhënien e këshillave të saj, ndihmën për organizimin e takimeve dhe madje edhe pjesëmarrjen në testimin e shijes. Lisa e ka ftuar gjithashtu Katie në Villa Rosa për të bërë sanduiçe mostrash. Lisa miratoi planin e biznesit të zonjave dhe madje u tha atyre lajmin e mirë kur u pranua qiraja e tyre.

Të kesh një plan solid funksionon

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Ka diçka për të thënë për mënyrën sesi Ariana dhe Katie e ruajtën gjakftohtësinë e tyre gjatë kultivimit të planit të tyre të biznesit, ndryshe nga Tom Sandoval dhe Tom Schwartz, të cilët dikur u ndalën në kërpudha për të dalë me ide kreative. Ariana dhe Katie e trajtuan partneritetin e tyre me një respekt të jashtëzakonshëm dhe shpërndanë ide të mira nga njëri-tjetri. Ndryshe nga Toms, të cilët luftuan pothuajse për gjithçka, përfshirë emrin e lokalit të tyre.

Siç e panë shikuesit në sezonin më të fundit të Vanderpump Rules, Katie dhe Ariana mbajtën zgjuarsinë e tyre për ta, duke mos lejuar që emocionet e tyre të dëmtojnë gjykimin e tyre. Ndërsa Toms po vraponin me kokë të prerë, të dy ish-të e tyre po e zbatonin planin e tyre. Nuk ka dyshim se komunikimi i tyre i qartë do të jetë i dobishëm në të ardhmen kur të hapet dyqani.

Ariana dhe Katie po bëjnë punën e tyre të thyerjes së zemrës për ta

(Foto nga: Nicole Weingart/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Ndarjet janë të këqia, por të paktën Ariana dhe Katie po i shfrytëzojnë sa më shumë çështjet e marrëdhënies. Falë dashamirësisë së të huajve, Ariana dhe Katie tashmë kanë një ndjekës të fortë dhe besnik. Tifozët e Vanderpump Rules duan t’i shohin gratë të kenë sukses në sipërmarrjen e tyre dhe janë më se të gatshme për të blerë mallra dhe sanduiçe sipas dëshirës së tyre.

Gjithashtu nuk dëmton që fansat janë ende jashtëzakonisht të zemëruar me Tom Sandoval dhe janë përpjekur të bojkotojnë TomTom dhe Schwartz & Sandy’s. Në vend që të mendonte për bizneset e tij, Tom vuri dëshirat e tij në radhë të parë kur u lidh me Rachel “Raquel” Leviss dhe tani po paguan një çmim shumë të lartë. Me gjithë kohën e lirë shtesë, Katie ka udhëtuar për kërkime dhe mund të supozohet se Ariana nuk do të mbetet shumë prapa.

Diçka rreth saj është unike

Ndryshe nga dy baret e Tomit, Diçka Rreth saj është një mundësi e shkëlqyer pasi shfaqet si një biznes i veçantë. Aktualisht, markat kryesore të sanduiçëve, si Subway dhe Potbelly, ofrojnë shërbime të rastësishme. Ndërsa këto marka ofrojnë një vakt të këndshëm, dyqani i Ariana dhe Katie do të ofrojë pak më shumë në mënyrën e atmosferës. Ata tashmë kanë deklaruar se do të ketë një hapësirë ​​të jashtme për klientët e tyre, dhe fotot që ata kanë treguar duken si diçka nga fshati francez i Belle.

Duke pasur përbërës të shëndetshëm dhe një menu të kufizuar, yjet mund të punojnë për t’u sjellë cilësi mysafirëve të tyre dhe një përvojë që do t’i bëjë ata të kthehen për më shumë. Gjithashtu nuk do të dëmtojë nëse Katie dhe Ariana janë shpesh pas banakut.

Me një vullnet të fortë për të pasur sukses dhe vendosmëri, Ariana dhe Katie po i bëjnë ëndrrat e tyre realitet, duke dëshmuar se ata kurrë nuk kishin nevojë për ish-bashkëshortët e tyre në radhë të parë, dhe ne shpresojmë që kjo t’i lërë të dy Toms të mërziten për atë që lanë të shkojë.

NA THONI – KUSH MENDONI DO TA KETË INSTALIMIN MË TË MIRË?