Shenjat që Vanderpump rregullon sezonin 11 është shumë i shkruar

Klea

Shenjat që Vanderpump rregullon sezonin 11 është shumë i shkruar

Kasti i Rregullat e Vanderpompës gjithmonë kanë thënë se shfaqja e tyre është reale, e papërpunuar dhe jo e shkruar. Megjithatë, sezoni i ri duket pak më i inskenuar se vitet e kaluara. Kasti aktualisht është i ndarë, gjë që e bën shumë më të vështirë krijimin e një shfaqjeje për një mik të ngushtë. Ariana Madix dhe ekipi i saj nuk duan të shoqërohen me Tom Sandoval dhe ekipin e tij, duke e bërë punën e producentëve pothuajse të pamundur. Ndërsa ne nuk besojmë se producentët po u japin fizikisht skenarët e anëtarëve të kastit, ne mendojmë se skenat e sezonit 11 të Vanderpump Rules ndihen më pak autentike pas skadovalit.

Këtu janë disa shembuj:

Lala i afrohet Rashelit

Në episodin e premierës, Lala Kent po përballej me një ndërgjegje fajtore dhe u ndje e detyruar t’i afrohej ish-bashkëylltarit të saj Rachel Leviss. Ajo doli jashtë TomTom dhe i dërgoi Rachel një memo zanore.

“Hej Raquel,” filloi ajo. “Jam i sigurt se jam si personi i fundit nga i cili keni pritur të dëgjoni. Shpresoj që të jeni mirë.” Ajo e mbylli mesazhin duke thënë se do të dëshironte të kishte një bisedë me Rachel nëse do të ishte e hapur për këtë. Lala shpjegoi arsyetimin e saj për t’u afruar, duke thënë se ndihej e lidhur me Rachelin, sepse ajo gjithashtu mori kritika për “të qenë dashnore”.

“Ajo që Raquel bëri, çfarë tha, si i shkoi gjërat ishte kaq budallaqe”, tha ajo në një rrëfim. “Por si dikush që e di se si është të ecësh nëpër jetë dhe të shohësh komente rreth të qenit dashnore, nuk dua që ajo ta veshë atë përgjithmonë.”

Ndonëse është plotësisht e mundur që Lala të ketë dashur t’i zgjasë një degë ulliri Rashelit, ne nuk mund të mos mendojmë se prodhuesit kishin diçka të bënin me të.

Në fund të fundit, Rachel ka qenë e hapur për të gjitha mënyrat se si produksioni po përpiqej ta kthente atë në shfaqje. Rachel ndau mendimet e saj për mesazhin e Lalës në kapitullin 6 të podcast-it të saj “Rachel Goes Rogue”.

“Unë nuk i besova Lalës dhe qëllimeve të saj,” tha ajo. Teksa po shikoj këtë sezon dhe këtë episod, menjëherë u duk sikur, oh, ajo e bëri atë në kamera. Mirë. Kjo ka shumë kuptim.”

“Po më lejon që të zhvillohet dialogu që unë të kthehem në grup,” vazhdoi ajo. “Në këtë pikë, Vanderpump Rules me të vërtetë donte që unë të kthehesha dhe ata po përpiqeshin të gjenin mënyra se si unë mund të riintegrohesha me grupin.”

Ne jemi dakord me Rachel. E gjithë kjo ndihej si në taktikë për të rikthyer Rachel në shfaqje.

Scheana vrapon në Sandoval në SUR

Në Episodin 3, Scheana Shay pati një përplasje “të papritur” me Tom Sandoval në rrugën e saj për në banjë në SUR. Sandoval bërtiti emrin e saj ndërsa ecte pranë tavolinës së tij dhe ajo dukej e tronditur për të parë yllin e shpifur të Bravo, të cilin ne nuk po e blejmë plotësisht.

Cilat janë shanset që e vetmja anëtare e kastit femër që do të zhvillonte një bisedë me Sandoval është ajo që ecën pranë tavolinës së tij? Skena me Scheanën dhe Sandovalin në rrugicën e pasme ndihej mjaft e inskenuar. Ndërsa dialogu mes të dyve ndihej i natyrshëm dhe i hapur, mënyra se si ata arritën atje u ndje i vendosur.

Udhëtimi në Liqenin Tahoe

Lisa Vanderpump i tha Tom Schwartz-it se ai duhet të ftojë të gjithë grupin në Liqenin Tahoe për të festuar hapjen e restorantit të ri të saj dhe Kenit, Wolf. Ajo mendoi se do të ishte një mënyrë e mirë për ta bashkuar grupin. Me fjalë të tjera, kthejeni Sandovalin në dele. Schwartz ua hodhi idenë vajzave dhe çuditërisht, Lala dhe Scheana ishin poshtë.

Udhëtimi në Liqenin Tahoe duket kaq i rastësishëm dhe është padyshim një përpjekje e fundit për të bashkuar grupin. E vetmja gjë me të cilën grupi mund të lidhet është dashuria e tyre për Vanderpump, kështu që hapja e Wolf shërben si sfondi i përsosur për udhëtimin e parë të aktorëve pas Scandoval.

Nuk e kuptojmë se si Scheana dhe Lala kaluan nga urrejtja e Sandovalit në pranimin për të shkuar në një udhëtim me të. Nuk ka shumë kuptim, gjë që na bën të mendojmë se arratisja ishte shumë e orkestruar.