Shenjat që James Kennedy dhe Ally Lewber nuk janë ndërtuar për të qëndruar

Klea

Shenjat që James Kennedy dhe Ally Lewber nuk janë ndërtuar për të qëndruar

Sezoni 10 i Rregullat e Vanderpompës prezantuar James Kennedye dashura e Aleat Lewber. Shikuesit u dashuruan me Ally po aq shpejt sa James. Bazuar në atë që kemi parë, marrëdhënia e tyre është më e qëndrueshme sesa ka qenë ndonjëherë James me Rachel Leviss.

Sigurisht që ndihmon që James e pëlqen Ally-n si person. Ndërsa me Rashelin gjithmonë dukej se e vetmja gjë që i pëlqente ishte pamja e saj. Megjithatë, a do të thotë kjo që James Kennedy dhe Ally Lewber janë fundi i lojës? Ne nuk jemi të bindur, dhe ja pse.

James Kennedy lëviz shumë shpejt

Në bisedën e saj të parë me Rachel, Ally e quajti James “ashtu si një person vërtet i shpejtë”. Duke marrë parasysh se sa shpejt u largua nga fejesa e prishur, do të thoshim se ky është një vlerësim i drejtë. Shumë venë në dyshim nëse ai ishte vërtet mbi ish të fejuarin e tij. Sidomos vetë Rachel, e cila në mënyrë të vrazhdë iu referua Ally si një “zëvendësuese”.

Edhe nëse James e kishte lënë plotësisht Rachelin, marrëdhënia e tij me Ally u bë shumë serioze shumë shpejt. James e quajti atë dashurinë e jetës së tij pas muajsh lidhjeje. Ata dukej se po bashkëjetonin tashmë në sezonin e 10-të dhe tani po jetojnë së bashku në një shtëpi miliona dollarëshe. Të lëvizësh kaq shpejt do të thotë që James dhe Ally mund të digjen shpejt në vend që të ndërtohen për të qëndruar.

James ka ende punë për të bërë me veten e tij

(Foto nga Tiffany Rose/Getty Images për The Brent Shapiro Foundation)

Ally inkurajon James që të shkojë në terapi. Dhe ajo bëri të ditur se nuk i miraton veprimet e tij në të kaluarën, veçanërisht turpërimin e trupit. Kjo është e mrekullueshme, por gjithashtu na kujton se James duhet të bëjë shumë punë për veten e tij.

Trupi i tij ka turpëruar kaq shumë njerëz në këtë pikë, duke përfshirë edhe nënën e Rachel, dhe nuk është ndalur pas një milion faljesh. Edhe ai filloi të pinte sërish, për keqardhjen e Lala Kentit. Përveç festave të tij të vështira dhe komenteve mizore, James gjithashtu ka qartë çështje të pazgjidhura nga edukimi i tij dhe një marrëdhënie shumë të komplikuar me prindërit e tij.

James nuk ka qenë një partner i madh

(Foto nga JC Olivera/Getty Images)

Shumë fansa të VPR e duan James për stilet e tij të zgjuara. Dhe shumë shikues kanë ndjeshmëri për DJ-në për shkak të vështirësive të tij personale. Por edhe ata që urrejnë më shumë Rachel duhet të pranojnë se James e trajtoi atë si pisllëk. Për të ka edhe disa akuza të zeza nga ish e dashura e mëparshme, Kristen Doute.

Është veçanërisht shqetësuese që James rifilloi të pinte pas gjithë shqetësimit që i shkaktoi Rachel. Tekstet e tmerrshme që ai i dërgoi teksa pinte, bënë që ata të ndalonin seksin për dy vjet para ndarjes. Rasheli i ndërpreu gjërat sepse kishte ankthe për martesën e tyre. Ndarja e saj në udhëtimin e vajzës në liqenin Havasu sugjeron sjellje edhe më shumë shqetësuese nga ana e James.

Ally nuk duket super për James

Një refren i zakonshëm gjatë sezonit 10 ishte se James dukej më shumë për Ally-n sesa ajo për të. Disa prej tyre mund të jenë sepse James e mban zemrën në mëngë, ndërsa Ally duket më i rezervuar. Por ka shumë momente nga Sezoni 10 për të mbështetur këtë teori dhe për të sugjeruar që Ally dhe James nuk janë ndërtuar për të qëndruar. Në udhëtimin në Meksikë, për shembull, James u mërzit që Ally nuk e mbante mend “gjënë e tyre të turpshme”. Po!

Ally mund të ketë përdorur James për të marrë në shfaqje

James u takua me Kristen për të marrë pjesë në shfaqje, dhe Rachel ka të ngjarë të takohej me të për të njëjtën arsye. Nuk është e pakuptueshme që Ally fillimisht ishte i interesuar për të për famën – ose që ishte të paktën një bonus i mirë.

Sado me këmbë në tokë të jetë Ally, do të ishte marrëzi të pretendonim se ajo nuk kishte asnjë interes të bëhej e famshme. Ajo pranoi hapur se ishte një fanse e spektaklit. VPR nuk ishte as përpjekja e saj e parë në reality tv. Ajo dhe James kanë ngacmuar edhe bashkëpunimet muzikore.

James dhe Lala Kent ndoshta janë menduar të jenë

James dhe Lala nuk u takuan kurrë zyrtarisht, por u lidhën me sezonet 4 dhe 5. Përfshirë pasi James filloi për herë të parë lidhjen me Rachel. Që atëherë, ata kanë mbajtur një miqësi shumë të stuhishme dhe emocionale.

Mosmarrëveshja e tyre në sezonin 7 u refuzua nga xhelozia ndaj partnerëve të rinj romantikë të tjetrit. Ishte e qartë për të gjithë – duke përfshirë Rakelën – se Xhejms nuk pushoi kurrë së mbajturi një pishtar për Lalën. Po kështu, përbuzja e Lalës për Rashelin e kishte rrënjën, në një farë mase, në faktin se ajo kishte një konkurrente për dashurinë e James.

Mos e pranoni fjalën tonë për të. Lala madje pranoi se James është ndoshta shpirti i saj binjak. Nuk do të tronditeshim nëse përfundojnë bashkë. Në fund të fundit, gjëra të çuditshme kanë ndodhur me marrëdhëniet në këtë emision!