Shenjat që Bravo e modifikoi Annemarie nga sezoni 13 i RHOBH

Klea

Shenjat që Bravo e modifikoi Annemarie nga sezoni 13 i RHOBH

Megjithëse Bravo i shtoi një amvise të re Amvise të vërteta të Beverly Hills Kasti i sezonit 13, ajo ndihet më shumë si një fantazmë që ndjek pjesën tjetër të grave. Annemarie Wiley supozohej të ishte shtesa që zonjat e 90210 kishin nevojë dëshpërimisht. Por në vend të kësaj, i riu po vjen si një “mik i”. Është e qartë se Annemarie nuk është mësuar të luajë rolin e ndihmësit, por a e ka modifikuar Bravo Annemarie Wiley-n? Disa tifozë dyshojnë se Bravo bëri disa ndryshime në sezon në postim dhe uli kohën e ekranit të Annemarie.

Tashmë ka shenja se Annemarie do të bëhet Denise Richards-i i ardhshëm, duke dalë në darka dhe drekë, duke e trazuar tenxheren, duke pirë pak dhe më pas do të zhytet jashtë. Annemarie nuk ka tërhequr shumë fansa, veçanërisht pasi ajo ndezi gazin Crystal Kung Minkoff për të mos përmendur një çrregullim të të ngrënit. Unë mendoj se Bravo thjesht bëri një gabim kur punësoi Annemarie. Ndërsa ajo mund të ketë mahnitur në kasetë, ajo është duke u rrëzuar në jetën reale dhe duke zgjedhur betejën e ezofagut si kodrën në të cilën dëshiron të vdesë.

A e ka humbur Annemarie diamantin e saj?

Që nga fillimi i sezonit 13 të RHOBH, ka pasur disa teori konspirative në lidhje me arsyetimin që Annemarie nuk u tregua mjaftueshëm. Fansat po teorizojnë se Annemarie nuk u shfaq aq shumë sepse rrjeti i hoqi statusin e saj me kohë të plotë. Dua të them, e gjithë historia e saj tani përqendrohet rreth ezofagut të Sutton Stracke. Annemarie nuk duket se ka frikë nga një konfrontim i vogël, i cili mund të ketë sjellë disa momente pikante në ekskluzivitet. Në vend të kësaj, ne jemi të mbërthyer duke parë se rishtarja vazhdon dhe vazhdon rreth asaj që Sutton mund të gënjejë për problemet e saj me stomakun.

Në përgjithësi nuk është një shenjë e mirë kur një amvise ka histori kaq të kufizuara. Do të ishte një surprizë që Bravo t’i merrte Annemarie-n pa një plan për historinë e saj. Natyrisht, kjo ka bërë që disa fansa të spekulojnë se ndoshta Annemarie bëri kanë histori të tjera që përfundimisht u ndërprenë nga Sezoni 13. Në disa mënyra, kufizimi retroaktive i rolit të Annemarie në Sezonin 13 nga Bravo ka më shumë kuptim sesa që rrjeti të mos dijë se çfarë të bëjë me të në radhë të parë. Por pse Bravo do të ndjente nevojën për të minimizuar Annemarie?

Marcellus Wiley është një dhimbje koke e madhe PR

* PARALAJMËRIM KUJDES: sulmi seksual diskutohet më poshtë*

Ekziston një arsye kryesore që Annemarie mund të ishte redaktuar; fatkeqësisht, i kthehet burrit të saj. Në një padi të re, Marcellus Wiley është akuzuar për përdhunimin e një gruaje në vitin 1994. The Post raportoi se një student i cili gjithashtu ndoqi Universitetin e Kolumbias në të njëjtën kohë me Marcellus 30 vjet më parë, e kishte paditur atë në një Gjykatë të Lartë të Nju Jorkut sipas Aktit të Mbijetuarve të Rritur. Viktima pretendon se ish-ylli i NFL-së e sulmoi atë kur ishte student i dytë dhe yll i ekipit të futbollit.

Dokumentet thonë se Marcellus dyshohet se e detyroi veten mbi të ndërsa rrinte në një dhomë konvikti për studentë të parë. Gruaja pretendon se bashkëshorti i Annemarie i injoroi lutjet e saj verbale. Dokumentet thonë se gruaja ishte e virgjër në atë kohë dhe se Marcellus qeshi me shqetësimet e saj, duke thënë: “Askush nuk mund të bëjë seks me asnjë të virgjër! Mos u shqetëso, të kuptova. Thjesht vjen për të ndenjur ndërsa ha. Nuk kam as prezervativ mbi mua.” Gruaja pretendon se Marcellus “e detyroi fytyrën poshtë në dyshek” dhe e sulmoi seksualisht disa herë.

Kontrolli i Dëmtimit

Mund të ndodhë që Bravo po bën një kontroll të madh dëmi. Ndërsa ndjenja është gjithmonë se je i pafajshëm derisa të provohet fajësia, rrjeti nuk mund të rrezikojë t’i japë Marcellus ose Annemarie shumë kohë para ekranit. Bravo është akuzuar se ka injoruar akuzat serioze për yjet e tyre meshkuj gjatë viteve. Tani duket se Bravo ka bërë lëvizje për të hequr atë reputacion të keq. Pas Skandovalit, kur Rachel Leviss pretendoi se askush nuk do ta dëgjonte, Bravo po përpiqet qartë t’i marrë këto lloj akuzash më seriozisht. Megjithëse padia e Marcellus është ende në pritje, Bravo mund të përpiqet të mbrojë bastet e tyre dhe të modifikojë Annemarie për çdo rast.

Annemarie nuk është material amvise

Me çdo episod javor që kalon, duket sikur Annemarie është shkurtuar. Bravo e kishte shitur tashmë si shtëpiake duke i dhënë një etiketë. Do të ishte e çuditshme ta hiqja atë nga hapja gjatë gjithë sezonit. Pra, prerja e skenave të saj është gjëja tjetër më e mirë. Mund të jetë gjithashtu se ajo nuk po u jep prodhuesve atë që duan.

Askush nuk dëshiron të shikojë Annemarie në shtëpinë e saj të bukur duke u ankuar për ushqyerjen e fëmijëve të saj Frosted Flakes dhe të dëgjojë se si është mirë që burri i saj mendon se ajo është 8.5 në gjithçka, përfshirë pamjen e saj. Bravo krijoi një rast klasik të një historie shmangieje. Mendoj se është e sigurt të thuhet se nuk do ta shohim Annemarie përsëri për një sezon të dytë.