Shenjat që Ben Willoughby do të promovohet poshtë kuvertës

Klea

Shenjat që Ben Willoughby do të promovohet poshtë kuvertës

Ben Willoughby sapo është rikthyer për sezonin e tij të dytë Poshtë kuvertës. Në sezonin 10, ne pamë sesi Beni po luftonte me çështjet e zemrës. Tani, Ben është edhe një herë duke luftuar në sezonin 11. Megjithatë, këtë herë, është me shefin e tij të ri, Jared Woodin, i cili tashmë duket pak i stërmbushur vetëm në episodin e parë.

Ne dyshojmë se Jared do të shkojë në bankën e të akuzuarve së shpejti. Në këtë pikë, ne besojmë se Beni dhe flokët e tij do të rrëshqasin drejt në pozicionin e Jaredit. Në fakt, ne do të shkojmë përpara dhe do të vendosim shumë në këtë supozim. Për të shpjeguar pse ndihemi kështu, këtu janë shenjat që ne mendojmë se tregojnë se Beni bëhet një Bosun në Sezonin 11 të Poshtë Deck.

Pushimi i Bosun aktual është i dukshëm

Jared erdhi në bord me 11 vjet përvojë. Megjithatë, siç tha ai në episodin e parë, pjesa më e madhe e përvojës së tij ishte në anije më të vogla. Një debakli ka ndodhur tashmë në orën e tij, që rrjedh nga një problem moskomunikimi me Benin. Ne fajësojmë Benin për këtë, kryesisht.

Megjithatë, Jared duhet të kishte informuar siç duhet ekipin e tij përpara se të lironte prangat. Nëse do ta kishte bërë, ndoshta Beni do t’i kishte treguar numrin e saktë që kapiteni Kerry Titheradge e kishte konsideruar të përshtatshëm. Ose jo. Sido që të jetë, është e qartë se Jared dëshiron të bëjë mirë, por se ai është i pajisur keq, vjen nga varka më të vogla dhe të gjitha.

A e kapi dikush tjetër Jaredin në telefon me një njeri të rastësishëm, duke thënë “Jam mirë. A mund të jem pak më mirë?” Ai me siguri mund të jetë pak më mirë në kuvertë. Por gjithashtu, ne qeshim për ty këtu, Jared. Ne e marrim atë.

Oh po. Gjithashtu, ne e shikuam Jared-in në internet. Bravo nuk e përfshiu atë në grupin e tyre të kastit, kështu që në thelb, ne mendojmë se ai është dolli, dhe së shpejti. Kjo na çon te zëvendësuesi i tij, Beni.

Ben tashmë ka përvojë si një Bosun

Siç theksoi Ben në premierën e Sezonit 11, ai tashmë ka punuar në rrugën e tij drejt të qenit një Bosun. Megjithatë, Ben është vetëm Lead Deckhand këtë sezon, që është një ulje. Është e qartë se ai është pak i ofenduar nga kjo mospërfillje nga departamenti i kastit, kështu që ai tani po tregon bezdisjen e tij ndaj shefit të tij aktual, Jared. Duke folur me kolegun e tij Sunny Marquis për kreun e departamentit të tyre, Ben u ankua: “Më vjen keq, por ndihem më budalla kur jam rreth tij.”

Në përgjithësi, Ben është lojtari më i kualifikuar për të marrë pozicionin e Bosun nëse Jared shkarkohet. Pra, futuni, Beni ka të ngjarë ta bëjë. Është pothuajse sikur kjo të ishte një histori e planifikuar paraprakisht, por ne do t’i ruajmë teoritë tona konspirative për një ditë tjetër.

Në Sneak Peek, Future Ben foli si një kryetar

Fraser Olender është shefi i departamentit për ekipin e brendshëm. Ai është ai të cilit kapiteni Kerry do t’i drejtohej, nëse do të vinin ndonjë çështje brenda atij departamenti. Në të njëjtën mënyrë, kreu i ekipit të jashtëm do të ishte gjithashtu ai që do të ishte përgjegjës për anëtarët e ekuipazhit të tyre. Nëse dikush do të pushohej nga puna, apo edhe në telashe, ky person do të ishte më i pajisuri për të folur për të.

Në një vështrim të fshehtë, ne mund të shohim Fraserin duke shkuar këmbët te këmbët me Benin. Në këtë argument, Fraser i kërkon Benit të shmangë dramën që po ndodh mes anëtarëve të ekipit të tij. I shpejtë me një kundërvënie të zemëruar, Beni përgjigjet “Ju keni pasur shumë më shumë njerëz të lënë në anën tuaj. Fundi i historise.”

Fjalët e Benit e bënë të duket sikur ai zotëron një anë. Në thelb, ai po flet sikur të jetë kreu i ekipit të jashtëm në këto episode që i presin. Kjo është vetëm një shenjë tjetër që Ben përfundimisht do të marrë pozicionin e Bosun gjatë Sezonit 11 të Below Deck.

Në një intervistë, Fraser e quajti Benin një shef departamenti

Dëgjo, Beni është i mirë në punën e tij. Ai është i kualifikuar dhe gjithashtu ka një dashuri të caktuar për jahtin. Megjithatë, nga ana tjetër, sezoni 10 na tregoi se ai nuk është mbi përplasjen, pasi ai krijoi një dramë në bord. Pra, për aftësitë e tij të mundshme drejtuese, ne thjesht nuk jemi shitur ende.

Megjithatë nuk varet nga ne. Aktualisht, të gjitha shenjat po tregojnë me të vërtetë që Beni të marrë këtë promovim, pavarësisht nëse ai është gati për të apo jo. Në fakt, Fraser na dha informacionin më të madh deri më tani për këtë epoletë shtesë që po shtohet për Benin. E shihni, Fraser foli me E! Lajmet dhe fjalët e tij ishin shumë, shumë rrëfyese për këtë çështje.

“Mendoj se Benit i pëlqente të më mundonte këtë vit. Duke punuar kaq afër me njëri-tjetrin si drejtues departamentesh, do të keni dallimet tuaja. Ne punojmë me to, por ka padyshim një tension atje, “tha Fraser dhe WOAH. Këtu është, pasi Fraser sapo e ka quajtur veten dhe Benin “drejtuesit e departamenteve”.

Sipas mendimit tonë, kjo është më shumë se një shenjë. Është fakt. Ben do të promovohet në pozicionin Bosun në një moment në Sezonin 11 të Below Deck.