Sezoni 1 i Aventurës Poshtë Deck: Fituesit dhe Humbësit

Klea

Shenjat se nuk do të ketë një sezon 2 të aventurave poshtë kuvertës

Aventurë poshtë kuvertës është spin-off i fundit Below Deck i përgatitur nga Bravo. Megjithatë, sezoni i parë nuk ishte suksesi që rrjeti shpresonte se do të ishte. Sin-off u shfaq premierë më pak se një vit pas sezonit të parë të Below Deck Down Under, i cili ishte një hit i madh me fansat. Fatkeqësisht, Below Deck Adventure nuk i përmbushi pritjet e shikuesve dhe mund të mos rinovohet për Sezonin 2 si rezultat.

Tashmë ka pasur disa shenja se Bravo nuk do të rinovojë Below Deck Adventure për një tjetër sezon, dhe shumë prej tyre po tregojnë. Këtu është gjithçka që dimë për të ardhmen e Below Deck Adventure dhe pse një sezon i dytë duket tepër i pamundur për momentin.

Kapiteni Kerry u luajt në Sezonin 11 të Below Deck

Treguesi më i dukshëm se Below Deck Adventure nuk do të ketë një sezon të dytë, është fakti që kapiteni i spin-off-it tashmë është zhvendosur në një shfaqje tjetër. Kapiteni Kerry Titheradge drejtoi ekuipazhin në Sezonin 1 të Aventurës Below Deck, ku ai u prit mirë në rol. Megjithatë, pas transmetimit të sezonit, kapiteni Kerry u shpall si kapiteni i ri për Sezonin 11 të Below Deck, ku ai do të zëvendësonte kapitenin Lee Rosbach.

Kjo është një shenjë kryesore se Below Deck Adventure nuk do të rinovohet për Sezonin 2. Në fund të fundit, një kapiten nuk ka lënë kurrë një spin-off për një tjetër pas vetëm një sezoni. Ka të ngjarë që duke qenë se kapiteni Kerry ishte një nga të vetmit kastë të mirëpritur në sezonin 1 të Below Deck Adventure, rrjeti vendosi ta ndërrojë atë pasi shfaqja e tij origjinale (me sa duket) u anulua.

Për më tepër, kapiteni Sandy Yawn, nga Below Deck Mediterranean, u soll shkurtimisht për të zëvendësuar Kapiten Lee gjatë sezonit 10, por nuk qëndroi gjatë. Ne e dimë se Below Deck Med u rinovua për Sezonin 8. Kjo ka të ngjarë që kapiteni Sandy të mos mund ta zëvendësonte Kapiten Lee për një kohë të gjatë. Meqenëse kapiteni Sandy nuk ishte në gjendje të shërbente si kapiten i dy shfaqjeve, nuk ka gjasa që kapiteni Kerry të ishte në gjendje as njërin.

Ndërsa është e mundur që Below Deck Adventure mund të shohë një kapiten të ri për Sezonin 2, kjo nuk do të ishte e mundshme pasi Kapiten Kerry ishte një nga të vetmit anëtarë të kastit që pëlqeu fansat nga Sezoni 1.

Sezoni 1 Fumbled With Fans

Ndërsa Below Deck dhe tre spin off-et e tij të para janë pritur mirë nga shikuesit, për fat të keq ky nuk ishte rasti për Below Deck Adventure. Koncepti fillestar i shfaqjes i tërhoqi fansat, megjithëse ata humbën shpejt interesin kryesisht për shkak të kastit. Shikuesit e tjerë u ankuan për cilësinë e prodhimit, e cila ishte dukshëm më e keqe se ajo e shfaqjeve të tjera Below Deck.

Kastigu më i keq i sezonit ishte, deri tani, Deckhand Kyle Dickard, i cili u pushua vetëm në tre episode. Ndërsa disa shikues nuk e kishin problem shefin Stew Faye Clarke, të tjerët e panë atë si shumë drejtuese, veçanërisht kur bëhej fjalë për ekipin e saj të brendshëm . Shefja Jessica Condy nuk ishte shumë më mirë dhe shkaktoi shumë kaos në bord me dramën e saj të panevojshme.

Kur shikuesit shpallën neverinë e tyre për Below Deck Adventure në internet, kjo i pengoi fansat e tjerë të shikonin, gjë që rezultoi në vlerësime tronditëse të ulëta. Ky është një tjetër tregues kyç se Bravo nuk do të rinovojë spin-off-in për një sezon tjetër, pasi rrjeti nuk do të dëshironte një përsëritje të të parit.

Shfaqjet e tjera nën kuvertë kanë performuar mbi mesataren

Nuk është sekret që Below Deck Adventure ra poshtë nivelit. Sidoqoftë, nuk ndihmon që shfaqjet e tjera të Below Deck që do të transmetohen së fundmi kanë tejkaluar pritjet e shikuesve. Sezoni 2 i Below Deck Down Under është aktualisht në transmetim. Çdo javë ajo ka fansat në buzë të vendeve të tyre duke pritur për më shumë. Below Deck Down Under ka bërë shumë më mirë se Sezoni 1 i Aventurave të Below Deck, kryesisht për shkak të kastinimit dhe prodhimit më të mirë.

Për më tepër, sezoni 4 i fundit i jahteve me vela poshtë kuvertës ishte gjithashtu një hit i madh me fansat. Të dy sezonet u transmetuan menjëherë pas Below Deck Adventure, gjë që e bën spin off-in e ri të duket edhe më keq. Do të ishte e vështirë për ta kthyer Sezonin 2 të Aventurës së Below Deck në një hit pas sezonit të parë të dështuar. Madje do të kishte më shumë kuptim që Bravo të mendonte për një ide të re spin-off tërësisht.

Sezoni 1 i Aventurës së Poshtë Deck kishte potencial, por në fund nuk pati shikues. Nuk ka gjasa që spin-off të rinovohet për një sezon të dytë. Sidoqoftë, nuk mund të jeni kurrë shumë të sigurt kur bëhet fjalë për Bravo!