Robyn Brown

Klea

Shenjat që Robyn Brown orkestron dramën, JO Kody!

Shenjat që Robyn Brown orkestron dramën, JO Kody!

Robyn Brown ka derdhur lot për familjen tashmë të shkatërruar poligame, së cilës iu bashkua kur u martua Kody Brownpor ka pak dyshim se ajo ka mbajtur epërsinë si sezonin aktual të Gratë Motra shpaloset.

Robyn Brown

Tifozët shikojnë Robyn Brown qan mbi ëndrrën e saj të shkatërruar për t’u plakur e rrethuar nga gra dhe nipër motra, por shumë nuk po e blejnë historinë e saj të qarës.

Kody Brown

Episodi më i fundit u shfaq e Kodit gruaja e dytë, Janelle, në një panik për mundësinë e shkëputjes nga klani pa asnjë qindarkë në emrin e saj. Ajo shpjegoi se fondet e saj ishin të mbështjella në tokën e familjes, por sipas një raporti nga The US Sun, plani i tyre për të zhvilluar Coyote Pass mbetet në bllokim.

Kodi dhe Robin nuk kam plane për të ndërtuar në Coyote Pass – të paktën jo në këtë pikë, “tha burimi i gazetës, muajin e kaluar. “Nuk ka pasur asnjë bisedë. Është shumë e shtrenjtë dhe ata duhet të arrijnë në një marrëveshje se cilat janë planet e tyre në të vërtetë.”

Robyn Brown

Një shikues peshoi mbi polemikën, duke postuar në Twitter: “Dua Janelle të padisë Kodi dhe Robin për abuzim financiar.”

Kody Brown

Sezoni aktual i transmetimit ka shfaqur skena të filmuara brenda shtëpive të e Kodit ish, Christine, dhe Janelle — por kamerat janë rrotulluar vetëm nga jashtë Kodi dhe të Robinit 900 mijë dollarë vendbanimi. Premiera e sezonit shfaqi një bisedë mes Robin dhe e Kodit gruaja e parë e larguar, Meri, filmuar në çift oborrin e shtëpisë. Meri po dridhej aq Robin hodhi një nga e Kodit xhaketa për gruan e tij të parë të hedhur, por jo një ftesë për të biseduar brenda shtëpisë së saj. Robin me sa duket ka ndaluar kamerat TLC nga hapësira private që ajo ndan me poligamistin e dhunuar, një lëvizje e fuqishme nga gruaja e fundit në këmbë. Ndërkohë, Kodi vazhdon të mbrohet Robin ndërsa ai shtyn Janelle jashtë derës mes pasojave nga e Kristinës dalje.

Kody Brown

Një fans shënoi në Twitter – “Askush nuk lejohet ende të jetë brenda të Robinit shtëpi? Aq i çuditshëm.”

Kodi dhe Robyn Brown u goditën me reagime të kundërta pasi një skenë e transmetuar së fundmi zbuloi se vajza e tyre gati shtatëvjeçare po thithte biberonin. Fansat e kritikuan çiftin për aftësitë e tyre “të turpshme” prindërore.

Kody Brown

Një shikues theksoi se familja ka të punësuar edhe një dado.

Fansja shkroi: “Që Robin është në shtëpi dhe gjithashtu ka një dado… a kanë mundur më në fund ta shqyejnë 29-vjeçaren Ari larg saj biberon?”

Kody Brown

Kristina më parë bëri pyetjen e madhe – “Çfarë bën dado?” si Kodi urdhëroi gratë e tij të fshinin sendet ushqimore dhe postën gjatë pandemisë Covid.

Tifozët gjithashtu vunë re se kur Kodi shpërtheu për të marrë vajzën e tij të rritur të adoptuar, Aurora, për t’i shpuar veshët ndërsa ishte në një grindje me tre nga djemtë e tij biologjikë.

Robyn Brown

Një shikues theksoi -“Kodi hoqi dorë nga shumica e fëmijëve të tij biologjikë për Robin dhe fëmijët e saj me një burrë tjetër. Ai u kthye kundër djemve të tij. Ai është një turp.”

Mykelti Padron, vajza e Kodi dhe Christine, pranoi se u lëndua kur pa babain e saj duke marrë të Robinit fëmija më i madh në shëtitjen “babë-bijë”. 27-vjeçarja tha gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të Patreon se skena ishte shqetësuese për të dhe motrat e saj, pasi ata kishin përjetuar një “baba të ndryshëm” gjatë fëmijërisë së tyre.

Robyn Brown

Kristina dhe Janelle kanë parë dritën dhe tani janë gati për të vendosur serinë e tyre spinoff.

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.