Shenjat që tregojnë se Robyn Brown është në kontroll, jo Kody

Klea

Shenjat që tregojnë se Robyn Brown është në kontroll, jo Kody

Vetëkuptohet që Kody Brown nuk është shumë i pëlqyer në mesin e Gratë Motra turma. Megjithatë, ky shkrimtar do të guxonte ta thoshte këtë Robyn Brown është kasti më i papëlqyer nga të gjithë. Që kur iu bashkua familjes në vitin 2010, stili i jetesës poligame të Brown-it ka shkuar drejt greminës, pasi tani patriarku është vetëm një grua e ligjshme që qëndron në krah të tij.

Premiera e sezonit 18 tregoi Robyn duke qarë në mënyrë të pakontrolluar se si ëndrra e saj për një mënyrë jetese pluraliste ishte shkatërruar lehtësisht. Ndërsa gruaja e katërt dhe e preferuar fshiu lotët ndërsa kujtonte shpresën për një moment portiku në vitet e saj të pensionit, e vërteta u bë e qartë se Robyn kishte një dorë të madhe në vendin ku qëndronte familja sot. Kody është thjesht kukulla e saj, të cilën ajo e lidh me tela për aq kohë sa merr atë që dëshiron në fund.

Kody dhe Robyn nuk do të ndërtojnë në Coyote Pass

TLC/YouTube

Rezulton se gjithë ajo punë e vështirë për të shitur katër shtëpitë në Las Vegas, për të kaluar në Flagstaff, për të blerë tokën, për të marrë me qira shtëpi dhe për të paguar tokën ishte në të vërtetë e kotë. Ëndrra për të jetuar në Coyote Pass ka përfunduar zyrtarisht për Kod, sipas The Sun. Sipas burimit të tyre, “Kody dhe Robyn nuk kanë plane për të ndërtuar në Coyote Pass – të paktën jo në këtë pikë.” Burimi vazhdoi duke thënë: “Nuk ka pasur asnjë bisedë. Është shumë e shtrenjtë dhe ata duhet të arrijnë në një marrëveshje se cilat janë planet e tyre në të vërtetë.”

Burimi i medieve pranë familjes Brown gjithashtu vuri në dukje se Janelle Brown është aktualisht gruaja e vetme që planifikon t’i japë fund tokës së familjes. Do të kishte kuptim që Robyn ndoshta kishte rezerva për të jetuar në një shtëpi afër komplotit të Janelle. Robyn nuk do të donte të kapej e vdekur pranë një prej ish-ve të Kody-t. Kody mund të mos ketë dashur të heqë dorë nga Coyote Pass, por duket se Robyn bëri thirrjen e fundit.

Robyn nuk lejon kamera brenda shtëpisë

Janelle, Meri Brown dhe Christine Brown lejojnë TLC të sjellë kamerën e tyre dhe ekipin e prodhimit në shtëpitë e tyre familjare. Megjithatë, Robyn ende refuzon të lejojë që dikush të filmojë në shtëpinë e saj në Arizona.

Premiera e sezonit tregoi Merin duke ngrirë jashtë në oborrin e shtëpisë. Në vend që ta ftonte për çaj të nxehtë, Robyn nxori një nga xhaketat e Kody, për të cilën Meri tha se ishte gjëja më e afërt me të shoqin në muajt e fundit (shumë e trishtuar). Nga ana e saj, Robyn po përpiqet të kontrollojë rrëfimin e saj. dhe ruani privatësinë e saj.

Çfarë bën dadoja?

GRUAJA E MOTRAVE KODY BROWN
(Fotografia: TLC/YouTube)

Citati famëkeq i mësipërm tregoi vërtet se sa kontroll kishte Robyn mbi babain e 18-vjeçëve. Ndërsa Kody kërkonte që tre gratë dhe fëmijët e tij të izoloheshin dhe të fshinin sendet e tyre ushqimore, Robyn mori përsipër të punësonte një dado të gjallë.

Kjo lëvizje shkaktoi tension të madh në familje, pasi Kody nuk e ndaloi punësimin. Në vend të kësaj, Kody dyfishoi dhe përsëriti një fjalim të cilit i ishte shpëlarë truri për të mësuar përmendësh, që vuri në dukje se sa e vështirë ishte për Robin të kujdesej vetëm për fëmijët e saj.

Tani, Robyn ka tre fëmijë mbi moshën 15 vjeç, të cilët janë shumë të aftë për të ndihmuar rreth shtëpisë së familjes dhe për t’u kujdesur për dy të vegjlit. Robyn nuk kishte një të porsalindur; ajo, në fakt, kishte fëmijë të vegjël të cilët gjithashtu ishin të aftë të bënin shumicën e gjërave për veten e tyre. Lëvizja tregoi edhe një herë se sa e vogël Robyn mendonte për pjesën tjetër të familjes, duke vënë qartë nevojat e saj në radhë të parë.

Robyn madje kontrollon familjen e saj

Gratë Motra
(Fotografia: TLC/YouTube)

Gjatë sezonit 17, shikuesit me sy shqiponjë vunë re një shënim të çuditshëm post-it në frigoriferin e Robyn. Ai urdhëroi këdo që mendonte se ishte i uritur ta drejtonte nga dado ose Robyn përpara se të ndihmonin veten për një meze të lehtë. Ka pasur gjithashtu shumë herë që Robyn ka justifikuar sjelljen e keqe të Kody në një përpjekje për të kontrolluar narrativën.

Robyn shihet shpesh duke manipuluar Kody për të menduar dhe thënë atë që ajo dëshiron. Gjatë sezonit 17, ndërsa familja po diskutonte rezultatin e largimit të Christine, Kody humbi qetësinë. Ai e quajti atë një “tradhti” dhe i bërtiti Janellës që nuk i detyronte fëmijët e saj të flisnin me të.

Mjetet e Robyn janë të përdorin simpatinë dhe ëmbëlsinë për të fituar kontrollin mbi mendjen e Kody. Pra, edhe pse ai u përplas me Janelle dhe hodhi një zemërim, Kody e njohu sjelljen e tij të keqe dhe kërkoi falje, Robyn u fut për t’i thënë se ishte i justifikuar të bënte pikërisht atë që bëri, duke siguruar ciklin e mashtrimit.